Arvioimalla oivallukseen: Opas matkalle palvelukulttuuriin

  Research output: Book/ReportReport

  Abstract

  Palvelukulttuuriin siirtyminen kiinnostaa ajankohtaisuudellaan yrityksiä eri toimialoilta. Käytännön kysymyksiksi nousevat, onnistuuko yrityksen kulttuuriin iso muutos ja missä aikataulussa. Seuraavatko avainhenkilöt ja muu henkilöstö johdon viitoittamalla tiellä. Arvioimalla oivallukseen on käytännönläheinen opas yrityksen tai yhteisön matkalle kohti palvelukulttuuria. Se rohkaisee palveluliiketoimintaan siirtymisessä käytännön yritysesimerkkien kautta. Opas esittelee ja antaa yrityksen käyttöön neljä erilaista arviointi- ja kehitysmenetelmää. Menetelmät helpottavat yrityksen omaa arviointia tämän hetkisestä palvelukulttuurin tasosta ja tarvittavista vaiheista siirryttäessä tuote- ja palveluiden tarjoajasta kohti asiakkaiden liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Opas tiivistää VTT:n tutkijoiden pitkäaikaisen osaamisen ja käytännön työn eri yritysten kanssa. Suosittelemme, että tutustut oppaan sisältöön ja hyödynnät sitä. Olemme mielellämme käytännön kumppani, kun on ajankohtaista arvioida palvelukulttuuria yrityksessänne tai haluatte ottaa merkittävän askeleen palveluhenkiseksi yritykseksi. Rohkaisemme sinua ja yritystäsi tiellä kohti palvelukulttuuria.
  Original languageFinnish
  PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
  Number of pages32
  Publication statusPublished - 2013
  MoE publication typeD4 Published development or research report or study

  Cite this

  @book{628ad06f3ad14147a44195e7b803e003,
  title = "Arvioimalla oivallukseen: Opas matkalle palvelukulttuuriin",
  abstract = "Palvelukulttuuriin siirtyminen kiinnostaa ajankohtaisuudellaan yrityksi{\"a} eri toimialoilta. K{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n kysymyksiksi nousevat, onnistuuko yrityksen kulttuuriin iso muutos ja miss{\"a} aikataulussa. Seuraavatko avainhenkil{\"o}t ja muu henkil{\"o}st{\"o} johdon viitoittamalla tiell{\"a}. Arvioimalla oivallukseen on k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}nl{\"a}heinen opas yrityksen tai yhteis{\"o}n matkalle kohti palvelukulttuuria. Se rohkaisee palveluliiketoimintaan siirtymisess{\"a} k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n yritysesimerkkien kautta. Opas esittelee ja antaa yrityksen k{\"a}ytt{\"o}{\"o}n nelj{\"a} erilaista arviointi- ja kehitysmenetelm{\"a}{\"a}. Menetelm{\"a}t helpottavat yrityksen omaa arviointia t{\"a}m{\"a}n hetkisest{\"a} palvelukulttuurin tasosta ja tarvittavista vaiheista siirrytt{\"a}ess{\"a} tuote- ja palveluiden tarjoajasta kohti asiakkaiden liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Opas tiivist{\"a}{\"a} VTT:n tutkijoiden pitk{\"a}aikaisen osaamisen ja k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n ty{\"o}n eri yritysten kanssa. Suosittelemme, ett{\"a} tutustut oppaan sis{\"a}lt{\"o}{\"o}n ja hy{\"o}dynn{\"a}t sit{\"a}. Olemme mielell{\"a}mme k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n kumppani, kun on ajankohtaista arvioida palvelukulttuuria yrityksess{\"a}nne tai haluatte ottaa merkitt{\"a}v{\"a}n askeleen palveluhenkiseksi yritykseksi. Rohkaisemme sinua ja yrityst{\"a}si tiell{\"a} kohti palvelukulttuuria.",
  author = "Merja Airola and Maaria Nuutinen and Inka Lappalainen and Tiina Valjakka",
  year = "2013",
  language = "Finnish",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  address = "Finland",

  }

  Arvioimalla oivallukseen : Opas matkalle palvelukulttuuriin. / Airola, Merja; Nuutinen, Maaria; Lappalainen, Inka; Valjakka, Tiina.

  VTT Technical Research Centre of Finland, 2013. 32 p.

  Research output: Book/ReportReport

  TY - BOOK

  T1 - Arvioimalla oivallukseen

  T2 - Opas matkalle palvelukulttuuriin

  AU - Airola, Merja

  AU - Nuutinen, Maaria

  AU - Lappalainen, Inka

  AU - Valjakka, Tiina

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Palvelukulttuuriin siirtyminen kiinnostaa ajankohtaisuudellaan yrityksiä eri toimialoilta. Käytännön kysymyksiksi nousevat, onnistuuko yrityksen kulttuuriin iso muutos ja missä aikataulussa. Seuraavatko avainhenkilöt ja muu henkilöstö johdon viitoittamalla tiellä. Arvioimalla oivallukseen on käytännönläheinen opas yrityksen tai yhteisön matkalle kohti palvelukulttuuria. Se rohkaisee palveluliiketoimintaan siirtymisessä käytännön yritysesimerkkien kautta. Opas esittelee ja antaa yrityksen käyttöön neljä erilaista arviointi- ja kehitysmenetelmää. Menetelmät helpottavat yrityksen omaa arviointia tämän hetkisestä palvelukulttuurin tasosta ja tarvittavista vaiheista siirryttäessä tuote- ja palveluiden tarjoajasta kohti asiakkaiden liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Opas tiivistää VTT:n tutkijoiden pitkäaikaisen osaamisen ja käytännön työn eri yritysten kanssa. Suosittelemme, että tutustut oppaan sisältöön ja hyödynnät sitä. Olemme mielellämme käytännön kumppani, kun on ajankohtaista arvioida palvelukulttuuria yrityksessänne tai haluatte ottaa merkittävän askeleen palveluhenkiseksi yritykseksi. Rohkaisemme sinua ja yritystäsi tiellä kohti palvelukulttuuria.

  AB - Palvelukulttuuriin siirtyminen kiinnostaa ajankohtaisuudellaan yrityksiä eri toimialoilta. Käytännön kysymyksiksi nousevat, onnistuuko yrityksen kulttuuriin iso muutos ja missä aikataulussa. Seuraavatko avainhenkilöt ja muu henkilöstö johdon viitoittamalla tiellä. Arvioimalla oivallukseen on käytännönläheinen opas yrityksen tai yhteisön matkalle kohti palvelukulttuuria. Se rohkaisee palveluliiketoimintaan siirtymisessä käytännön yritysesimerkkien kautta. Opas esittelee ja antaa yrityksen käyttöön neljä erilaista arviointi- ja kehitysmenetelmää. Menetelmät helpottavat yrityksen omaa arviointia tämän hetkisestä palvelukulttuurin tasosta ja tarvittavista vaiheista siirryttäessä tuote- ja palveluiden tarjoajasta kohti asiakkaiden liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Opas tiivistää VTT:n tutkijoiden pitkäaikaisen osaamisen ja käytännön työn eri yritysten kanssa. Suosittelemme, että tutustut oppaan sisältöön ja hyödynnät sitä. Olemme mielellämme käytännön kumppani, kun on ajankohtaista arvioida palvelukulttuuria yrityksessänne tai haluatte ottaa merkittävän askeleen palveluhenkiseksi yritykseksi. Rohkaisemme sinua ja yritystäsi tiellä kohti palvelukulttuuria.

  M3 - Report

  BT - Arvioimalla oivallukseen

  PB - VTT Technical Research Centre of Finland

  ER -