6-värinen hexachrome parantaa painolaatua

Hannele Antikainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Markkinoilla on joitakin hifi-painatukseen perustuvia tuotteita. Näistä näyttävimmin on markkinoitu Pantonen Yhdysvalloissa kehittämää kuuteen osaväriin perustuvaa Hexachrome-järjestelmää. Hexachrome-prosessin kehittämisen lähtökohta oli se, että 6-värisiä painokoneita on yksin Yhdysvaltojen markkinoilla yli 7000 kappaletta. Sen sijaan 8-värikoneita on maailmanlaajuisestikin vain 300. Nämä markkinat eivät tietenkään tarjonneet Pantonelle taloudellista pohjaa monivärisen väriprosessin kehittämiselle.
Original languageFinnish
Article number21
JournalGT-lehti
Issue number4
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Antikainen, H. (1999). 6-värinen hexachrome parantaa painolaatua. GT-lehti, (4), [21].
Antikainen, Hannele. / 6-värinen hexachrome parantaa painolaatua. In: GT-lehti. 1999 ; No. 4.
@article{80a506e87bb24f76b6cbcd376c092def,
title = "6-v{\"a}rinen hexachrome parantaa painolaatua",
abstract = "Markkinoilla on joitakin hifi-painatukseen perustuvia tuotteita. N{\"a}ist{\"a} n{\"a}ytt{\"a}vimmin on markkinoitu Pantonen Yhdysvalloissa kehitt{\"a}m{\"a}{\"a} kuuteen osav{\"a}riin perustuvaa Hexachrome-j{\"a}rjestelm{\"a}{\"a}. Hexachrome-prosessin kehitt{\"a}misen l{\"a}ht{\"o}kohta oli se, ett{\"a} 6-v{\"a}risi{\"a} painokoneita on yksin Yhdysvaltojen markkinoilla yli 7000 kappaletta. Sen sijaan 8-v{\"a}rikoneita on maailmanlaajuisestikin vain 300. N{\"a}m{\"a} markkinat eiv{\"a}t tietenk{\"a}{\"a}n tarjonneet Pantonelle taloudellista pohjaa moniv{\"a}risen v{\"a}riprosessin kehitt{\"a}miselle.",
author = "Hannele Antikainen",
year = "1999",
language = "Finnish",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "4",

}

Antikainen, H 1999, '6-värinen hexachrome parantaa painolaatua', GT-lehti, no. 4, 21.

6-värinen hexachrome parantaa painolaatua. / Antikainen, Hannele.

In: GT-lehti, No. 4, 21, 1999.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - 6-värinen hexachrome parantaa painolaatua

AU - Antikainen, Hannele

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - Markkinoilla on joitakin hifi-painatukseen perustuvia tuotteita. Näistä näyttävimmin on markkinoitu Pantonen Yhdysvalloissa kehittämää kuuteen osaväriin perustuvaa Hexachrome-järjestelmää. Hexachrome-prosessin kehittämisen lähtökohta oli se, että 6-värisiä painokoneita on yksin Yhdysvaltojen markkinoilla yli 7000 kappaletta. Sen sijaan 8-värikoneita on maailmanlaajuisestikin vain 300. Nämä markkinat eivät tietenkään tarjonneet Pantonelle taloudellista pohjaa monivärisen väriprosessin kehittämiselle.

AB - Markkinoilla on joitakin hifi-painatukseen perustuvia tuotteita. Näistä näyttävimmin on markkinoitu Pantonen Yhdysvalloissa kehittämää kuuteen osaväriin perustuvaa Hexachrome-järjestelmää. Hexachrome-prosessin kehittämisen lähtökohta oli se, että 6-värisiä painokoneita on yksin Yhdysvaltojen markkinoilla yli 7000 kappaletta. Sen sijaan 8-värikoneita on maailmanlaajuisestikin vain 300. Nämä markkinat eivät tietenkään tarjonneet Pantonelle taloudellista pohjaa monivärisen väriprosessin kehittämiselle.

M3 - Article

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 4

M1 - 21

ER -