Elisa julkisti Mediaattorin. Sähköinen palvelupaketti media-alalle

Hannele Antikainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Elisa Communications Oyj avasi toukokuussa media-alalle kehitetyn selainpohjaisen palvelukokonaisuuden. Se tarjoaa aineistojen siirto-, hallinta- ja arkistointipalvelua, eri osapuolet yhdistäviä projektityökaluja sekä sähköistä kauppapaikkaa. Sähköisellä kauppapaikalla kolmannet osapuolet voivat tarjota palvelujaan ja tuotteitaan siten, että Elisa huolehtii ostosten laskuttamisesta. Mediaattorin palvelukonsepti on uudenlainen, eikä sillä ole suoria kilpailijoita. Lähimmäksi Mediaattorin tonttia sijoittuvat aineistojenhallinta ja -siirtopalvelut sekä projektinhallintatyökalut.
Original languageFinnish
Pages (from-to)22-23
JournalGT-lehti
Issue number4
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Antikainen, Hannele. / Elisa julkisti Mediaattorin. Sähköinen palvelupaketti media-alalle. In: GT-lehti. 2001 ; No. 4. pp. 22-23.
@article{00607bb193d0440793c2b1ba77c3e531,
title = "Elisa julkisti Mediaattorin. S{\"a}hk{\"o}inen palvelupaketti media-alalle",
abstract = "Elisa Communications Oyj avasi toukokuussa media-alalle kehitetyn selainpohjaisen palvelukokonaisuuden. Se tarjoaa aineistojen siirto-, hallinta- ja arkistointipalvelua, eri osapuolet yhdist{\"a}vi{\"a} projektity{\"o}kaluja sek{\"a} s{\"a}hk{\"o}ist{\"a} kauppapaikkaa. S{\"a}hk{\"o}isell{\"a} kauppapaikalla kolmannet osapuolet voivat tarjota palvelujaan ja tuotteitaan siten, ett{\"a} Elisa huolehtii ostosten laskuttamisesta. Mediaattorin palvelukonsepti on uudenlainen, eik{\"a} sill{\"a} ole suoria kilpailijoita. L{\"a}himm{\"a}ksi Mediaattorin tonttia sijoittuvat aineistojenhallinta ja -siirtopalvelut sek{\"a} projektinhallintaty{\"o}kalut.",
author = "Hannele Antikainen",
year = "2001",
language = "Finnish",
pages = "22--23",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "4",

}

Elisa julkisti Mediaattorin. Sähköinen palvelupaketti media-alalle. / Antikainen, Hannele.

In: GT-lehti, No. 4, 2001, p. 22-23.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Elisa julkisti Mediaattorin. Sähköinen palvelupaketti media-alalle

AU - Antikainen, Hannele

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Elisa Communications Oyj avasi toukokuussa media-alalle kehitetyn selainpohjaisen palvelukokonaisuuden. Se tarjoaa aineistojen siirto-, hallinta- ja arkistointipalvelua, eri osapuolet yhdistäviä projektityökaluja sekä sähköistä kauppapaikkaa. Sähköisellä kauppapaikalla kolmannet osapuolet voivat tarjota palvelujaan ja tuotteitaan siten, että Elisa huolehtii ostosten laskuttamisesta. Mediaattorin palvelukonsepti on uudenlainen, eikä sillä ole suoria kilpailijoita. Lähimmäksi Mediaattorin tonttia sijoittuvat aineistojenhallinta ja -siirtopalvelut sekä projektinhallintatyökalut.

AB - Elisa Communications Oyj avasi toukokuussa media-alalle kehitetyn selainpohjaisen palvelukokonaisuuden. Se tarjoaa aineistojen siirto-, hallinta- ja arkistointipalvelua, eri osapuolet yhdistäviä projektityökaluja sekä sähköistä kauppapaikkaa. Sähköisellä kauppapaikalla kolmannet osapuolet voivat tarjota palvelujaan ja tuotteitaan siten, että Elisa huolehtii ostosten laskuttamisesta. Mediaattorin palvelukonsepti on uudenlainen, eikä sillä ole suoria kilpailijoita. Lähimmäksi Mediaattorin tonttia sijoittuvat aineistojenhallinta ja -siirtopalvelut sekä projektinhallintatyökalut.

M3 - Article

SP - 22

EP - 23

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 4

ER -