Arvonluonnin muutoksen aakkoset: Arvot, arki ja arvostus

Inka Lappalainen (Editor), Toni Ahonen (Editor), Maaria Nuutinen (Editor), Tiina, Valjakka (Editor), Heli (eds.) Talja (Editor)

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Arvonluonnin muutoksen aakkoset on julkaisu, joka johdattaa lukijansa pohtimaan uudenlaisia johtamisen, yhteistyön ja kehittämisen tapoja, jotka mahdollistavat samanaikaisesti sekä tehokkaan nykyliiketoiminnan että sen jatkuvan kehittymisen ja uudistumisen. Esillä ovat ajankohtaiset ja yli toimialojen vaikuttavat muutosvoimat kuten palvelu- ja asiakaskeskeinen liiketoimintalogiikka, digitaalisaatio sekä verkottunut innovaatiotoiminta, jotka kaikki osaltaan mahdollistavat entistä ketterämpiä ja vuorovaikutteisempia liiketoiminta- ja yhteistyötapoja osapuolten kesken. Julkaisu on kokoelma itsenäisiä, lyhyitä ja vapaamuotoisia kirjoituksia näistä uudistumisen ja uudistamisen eri näkökulmista. Moniäänistä kirjoittajaporukkaa, josta löytyy niin tutkijoita, yrittäjiä, yritysten johtajia, kehittäjiä kuin näiden sparraajia, yhdistävät arjen uudistumismahdollisuudet ja -haasteet erityisesti palveluliiketoiminnassa, sekä omakohtaisten kokemusten reflektointi ja jakaminen muille yrityksille, tutkijoille ja kehittäjille.
Original languageFinnish
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages92
ISBN (Electronic)978-951-38-8425-3
ISBN (Print)978-951-38-7448-3
Publication statusPublished - 2016
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Cite this

Lappalainen, I., Ahonen, T., Nuutinen, M., Valjakka, T., & Talja, H. . . (Eds.) (2016). Arvonluonnin muutoksen aakkoset: Arvot, arki ja arvostus. VTT Technical Research Centre of Finland.
@book{290a19d3ff8746489ab68bd6f39f32a3,
title = "Arvonluonnin muutoksen aakkoset: Arvot, arki ja arvostus",
abstract = "Arvonluonnin muutoksen aakkoset on julkaisu, joka johdattaa lukijansa pohtimaan uudenlaisia johtamisen, yhteisty{\"o}n ja kehitt{\"a}misen tapoja, jotka mahdollistavat samanaikaisesti sek{\"a} tehokkaan nykyliiketoiminnan ett{\"a} sen jatkuvan kehittymisen ja uudistumisen. Esill{\"a} ovat ajankohtaiset ja yli toimialojen vaikuttavat muutosvoimat kuten palvelu- ja asiakaskeskeinen liiketoimintalogiikka, digitaalisaatio sek{\"a} verkottunut innovaatiotoiminta, jotka kaikki osaltaan mahdollistavat entist{\"a} ketter{\"a}mpi{\"a} ja vuorovaikutteisempia liiketoiminta- ja yhteisty{\"o}tapoja osapuolten kesken. Julkaisu on kokoelma itsen{\"a}isi{\"a}, lyhyit{\"a} ja vapaamuotoisia kirjoituksia n{\"a}ist{\"a} uudistumisen ja uudistamisen eri n{\"a}k{\"o}kulmista. Moni{\"a}{\"a}nist{\"a} kirjoittajaporukkaa, josta l{\"o}ytyy niin tutkijoita, yritt{\"a}ji{\"a}, yritysten johtajia, kehitt{\"a}ji{\"a} kuin n{\"a}iden sparraajia, yhdist{\"a}v{\"a}t arjen uudistumismahdollisuudet ja -haasteet erityisesti palveluliiketoiminnassa, sek{\"a} omakohtaisten kokemusten reflektointi ja jakaminen muille yrityksille, tutkijoille ja kehitt{\"a}jille.",
editor = "Inka Lappalainen and Toni Ahonen and Maaria Nuutinen and Tiina, Valjakka and Talja, {Heli (eds.)}",
note = "Project code: 101030",
year = "2016",
language = "Finnish",
isbn = "978-951-38-7448-3",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
address = "Finland",

}

Arvonluonnin muutoksen aakkoset : Arvot, arki ja arvostus. / Lappalainen, Inka (Editor); Ahonen, Toni (Editor); Nuutinen, Maaria (Editor); Valjakka, Tiina, (Editor); Talja, Heli (eds.) (Editor).

VTT Technical Research Centre of Finland, 2016. 92 p.

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Arvonluonnin muutoksen aakkoset

T2 - Arvot, arki ja arvostus

A2 - Lappalainen, Inka

A2 - Ahonen, Toni

A2 - Nuutinen, Maaria

A2 - Valjakka, Tiina,

A2 - Talja, Heli (eds.)

N1 - Project code: 101030

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Arvonluonnin muutoksen aakkoset on julkaisu, joka johdattaa lukijansa pohtimaan uudenlaisia johtamisen, yhteistyön ja kehittämisen tapoja, jotka mahdollistavat samanaikaisesti sekä tehokkaan nykyliiketoiminnan että sen jatkuvan kehittymisen ja uudistumisen. Esillä ovat ajankohtaiset ja yli toimialojen vaikuttavat muutosvoimat kuten palvelu- ja asiakaskeskeinen liiketoimintalogiikka, digitaalisaatio sekä verkottunut innovaatiotoiminta, jotka kaikki osaltaan mahdollistavat entistä ketterämpiä ja vuorovaikutteisempia liiketoiminta- ja yhteistyötapoja osapuolten kesken. Julkaisu on kokoelma itsenäisiä, lyhyitä ja vapaamuotoisia kirjoituksia näistä uudistumisen ja uudistamisen eri näkökulmista. Moniäänistä kirjoittajaporukkaa, josta löytyy niin tutkijoita, yrittäjiä, yritysten johtajia, kehittäjiä kuin näiden sparraajia, yhdistävät arjen uudistumismahdollisuudet ja -haasteet erityisesti palveluliiketoiminnassa, sekä omakohtaisten kokemusten reflektointi ja jakaminen muille yrityksille, tutkijoille ja kehittäjille.

AB - Arvonluonnin muutoksen aakkoset on julkaisu, joka johdattaa lukijansa pohtimaan uudenlaisia johtamisen, yhteistyön ja kehittämisen tapoja, jotka mahdollistavat samanaikaisesti sekä tehokkaan nykyliiketoiminnan että sen jatkuvan kehittymisen ja uudistumisen. Esillä ovat ajankohtaiset ja yli toimialojen vaikuttavat muutosvoimat kuten palvelu- ja asiakaskeskeinen liiketoimintalogiikka, digitaalisaatio sekä verkottunut innovaatiotoiminta, jotka kaikki osaltaan mahdollistavat entistä ketterämpiä ja vuorovaikutteisempia liiketoiminta- ja yhteistyötapoja osapuolten kesken. Julkaisu on kokoelma itsenäisiä, lyhyitä ja vapaamuotoisia kirjoituksia näistä uudistumisen ja uudistamisen eri näkökulmista. Moniäänistä kirjoittajaporukkaa, josta löytyy niin tutkijoita, yrittäjiä, yritysten johtajia, kehittäjiä kuin näiden sparraajia, yhdistävät arjen uudistumismahdollisuudet ja -haasteet erityisesti palveluliiketoiminnassa, sekä omakohtaisten kokemusten reflektointi ja jakaminen muille yrityksille, tutkijoille ja kehittäjille.

M3 - Report

SN - 978-951-38-7448-3

BT - Arvonluonnin muutoksen aakkoset

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

ER -