Biotekniikka tuonut uuden ulottuvuuden entsyymien tuottoon

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Article number36
Pages (from-to)34
JournalKehittyvä elintarvike
Volume21
Issue number4
Publication statusPublished - 2010
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{bc2ae9c479bd4730863401aee92e7ae9,
title = "Biotekniikka tuonut uuden ulottuvuuden entsyymien tuottoon",
author = "Raija Lantto",
year = "2010",
language = "Finnish",
volume = "21",
pages = "34",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "4",

}

Biotekniikka tuonut uuden ulottuvuuden entsyymien tuottoon. / Lantto, Raija.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 21, No. 4, 36, 2010, p. 34.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Biotekniikka tuonut uuden ulottuvuuden entsyymien tuottoon

AU - Lantto, Raija

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Article

VL - 21

SP - 34

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 4

M1 - 36

ER -