Elektroniikan komponenttien luotettavuustietojen määrittäminen

Tapio Pulli

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Tutkimuksessa on tarkasteltu elektroniikan komponenttien luotettavuuden arviointiin käytettävissä olevia menetelmiä, käyttökokemuksia, luotettavuustestejä ja luotettavuusmalleja. Lähtökohtana ovat olleet suomalaisen teollisuuden ja VTT:n tarpeet. Elektroniikan laitteistoluotettavuuden määrittäminen on edelleen tärkeää huolimatta ohjelmistojen kasvavasta merkityksestä. Tutkimukseen sisältyy myös lyhyt selvitys suomalaisen teollisuuden käytettävissä olevista elektroniikan luotettavuustietopankeista.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages26
ISBN (Print)951-38-2042-4
Publication statusPublished - 1984
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number337
ISSN0358-5085

Keywords

  • microcomputers
  • reliability
  • electric devices

Cite this

Pulli, T. (1984). Elektroniikan komponenttien luotettavuustietojen määrittäminen. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 337
Pulli, Tapio. / Elektroniikan komponenttien luotettavuustietojen määrittäminen. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1984. 26 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 337).
@book{e83f034de835458c9fc7f92866f3ad12,
title = "Elektroniikan komponenttien luotettavuustietojen m{\"a}{\"a}ritt{\"a}minen",
abstract = "Tutkimuksessa on tarkasteltu elektroniikan komponenttien luotettavuuden arviointiin k{\"a}ytett{\"a}viss{\"a} olevia menetelmi{\"a}, k{\"a}ytt{\"o}kokemuksia, luotettavuustestej{\"a} ja luotettavuusmalleja. L{\"a}ht{\"o}kohtana ovat olleet suomalaisen teollisuuden ja VTT:n tarpeet. Elektroniikan laitteistoluotettavuuden m{\"a}{\"a}ritt{\"a}minen on edelleen t{\"a}rke{\"a}{\"a} huolimatta ohjelmistojen kasvavasta merkityksest{\"a}. Tutkimukseen sis{\"a}ltyy my{\"o}s lyhyt selvitys suomalaisen teollisuuden k{\"a}ytett{\"a}viss{\"a} olevista elektroniikan luotettavuustietopankeista.",
keywords = "microcomputers, reliability, electric devices",
author = "Tapio Pulli",
year = "1984",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-2042-4",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "337",
address = "Finland",

}

Pulli, T 1984, Elektroniikan komponenttien luotettavuustietojen määrittäminen. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 337, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Elektroniikan komponenttien luotettavuustietojen määrittäminen. / Pulli, Tapio.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1984. 26 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 337).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Elektroniikan komponenttien luotettavuustietojen määrittäminen

AU - Pulli, Tapio

PY - 1984

Y1 - 1984

N2 - Tutkimuksessa on tarkasteltu elektroniikan komponenttien luotettavuuden arviointiin käytettävissä olevia menetelmiä, käyttökokemuksia, luotettavuustestejä ja luotettavuusmalleja. Lähtökohtana ovat olleet suomalaisen teollisuuden ja VTT:n tarpeet. Elektroniikan laitteistoluotettavuuden määrittäminen on edelleen tärkeää huolimatta ohjelmistojen kasvavasta merkityksestä. Tutkimukseen sisältyy myös lyhyt selvitys suomalaisen teollisuuden käytettävissä olevista elektroniikan luotettavuustietopankeista.

AB - Tutkimuksessa on tarkasteltu elektroniikan komponenttien luotettavuuden arviointiin käytettävissä olevia menetelmiä, käyttökokemuksia, luotettavuustestejä ja luotettavuusmalleja. Lähtökohtana ovat olleet suomalaisen teollisuuden ja VTT:n tarpeet. Elektroniikan laitteistoluotettavuuden määrittäminen on edelleen tärkeää huolimatta ohjelmistojen kasvavasta merkityksestä. Tutkimukseen sisältyy myös lyhyt selvitys suomalaisen teollisuuden käytettävissä olevista elektroniikan luotettavuustietopankeista.

KW - microcomputers

KW - reliability

KW - electric devices

M3 - Report

SN - 951-38-2042-4

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - Elektroniikan komponenttien luotettavuustietojen määrittäminen

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Pulli T. Elektroniikan komponenttien luotettavuustietojen määrittäminen. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1984. 26 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 337).