Viljakuidun vaikutus tärkkelyksen tilaan, proteiiniverkon muodostumiseen ja vehnämatriisin reologisiin ominaisuuksiin: Diplomityö

Translated title of the contribution: Effect of grain fibre on starch pasting, protein network formation and rheological properties of the wheat dough: Master's thesis

Katri Hartikainen

Research output: ThesisMaster's thesis

Original languageFinnish
QualificationMaster Degree
Awarding Institution
  • Aalto University
Place of PublicationEspoo
Publisher
Publication statusPublished - 2011
MoE publication typeG2 Master's thesis, polytechnic Master's thesis

Keywords

  • reologia
  • lese
  • fermentointi
  • tärkkelyksen liisteröityminen
  • rheology
  • bran
  • fermentation
  • starch pasting

Cite this

@phdthesis{42d3fe7f061b4da3adc3f9504113a9ee,
title = "Viljakuidun vaikutus t{\"a}rkkelyksen tilaan, proteiiniverkon muodostumiseen ja vehn{\"a}matriisin reologisiin ominaisuuksiin: Diplomity{\"o}",
keywords = "reologia, lese, fermentointi, t{\"a}rkkelyksen liister{\"o}ityminen, rheology, bran, fermentation, starch pasting",
author = "Katri Hartikainen",
note = "NT Food solutions TK401 Aalto-yliopisto, Kemian tekniikan korkeakoulu 76 s. + liitt. 25 s.",
year = "2011",
language = "Finnish",
publisher = "Aalto University",
address = "Finland",
school = "Aalto University",

}

Viljakuidun vaikutus tärkkelyksen tilaan, proteiiniverkon muodostumiseen ja vehnämatriisin reologisiin ominaisuuksiin : Diplomityö. / Hartikainen, Katri.

Espoo : Aalto University, 2011. 101 p.

Research output: ThesisMaster's thesis

TY - THES

T1 - Viljakuidun vaikutus tärkkelyksen tilaan, proteiiniverkon muodostumiseen ja vehnämatriisin reologisiin ominaisuuksiin

T2 - Diplomityö

AU - Hartikainen, Katri

N1 - NT Food solutions TK401 Aalto-yliopisto, Kemian tekniikan korkeakoulu 76 s. + liitt. 25 s.

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - reologia

KW - lese

KW - fermentointi

KW - tärkkelyksen liisteröityminen

KW - rheology

KW - bran

KW - fermentation

KW - starch pasting

M3 - Master's thesis

PB - Aalto University

CY - Espoo

ER -