Aistittavien ominaisuuksien vaikutus ruisleivän tyypillisyyteen ja hyväksyttävyyteen

Nina Urala, Raija-Liisa Heiniö, Hely Tuorila

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)10, 11 - 12
JournalLeipuri
Issue number1
Publication statusPublished - 1996
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{be01a7040972467aa5700083ffdaa7c6,
title = "Aistittavien ominaisuuksien vaikutus ruisleiv{\"a}n tyypillisyyteen ja hyv{\"a}ksytt{\"a}vyyteen",
author = "Nina Urala and Raija-Liisa Heini{\"o} and Hely Tuorila",
year = "1996",
language = "Finnish",
pages = "10, 11 -- 12",
journal = "Leipuri",
issn = "0024-0699",
number = "1",

}

Aistittavien ominaisuuksien vaikutus ruisleivän tyypillisyyteen ja hyväksyttävyyteen. / Urala, Nina; Heiniö, Raija-Liisa; Tuorila, Hely.

In: Leipuri, No. 1, 1996, p. 10, 11 - 12.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Aistittavien ominaisuuksien vaikutus ruisleivän tyypillisyyteen ja hyväksyttävyyteen

AU - Urala, Nina

AU - Heiniö, Raija-Liisa

AU - Tuorila, Hely

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Article

SP - 10, 11 - 12

JO - Leipuri

JF - Leipuri

SN - 0024-0699

IS - 1

ER -