Energiamahdollisuudet vedenalaistekniikassa: Esitutkimus

Juho Farin

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Energiamahdollisuudet vedenalaistekniikassa on kirjallisuusselvitys, jossa on tarkasteltu energiamuodon muutoksia ja vedenalaisten alusten ja laitteiden käytössä olevia energianlähteitä. Lähitulevaisuus näyttää lupaavalta tuotekehittelyssä etenkin sähköä antavissa kennoissa, joita ovat paristot, akut ja polttokennot. Stirling-moottori, suljetun kierron dieselit ja ydinvoimasovellukset tulevat myös kehittymään edelleen.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
Number of pages148
Publication statusPublished - 1990
MoE publication typeNot Eligible

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number1177
ISSN0358-5085

Keywords

  • energy sources
  • underwater technology
  • submarines

Cite this

Farin, J. (1990). Energiamahdollisuudet vedenalaistekniikassa: Esitutkimus. Espoo. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 1177
Farin, Juho. / Energiamahdollisuudet vedenalaistekniikassa : Esitutkimus. Espoo, 1990. 148 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 1177).
@book{87e619c952da47a1a667238805e645c8,
title = "Energiamahdollisuudet vedenalaistekniikassa: Esitutkimus",
abstract = "Energiamahdollisuudet vedenalaistekniikassa on kirjallisuusselvitys, jossa on tarkasteltu energiamuodon muutoksia ja vedenalaisten alusten ja laitteiden k{\"a}yt{\"o}ss{\"a} olevia energianl{\"a}hteit{\"a}. L{\"a}hitulevaisuus n{\"a}ytt{\"a}{\"a} lupaavalta tuotekehittelyss{\"a} etenkin s{\"a}hk{\"o}{\"a} antavissa kennoissa, joita ovat paristot, akut ja polttokennot. Stirling-moottori, suljetun kierron dieselit ja ydinvoimasovellukset tulevat my{\"o}s kehittym{\"a}{\"a}n edelleen.",
keywords = "energy sources, underwater technology, submarines",
author = "Juho Farin",
year = "1990",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-3827-7",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "1177",

}

Farin, J 1990, Energiamahdollisuudet vedenalaistekniikassa: Esitutkimus. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 1177, Espoo.

Energiamahdollisuudet vedenalaistekniikassa : Esitutkimus. / Farin, Juho.

Espoo, 1990. 148 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 1177).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Energiamahdollisuudet vedenalaistekniikassa

T2 - Esitutkimus

AU - Farin, Juho

PY - 1990

Y1 - 1990

N2 - Energiamahdollisuudet vedenalaistekniikassa on kirjallisuusselvitys, jossa on tarkasteltu energiamuodon muutoksia ja vedenalaisten alusten ja laitteiden käytössä olevia energianlähteitä. Lähitulevaisuus näyttää lupaavalta tuotekehittelyssä etenkin sähköä antavissa kennoissa, joita ovat paristot, akut ja polttokennot. Stirling-moottori, suljetun kierron dieselit ja ydinvoimasovellukset tulevat myös kehittymään edelleen.

AB - Energiamahdollisuudet vedenalaistekniikassa on kirjallisuusselvitys, jossa on tarkasteltu energiamuodon muutoksia ja vedenalaisten alusten ja laitteiden käytössä olevia energianlähteitä. Lähitulevaisuus näyttää lupaavalta tuotekehittelyssä etenkin sähköä antavissa kennoissa, joita ovat paristot, akut ja polttokennot. Stirling-moottori, suljetun kierron dieselit ja ydinvoimasovellukset tulevat myös kehittymään edelleen.

KW - energy sources

KW - underwater technology

KW - submarines

M3 - Report

SN - 951-38-3827-7

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - Energiamahdollisuudet vedenalaistekniikassa

CY - Espoo

ER -

Farin J. Energiamahdollisuudet vedenalaistekniikassa: Esitutkimus. Espoo, 1990. 148 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 1177).