Arvonluonnin muutoksen aakkoset: Arvot, arki ja arvostus

Inka Lappalainen (Editor), Toni Ahonen (Editor), Maaria Nuutinen (Editor), Tiina, Valjakka (Editor), Heli (eds.) Talja (Editor)

  Research output: Book/ReportReport

  Abstract

  Arvonluonnin muutoksen aakkoset on julkaisu, joka johdattaa lukijansa pohtimaan uudenlaisia johtamisen, yhteistyön ja kehittämisen tapoja, jotka mahdollistavat samanaikaisesti sekä tehokkaan nykyliiketoiminnan että sen jatkuvan kehittymisen ja uudistumisen. Esillä ovat ajankohtaiset ja yli toimialojen vaikuttavat muutosvoimat kuten palvelu- ja asiakaskeskeinen liiketoimintalogiikka, digitaalisaatio sekä verkottunut innovaatiotoiminta, jotka kaikki osaltaan mahdollistavat entistä ketterämpiä ja vuorovaikutteisempia liiketoiminta- ja yhteistyötapoja osapuolten kesken. Julkaisu on kokoelma itsenäisiä, lyhyitä ja vapaamuotoisia kirjoituksia näistä uudistumisen ja uudistamisen eri näkökulmista. Moniäänistä kirjoittajaporukkaa, josta löytyy niin tutkijoita, yrittäjiä, yritysten johtajia, kehittäjiä kuin näiden sparraajia, yhdistävät arjen uudistumismahdollisuudet ja -haasteet erityisesti palveluliiketoiminnassa, sekä omakohtaisten kokemusten reflektointi ja jakaminen muille yrityksille, tutkijoille ja kehittäjille.
  Original languageFinnish
  PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
  Number of pages92
  ISBN (Electronic)978-951-38-8425-3
  ISBN (Print)978-951-38-7448-3
  Publication statusPublished - 2016
  MoE publication typeD4 Published development or research report or study

  Cite this

  Lappalainen, I., Ahonen, T., Nuutinen, M., Valjakka, T., & Talja, H. . . (Eds.) (2016). Arvonluonnin muutoksen aakkoset: Arvot, arki ja arvostus. VTT Technical Research Centre of Finland.
  @book{290a19d3ff8746489ab68bd6f39f32a3,
  title = "Arvonluonnin muutoksen aakkoset: Arvot, arki ja arvostus",
  abstract = "Arvonluonnin muutoksen aakkoset on julkaisu, joka johdattaa lukijansa pohtimaan uudenlaisia johtamisen, yhteisty{\"o}n ja kehitt{\"a}misen tapoja, jotka mahdollistavat samanaikaisesti sek{\"a} tehokkaan nykyliiketoiminnan ett{\"a} sen jatkuvan kehittymisen ja uudistumisen. Esill{\"a} ovat ajankohtaiset ja yli toimialojen vaikuttavat muutosvoimat kuten palvelu- ja asiakaskeskeinen liiketoimintalogiikka, digitaalisaatio sek{\"a} verkottunut innovaatiotoiminta, jotka kaikki osaltaan mahdollistavat entist{\"a} ketter{\"a}mpi{\"a} ja vuorovaikutteisempia liiketoiminta- ja yhteisty{\"o}tapoja osapuolten kesken. Julkaisu on kokoelma itsen{\"a}isi{\"a}, lyhyit{\"a} ja vapaamuotoisia kirjoituksia n{\"a}ist{\"a} uudistumisen ja uudistamisen eri n{\"a}k{\"o}kulmista. Moni{\"a}{\"a}nist{\"a} kirjoittajaporukkaa, josta l{\"o}ytyy niin tutkijoita, yritt{\"a}ji{\"a}, yritysten johtajia, kehitt{\"a}ji{\"a} kuin n{\"a}iden sparraajia, yhdist{\"a}v{\"a}t arjen uudistumismahdollisuudet ja -haasteet erityisesti palveluliiketoiminnassa, sek{\"a} omakohtaisten kokemusten reflektointi ja jakaminen muille yrityksille, tutkijoille ja kehitt{\"a}jille.",
  editor = "Inka Lappalainen and Toni Ahonen and Maaria Nuutinen and Tiina, Valjakka and Talja, {Heli (eds.)}",
  note = "Project code: 101030",
  year = "2016",
  language = "Finnish",
  isbn = "978-951-38-7448-3",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  address = "Finland",

  }

  Arvonluonnin muutoksen aakkoset : Arvot, arki ja arvostus. / Lappalainen, Inka (Editor); Ahonen, Toni (Editor); Nuutinen, Maaria (Editor); Valjakka, Tiina, (Editor); Talja, Heli (eds.) (Editor).

  VTT Technical Research Centre of Finland, 2016. 92 p.

  Research output: Book/ReportReport

  TY - BOOK

  T1 - Arvonluonnin muutoksen aakkoset

  T2 - Arvot, arki ja arvostus

  A2 - Lappalainen, Inka

  A2 - Ahonen, Toni

  A2 - Nuutinen, Maaria

  A2 - Valjakka, Tiina,

  A2 - Talja, Heli (eds.)

  N1 - Project code: 101030

  PY - 2016

  Y1 - 2016

  N2 - Arvonluonnin muutoksen aakkoset on julkaisu, joka johdattaa lukijansa pohtimaan uudenlaisia johtamisen, yhteistyön ja kehittämisen tapoja, jotka mahdollistavat samanaikaisesti sekä tehokkaan nykyliiketoiminnan että sen jatkuvan kehittymisen ja uudistumisen. Esillä ovat ajankohtaiset ja yli toimialojen vaikuttavat muutosvoimat kuten palvelu- ja asiakaskeskeinen liiketoimintalogiikka, digitaalisaatio sekä verkottunut innovaatiotoiminta, jotka kaikki osaltaan mahdollistavat entistä ketterämpiä ja vuorovaikutteisempia liiketoiminta- ja yhteistyötapoja osapuolten kesken. Julkaisu on kokoelma itsenäisiä, lyhyitä ja vapaamuotoisia kirjoituksia näistä uudistumisen ja uudistamisen eri näkökulmista. Moniäänistä kirjoittajaporukkaa, josta löytyy niin tutkijoita, yrittäjiä, yritysten johtajia, kehittäjiä kuin näiden sparraajia, yhdistävät arjen uudistumismahdollisuudet ja -haasteet erityisesti palveluliiketoiminnassa, sekä omakohtaisten kokemusten reflektointi ja jakaminen muille yrityksille, tutkijoille ja kehittäjille.

  AB - Arvonluonnin muutoksen aakkoset on julkaisu, joka johdattaa lukijansa pohtimaan uudenlaisia johtamisen, yhteistyön ja kehittämisen tapoja, jotka mahdollistavat samanaikaisesti sekä tehokkaan nykyliiketoiminnan että sen jatkuvan kehittymisen ja uudistumisen. Esillä ovat ajankohtaiset ja yli toimialojen vaikuttavat muutosvoimat kuten palvelu- ja asiakaskeskeinen liiketoimintalogiikka, digitaalisaatio sekä verkottunut innovaatiotoiminta, jotka kaikki osaltaan mahdollistavat entistä ketterämpiä ja vuorovaikutteisempia liiketoiminta- ja yhteistyötapoja osapuolten kesken. Julkaisu on kokoelma itsenäisiä, lyhyitä ja vapaamuotoisia kirjoituksia näistä uudistumisen ja uudistamisen eri näkökulmista. Moniäänistä kirjoittajaporukkaa, josta löytyy niin tutkijoita, yrittäjiä, yritysten johtajia, kehittäjiä kuin näiden sparraajia, yhdistävät arjen uudistumismahdollisuudet ja -haasteet erityisesti palveluliiketoiminnassa, sekä omakohtaisten kokemusten reflektointi ja jakaminen muille yrityksille, tutkijoille ja kehittäjille.

  M3 - Report

  SN - 978-951-38-7448-3

  BT - Arvonluonnin muutoksen aakkoset

  PB - VTT Technical Research Centre of Finland

  ER -