Kemiallinen menetelmä kalan tuoreuden määrittämiseksi

Translated title of the contribution: Determination of fisk freshness by a chemical method

Martti Kiesvaara

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Article number129
JournalSuomen kalastuslehti
Volume98
Issue number3
Publication statusPublished - 1991
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{2a5a8d289cac4f20a54b70d9bdd6bcab,
title = "Kemiallinen menetelm{\"a} kalan tuoreuden m{\"a}{\"a}ritt{\"a}miseksi",
author = "Martti Kiesvaara",
note = "Project code: ELI01022",
year = "1991",
language = "Finnish",
volume = "98",
journal = "Suomen kalastuslehti",
issn = "0039-5528",
number = "3",

}

Kemiallinen menetelmä kalan tuoreuden määrittämiseksi. / Kiesvaara, Martti.

In: Suomen kalastuslehti, Vol. 98, No. 3, 129, 1991.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Kemiallinen menetelmä kalan tuoreuden määrittämiseksi

AU - Kiesvaara, Martti

N1 - Project code: ELI01022

PY - 1991

Y1 - 1991

M3 - Article

VL - 98

JO - Suomen kalastuslehti

JF - Suomen kalastuslehti

SN - 0039-5528

IS - 3

M1 - 129

ER -