Aseptisen prosessoinnin ja pakkaamisen mahdollisuudet elintarviketeollisuudessa

Raija Ahvenainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
JournalTekniikka ja talous
Publication statusPublished - 1991
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{79dbb245f91445d5aba0a05df3ed0c27,
title = "Aseptisen prosessoinnin ja pakkaamisen mahdollisuudet elintarviketeollisuudessa",
author = "Raija Ahvenainen",
note = "Project code: ELI03021",
year = "1991",
language = "Finnish",
journal = "Tekniikka ja talous",
issn = "0785-997X",

}

Aseptisen prosessoinnin ja pakkaamisen mahdollisuudet elintarviketeollisuudessa. / Ahvenainen, Raija.

In: Tekniikka ja talous, 1991.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Aseptisen prosessoinnin ja pakkaamisen mahdollisuudet elintarviketeollisuudessa

AU - Ahvenainen, Raija

N1 - Project code: ELI03021

PY - 1991

Y1 - 1991

M3 - Article

JO - Tekniikka ja talous

JF - Tekniikka ja talous

SN - 0785-997X

ER -