Asiakaslähtöinen jatkohoidon ja kuntoutuksen terveyspalvelujärjestelmä: Case: Sepelvaltimotautiin sairastuneet

Anna Leimumäki, Juha Pärkkä

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Sydäntapahtuman jälkeinen akuuttihoito toteutuu maassamme melko tehokkaasti ja yhdenmukaisesti, mutta jatkohoidon ja kuntoutuksen osalta palvelujärjestelmämme on kehittymätön. Tämän esiselvityksen tavoitteena on tuottaa tietoa sepelvaltimotautiin sairastuneiden asiakkuudesta, toimintatavoista sepelvaltimotautiin sairastuneiden kokonaisvaltaisen hyvän hoidon toteutumiseksi ja palvelujärjestelmään soveltuvista teknologiaratkaisuista. Tavoitteena on luoda kroonisiin sairauksiin, kuten sepelvaltimotautiin sairastuneille nykyistä asiakaskeskeisempi hoito- ja kuntoutusprosessi, jossa eri toimijat tuottavat palveluita oikea-aikaisesti sairastuneen todellisten tarpeiden mukaan.
Original languageFinnish
Place of PublicationTampere
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Publication statusPublished - 2010
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesVTT Tutkimusraportti
NumberVTT-R-04005-10

Keywords

  • sydänkuntoutus
  • asiakkuus
  • palveluohjaus
  • terveystaltio

Cite this

Leimumäki, A., & Pärkkä, J. (2010). Asiakaslähtöinen jatkohoidon ja kuntoutuksen terveyspalvelujärjestelmä: Case: Sepelvaltimotautiin sairastuneet. Tampere: VTT Technical Research Centre of Finland. VTT Tutkimusraportti, No. VTT-R-04005-10
Leimumäki, Anna ; Pärkkä, Juha. / Asiakaslähtöinen jatkohoidon ja kuntoutuksen terveyspalvelujärjestelmä : Case: Sepelvaltimotautiin sairastuneet. Tampere : VTT Technical Research Centre of Finland, 2010. (VTT Tutkimusraportti; No. VTT-R-04005-10).
@book{c287c3bc29614ebaaa35a6428e32dddc,
title = "Asiakasl{\"a}ht{\"o}inen jatkohoidon ja kuntoutuksen terveyspalveluj{\"a}rjestelm{\"a}: Case: Sepelvaltimotautiin sairastuneet",
abstract = "Syd{\"a}ntapahtuman j{\"a}lkeinen akuuttihoito toteutuu maassamme melko tehokkaasti ja yhdenmukaisesti, mutta jatkohoidon ja kuntoutuksen osalta palveluj{\"a}rjestelm{\"a}mme on kehittym{\"a}t{\"o}n. T{\"a}m{\"a}n esiselvityksen tavoitteena on tuottaa tietoa sepelvaltimotautiin sairastuneiden asiakkuudesta, toimintatavoista sepelvaltimotautiin sairastuneiden kokonaisvaltaisen hyv{\"a}n hoidon toteutumiseksi ja palveluj{\"a}rjestelm{\"a}{\"a}n soveltuvista teknologiaratkaisuista. Tavoitteena on luoda kroonisiin sairauksiin, kuten sepelvaltimotautiin sairastuneille nykyist{\"a} asiakaskeskeisempi hoito- ja kuntoutusprosessi, jossa eri toimijat tuottavat palveluita oikea-aikaisesti sairastuneen todellisten tarpeiden mukaan.",
keywords = "syd{\"a}nkuntoutus, asiakkuus, palveluohjaus, terveystaltio",
author = "Anna Leimum{\"a}ki and Juha P{\"a}rkk{\"a}",
note = "Project code: 40779",
year = "2010",
language = "Finnish",
series = "VTT Tutkimusraportti",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "VTT-R-04005-10",
address = "Finland",

}

Leimumäki, A & Pärkkä, J 2010, Asiakaslähtöinen jatkohoidon ja kuntoutuksen terveyspalvelujärjestelmä: Case: Sepelvaltimotautiin sairastuneet. VTT Tutkimusraportti, no. VTT-R-04005-10, VTT Technical Research Centre of Finland, Tampere.

Asiakaslähtöinen jatkohoidon ja kuntoutuksen terveyspalvelujärjestelmä : Case: Sepelvaltimotautiin sairastuneet. / Leimumäki, Anna; Pärkkä, Juha.

Tampere : VTT Technical Research Centre of Finland, 2010. (VTT Tutkimusraportti; No. VTT-R-04005-10).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Asiakaslähtöinen jatkohoidon ja kuntoutuksen terveyspalvelujärjestelmä

T2 - Case: Sepelvaltimotautiin sairastuneet

AU - Leimumäki, Anna

AU - Pärkkä, Juha

N1 - Project code: 40779

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Sydäntapahtuman jälkeinen akuuttihoito toteutuu maassamme melko tehokkaasti ja yhdenmukaisesti, mutta jatkohoidon ja kuntoutuksen osalta palvelujärjestelmämme on kehittymätön. Tämän esiselvityksen tavoitteena on tuottaa tietoa sepelvaltimotautiin sairastuneiden asiakkuudesta, toimintatavoista sepelvaltimotautiin sairastuneiden kokonaisvaltaisen hyvän hoidon toteutumiseksi ja palvelujärjestelmään soveltuvista teknologiaratkaisuista. Tavoitteena on luoda kroonisiin sairauksiin, kuten sepelvaltimotautiin sairastuneille nykyistä asiakaskeskeisempi hoito- ja kuntoutusprosessi, jossa eri toimijat tuottavat palveluita oikea-aikaisesti sairastuneen todellisten tarpeiden mukaan.

AB - Sydäntapahtuman jälkeinen akuuttihoito toteutuu maassamme melko tehokkaasti ja yhdenmukaisesti, mutta jatkohoidon ja kuntoutuksen osalta palvelujärjestelmämme on kehittymätön. Tämän esiselvityksen tavoitteena on tuottaa tietoa sepelvaltimotautiin sairastuneiden asiakkuudesta, toimintatavoista sepelvaltimotautiin sairastuneiden kokonaisvaltaisen hyvän hoidon toteutumiseksi ja palvelujärjestelmään soveltuvista teknologiaratkaisuista. Tavoitteena on luoda kroonisiin sairauksiin, kuten sepelvaltimotautiin sairastuneille nykyistä asiakaskeskeisempi hoito- ja kuntoutusprosessi, jossa eri toimijat tuottavat palveluita oikea-aikaisesti sairastuneen todellisten tarpeiden mukaan.

KW - sydänkuntoutus

KW - asiakkuus

KW - palveluohjaus

KW - terveystaltio

M3 - Report

T3 - VTT Tutkimusraportti

BT - Asiakaslähtöinen jatkohoidon ja kuntoutuksen terveyspalvelujärjestelmä

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Tampere

ER -

Leimumäki A, Pärkkä J. Asiakaslähtöinen jatkohoidon ja kuntoutuksen terveyspalvelujärjestelmä: Case: Sepelvaltimotautiin sairastuneet. Tampere: VTT Technical Research Centre of Finland, 2010. (VTT Tutkimusraportti; No. VTT-R-04005-10).