Elintarviketeollisuudessa suoritettavassa voitelussa huomioonotettavat hygieeniset näkökohdat

Yrjö Mälkki

Research output: Book/ReportReportProfessional

Original languageFinnish
Place of PublicationHelsinki
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages14
Publication statusPublished - 1968
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

NameVtt tiedotus. Sarja IV. Kemia
PublisherValtion teknillinen tutkimuslaitos
Volume96

Cite this

Mälkki, Y. (1968). Elintarviketeollisuudessa suoritettavassa voitelussa huomioonotettavat hygieeniset näkökohdat. Helsinki: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuslaitos. Tiedotus: Sarja IV. Kemia, No. 96
Mälkki, Yrjö. / Elintarviketeollisuudessa suoritettavassa voitelussa huomioonotettavat hygieeniset näkökohdat. Helsinki : VTT Technical Research Centre of Finland, 1968. 14 p. (Valtion teknillinen tutkimuslaitos. Tiedotus: Sarja IV. Kemia; No. 96).
@book{3b9849bc83014fd797195f483714f09f,
title = "Elintarviketeollisuudessa suoritettavassa voitelussa huomioonotettavat hygieeniset n{\"a}k{\"o}kohdat",
author = "Yrj{\"o} M{\"a}lkki",
year = "1968",
language = "Finnish",
series = "Vtt tiedotus. Sarja IV. Kemia",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
address = "Finland",

}

Mälkki, Y 1968, Elintarviketeollisuudessa suoritettavassa voitelussa huomioonotettavat hygieeniset näkökohdat. Valtion teknillinen tutkimuslaitos. Tiedotus: Sarja IV. Kemia, no. 96, VTT Technical Research Centre of Finland, Helsinki.

Elintarviketeollisuudessa suoritettavassa voitelussa huomioonotettavat hygieeniset näkökohdat. / Mälkki, Yrjö.

Helsinki : VTT Technical Research Centre of Finland, 1968. 14 p. (Valtion teknillinen tutkimuslaitos. Tiedotus: Sarja IV. Kemia; No. 96).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Elintarviketeollisuudessa suoritettavassa voitelussa huomioonotettavat hygieeniset näkökohdat

AU - Mälkki, Yrjö

PY - 1968

Y1 - 1968

M3 - Report

T3 - Vtt tiedotus. Sarja IV. Kemia

BT - Elintarviketeollisuudessa suoritettavassa voitelussa huomioonotettavat hygieeniset näkökohdat

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Helsinki

ER -

Mälkki Y. Elintarviketeollisuudessa suoritettavassa voitelussa huomioonotettavat hygieeniset näkökohdat. Helsinki: VTT Technical Research Centre of Finland, 1968. 14 p. (Valtion teknillinen tutkimuslaitos. Tiedotus: Sarja IV. Kemia; No. 96).