Tiedonvälitys osana korroosionestotoimintaan

Translated title of the contribution: Corrosion prevention by information dissemination

Pirjo Kaunisto, Pekka Tunturi

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Korroosionestotoiminnan tiedonvälityksen tavoitteena on ollut olemassa olevan tiedon tehokkaampi siirtäminen ja koordinointi ja siten tarpeettomien korroosiokustannusten pienentäminen. Tietoa tarvitsevat varsinkin pienet ja keskisuuret yritykset, joilla ei ole omaa informaatiopalvelua. Korroosionestopinnoitteista ja ruostumattomista teräksistä kerätään käyttökokemuksia tiedostoksi, ja tietoa välitetään lehdissä, standardeissa, kirjallisuusselvityksissä, julkaisuissa ja esitelmissä sekä puhelinneuvonnalla.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages41
ISBN (Print)951-38-1439-4
Publication statusPublished - 1982
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number79
ISSN0358-5085

Fingerprint

Corrosion
Information Dissemination

Cite this

Kaunisto, P., & Tunturi, P. (1982). Tiedonvälitys osana korroosionestotoimintaan. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 79
Kaunisto, Pirjo ; Tunturi, Pekka. / Tiedonvälitys osana korroosionestotoimintaan. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 41 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 79).
@book{0da42dd5bf3a4b4788395e04a5f95faa,
title = "Tiedonv{\"a}litys osana korroosionestotoimintaan",
abstract = "Korroosionestotoiminnan tiedonv{\"a}lityksen tavoitteena on ollut olemassa olevan tiedon tehokkaampi siirt{\"a}minen ja koordinointi ja siten tarpeettomien korroosiokustannusten pienent{\"a}minen. Tietoa tarvitsevat varsinkin pienet ja keskisuuret yritykset, joilla ei ole omaa informaatiopalvelua. Korroosionestopinnoitteista ja ruostumattomista ter{\"a}ksist{\"a} ker{\"a}t{\"a}{\"a}n k{\"a}ytt{\"o}kokemuksia tiedostoksi, ja tietoa v{\"a}litet{\"a}{\"a}n lehdiss{\"a}, standardeissa, kirjallisuusselvityksiss{\"a}, julkaisuissa ja esitelmiss{\"a} sek{\"a} puhelinneuvonnalla.",
author = "Pirjo Kaunisto and Pekka Tunturi",
year = "1982",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-1439-4",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "79",
address = "Finland",

}

Kaunisto, P & Tunturi, P 1982, Tiedonvälitys osana korroosionestotoimintaan. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 79, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Tiedonvälitys osana korroosionestotoimintaan. / Kaunisto, Pirjo; Tunturi, Pekka.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 41 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 79).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Tiedonvälitys osana korroosionestotoimintaan

AU - Kaunisto, Pirjo

AU - Tunturi, Pekka

PY - 1982

Y1 - 1982

N2 - Korroosionestotoiminnan tiedonvälityksen tavoitteena on ollut olemassa olevan tiedon tehokkaampi siirtäminen ja koordinointi ja siten tarpeettomien korroosiokustannusten pienentäminen. Tietoa tarvitsevat varsinkin pienet ja keskisuuret yritykset, joilla ei ole omaa informaatiopalvelua. Korroosionestopinnoitteista ja ruostumattomista teräksistä kerätään käyttökokemuksia tiedostoksi, ja tietoa välitetään lehdissä, standardeissa, kirjallisuusselvityksissä, julkaisuissa ja esitelmissä sekä puhelinneuvonnalla.

AB - Korroosionestotoiminnan tiedonvälityksen tavoitteena on ollut olemassa olevan tiedon tehokkaampi siirtäminen ja koordinointi ja siten tarpeettomien korroosiokustannusten pienentäminen. Tietoa tarvitsevat varsinkin pienet ja keskisuuret yritykset, joilla ei ole omaa informaatiopalvelua. Korroosionestopinnoitteista ja ruostumattomista teräksistä kerätään käyttökokemuksia tiedostoksi, ja tietoa välitetään lehdissä, standardeissa, kirjallisuusselvityksissä, julkaisuissa ja esitelmissä sekä puhelinneuvonnalla.

M3 - Report

SN - 951-38-1439-4

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - Tiedonvälitys osana korroosionestotoimintaan

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Kaunisto P, Tunturi P. Tiedonvälitys osana korroosionestotoimintaan. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 41 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 79).