Book business - what business?

Jali Heilmann

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Seth Godin on menestyksekkäimpiä bisneskirjailijoita USA:ssa. Godin peusti Internetin ensimmäisen suoramakkinointiyrityksen Yoyodynen, jonka Yahoo osti vuonna. Tämän jälkeen Godin toimi usean vuoden ajan Yahoon markkinoinnin varatoimitusjohtajana ennen jättäytymistään kirjailijaksi ja konsultiksi. Godinin tunnetuimpia kirjoja on vuonna 1999 ilmestynyt ”Permission Marketing”, joka on pysytellyt Amazoniin bestseller-listalla ilmestymisestään lähtien ja jonka esimerkiksi Fortune ja Business Week ovat valinneet yhdeksi parhaista bisneskirjoista. Seuraavana vuonna julkaistun kirjan ”Unleashing the Ideavirus” Godin asetti yllättäen kokonaisuudessaan vapaasti noudettavaksi verkkosivuilleen. Business Week on kuvannut Godinia: The Ultimate Entrepreneur for the Information Age”.
Original languageFinnish
Pages (from-to)3-6
JournalGT-lehti
Issue number5
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Heilmann, J. (2001). Book business - what business? GT-lehti, (5), 3-6.
Heilmann, Jali. / Book business - what business?. In: GT-lehti. 2001 ; No. 5. pp. 3-6.
@article{c7640817239e41228e4b5c2bc9833625,
title = "Book business - what business?",
abstract = "Seth Godin on menestyksekk{\"a}impi{\"a} bisneskirjailijoita USA:ssa. Godin peusti Internetin ensimm{\"a}isen suoramakkinointiyrityksen Yoyodynen, jonka Yahoo osti vuonna. T{\"a}m{\"a}n j{\"a}lkeen Godin toimi usean vuoden ajan Yahoon markkinoinnin varatoimitusjohtajana ennen j{\"a}tt{\"a}ytymist{\"a}{\"a}n kirjailijaksi ja konsultiksi. Godinin tunnetuimpia kirjoja on vuonna 1999 ilmestynyt ”Permission Marketing”, joka on pysytellyt Amazoniin bestseller-listalla ilmestymisest{\"a}{\"a}n l{\"a}htien ja jonka esimerkiksi Fortune ja Business Week ovat valinneet yhdeksi parhaista bisneskirjoista. Seuraavana vuonna julkaistun kirjan ”Unleashing the Ideavirus” Godin asetti yll{\"a}tt{\"a}en kokonaisuudessaan vapaasti noudettavaksi verkkosivuilleen. Business Week on kuvannut Godinia: The Ultimate Entrepreneur for the Information Age”.",
author = "Jali Heilmann",
year = "2001",
language = "Finnish",
pages = "3--6",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "5",

}

Heilmann, J 2001, 'Book business - what business?', GT-lehti, no. 5, pp. 3-6.

Book business - what business? / Heilmann, Jali.

In: GT-lehti, No. 5, 2001, p. 3-6.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Book business - what business?

AU - Heilmann, Jali

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Seth Godin on menestyksekkäimpiä bisneskirjailijoita USA:ssa. Godin peusti Internetin ensimmäisen suoramakkinointiyrityksen Yoyodynen, jonka Yahoo osti vuonna. Tämän jälkeen Godin toimi usean vuoden ajan Yahoon markkinoinnin varatoimitusjohtajana ennen jättäytymistään kirjailijaksi ja konsultiksi. Godinin tunnetuimpia kirjoja on vuonna 1999 ilmestynyt ”Permission Marketing”, joka on pysytellyt Amazoniin bestseller-listalla ilmestymisestään lähtien ja jonka esimerkiksi Fortune ja Business Week ovat valinneet yhdeksi parhaista bisneskirjoista. Seuraavana vuonna julkaistun kirjan ”Unleashing the Ideavirus” Godin asetti yllättäen kokonaisuudessaan vapaasti noudettavaksi verkkosivuilleen. Business Week on kuvannut Godinia: The Ultimate Entrepreneur for the Information Age”.

AB - Seth Godin on menestyksekkäimpiä bisneskirjailijoita USA:ssa. Godin peusti Internetin ensimmäisen suoramakkinointiyrityksen Yoyodynen, jonka Yahoo osti vuonna. Tämän jälkeen Godin toimi usean vuoden ajan Yahoon markkinoinnin varatoimitusjohtajana ennen jättäytymistään kirjailijaksi ja konsultiksi. Godinin tunnetuimpia kirjoja on vuonna 1999 ilmestynyt ”Permission Marketing”, joka on pysytellyt Amazoniin bestseller-listalla ilmestymisestään lähtien ja jonka esimerkiksi Fortune ja Business Week ovat valinneet yhdeksi parhaista bisneskirjoista. Seuraavana vuonna julkaistun kirjan ”Unleashing the Ideavirus” Godin asetti yllättäen kokonaisuudessaan vapaasti noudettavaksi verkkosivuilleen. Business Week on kuvannut Godinia: The Ultimate Entrepreneur for the Information Age”.

M3 - Article

SP - 3

EP - 6

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 5

ER -

Heilmann J. Book business - what business? GT-lehti. 2001;(5):3-6.