@book{8d39f8fc55c74f91bdd638d2de95e683,
title = "Elintarvikkeiden suojakaasupakkaaminen: Kirjallisuusselvitys",
abstract = "Elintarvikkeiden suojakaasupakkaaminen on lis{\"a}{\"a}ntynyt voimakkaasti viime vuosina. Suojakaasupakkauksella voidaan useiden elintarvik-keiden kemiallista, entsymaattista ja mikrobiologista s{\"a}ilyvyytt{\"a} parantaa perinteisiin pakkausmenetelmiin n{\"a}hden. Suojakaasupakkaus antaa usein my{\"o}s mekaanista suojaa ja parantaa tuotteen ulkon{\"a}k{\"o}{\"a} tai rakennetta. Toisaalta suojakaasupakkaaminen saattaa merkit{\"a} kohonneita pakkaus-, kuljetus- ja varastointikustannuksia sek{\"a} entist{\"a} tiukempaa vaatimusta katkeamattomasta kylm{\"a}ketjusta.",
keywords = "food packaging, preserving, gases",
author = "Raija Ahvenainen and Seppo Lindroth",
year = "1986",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-2624-4",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "591",
address = "Finland",
}