Ohra elintarviketeollisuuden raaka-aineena

Translated title of the contribution: Barley as a raw material for food industry

Raija Ahvenainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)819-821
JournalKemia-Kemi
Volume19
Issue number9-10
Publication statusPublished - 1992
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Ahvenainen, R. (1992). Ohra elintarviketeollisuuden raaka-aineena. Kemia-Kemi, 19(9-10), 819-821.
Ahvenainen, Raija. / Ohra elintarviketeollisuuden raaka-aineena. In: Kemia-Kemi. 1992 ; Vol. 19, No. 9-10. pp. 819-821.
@article{b540fbcf7b9144949a4bc537f9ce1003,
title = "Ohra elintarviketeollisuuden raaka-aineena",
author = "Raija Ahvenainen",
year = "1992",
language = "Finnish",
volume = "19",
pages = "819--821",
journal = "Kemia-Kemi",
issn = "0355-1628",
number = "9-10",

}

Ahvenainen, R 1992, 'Ohra elintarviketeollisuuden raaka-aineena', Kemia-Kemi, vol. 19, no. 9-10, pp. 819-821.

Ohra elintarviketeollisuuden raaka-aineena. / Ahvenainen, Raija.

In: Kemia-Kemi, Vol. 19, No. 9-10, 1992, p. 819-821.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Ohra elintarviketeollisuuden raaka-aineena

AU - Ahvenainen, Raija

PY - 1992

Y1 - 1992

M3 - Article

VL - 19

SP - 819

EP - 821

JO - Kemia-Kemi

JF - Kemia-Kemi

SN - 0355-1628

IS - 9-10

ER -

Ahvenainen R. Ohra elintarviketeollisuuden raaka-aineena. Kemia-Kemi. 1992;19(9-10):819-821.