Ruisleivän vaikutukset glukoosi- ja insuliiniaineenvaihduntaan

Translated title of the contribution: Effects of rye bread on glucose and insulin metabolism

Hannu Mykkänen, Kaisa Poutanen

Research output: Contribution to journalArticleScientific

Original languageFinnish
Pages (from-to)3601-3603
JournalSuomen Lääkärilehti
Issue number44
Publication statusPublished - 2010
MoE publication typeB1 Article in a scientific magazine

Cite this

@article{154d45b1c31541da97745956093af3f8,
title = "Ruisleiv{\"a}n vaikutukset glukoosi- ja insuliiniaineenvaihduntaan",
author = "Hannu Mykk{\"a}nen and Kaisa Poutanen",
year = "2010",
language = "Finnish",
pages = "3601--3603",
journal = "Suomen L{\"a}{\"a}k{\"a}rilehti",
issn = "0039-5560",
publisher = "Suomen l{\"a}{\"a}k{\"a}riliitto",
number = "44",

}

Ruisleivän vaikutukset glukoosi- ja insuliiniaineenvaihduntaan. / Mykkänen, Hannu; Poutanen, Kaisa.

In: Suomen Lääkärilehti, No. 44, 2010, p. 3601-3603.

Research output: Contribution to journalArticleScientific

TY - JOUR

T1 - Ruisleivän vaikutukset glukoosi- ja insuliiniaineenvaihduntaan

AU - Mykkänen, Hannu

AU - Poutanen, Kaisa

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Article

SP - 3601

EP - 3603

JO - Suomen Lääkärilehti

JF - Suomen Lääkärilehti

SN - 0039-5560

IS - 44

ER -