Energiaturpeen laatuohjeen päivitys loppusuoralla

Eija Alakangas, J. Silpola, M. Nuutila

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Energiaturpeen laatuohjetta on päivitetty Itämeren alueen turpeen tuottajien ja käyttäjien yhteistyönä. Ohjeen laatiminen on ollut osa VTT:n koordinoimaa BASREC standardisointiprojektia. Laatuohje julkaistaan englanninkielisenä joulukuuss Nordtest-menetelmänä (NT ENVIR 009) ja ensi vuoden aikana myös suomenkielisenä. Laatuohjeen on tarkoitus korvata vanha Polttoturpeen laatuohje turpeen toimitussopimusten liitteenä viimeistään siinä vaiheessa kun vanhat sopimuskaudet umpeutuvat.
Original languageFinnish
Article number2
JournalBioEnergia
Issue number4
Publication statusPublished - 2005
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Alakangas, E., Silpola, J., & Nuutila, M. (2005). Energiaturpeen laatuohjeen päivitys loppusuoralla. BioEnergia, (4), [2 ].
Alakangas, Eija ; Silpola, J. ; Nuutila, M. / Energiaturpeen laatuohjeen päivitys loppusuoralla. In: BioEnergia. 2005 ; No. 4.
@article{975120b02f8340d4afd56e1edf21b4a1,
title = "Energiaturpeen laatuohjeen p{\"a}ivitys loppusuoralla",
abstract = "Energiaturpeen laatuohjetta on p{\"a}ivitetty It{\"a}meren alueen turpeen tuottajien ja k{\"a}ytt{\"a}jien yhteisty{\"o}n{\"a}. Ohjeen laatiminen on ollut osa VTT:n koordinoimaa BASREC standardisointiprojektia. Laatuohje julkaistaan englanninkielisen{\"a} joulukuuss Nordtest-menetelm{\"a}n{\"a} (NT ENVIR 009) ja ensi vuoden aikana my{\"o}s suomenkielisen{\"a}. Laatuohjeen on tarkoitus korvata vanha Polttoturpeen laatuohje turpeen toimitussopimusten liitteen{\"a} viimeist{\"a}{\"a}n siin{\"a} vaiheessa kun vanhat sopimuskaudet umpeutuvat.",
author = "Eija Alakangas and J. Silpola and M. Nuutila",
note = "Project code: C4SU00131",
year = "2005",
language = "Finnish",
journal = "BioEnergia",
issn = "1459-1820",
number = "4",

}

Alakangas, E, Silpola, J & Nuutila, M 2005, 'Energiaturpeen laatuohjeen päivitys loppusuoralla', BioEnergia, no. 4, 2 .

Energiaturpeen laatuohjeen päivitys loppusuoralla. / Alakangas, Eija; Silpola, J.; Nuutila, M.

In: BioEnergia, No. 4, 2 , 2005.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Energiaturpeen laatuohjeen päivitys loppusuoralla

AU - Alakangas, Eija

AU - Silpola, J.

AU - Nuutila, M.

N1 - Project code: C4SU00131

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - Energiaturpeen laatuohjetta on päivitetty Itämeren alueen turpeen tuottajien ja käyttäjien yhteistyönä. Ohjeen laatiminen on ollut osa VTT:n koordinoimaa BASREC standardisointiprojektia. Laatuohje julkaistaan englanninkielisenä joulukuuss Nordtest-menetelmänä (NT ENVIR 009) ja ensi vuoden aikana myös suomenkielisenä. Laatuohjeen on tarkoitus korvata vanha Polttoturpeen laatuohje turpeen toimitussopimusten liitteenä viimeistään siinä vaiheessa kun vanhat sopimuskaudet umpeutuvat.

AB - Energiaturpeen laatuohjetta on päivitetty Itämeren alueen turpeen tuottajien ja käyttäjien yhteistyönä. Ohjeen laatiminen on ollut osa VTT:n koordinoimaa BASREC standardisointiprojektia. Laatuohje julkaistaan englanninkielisenä joulukuuss Nordtest-menetelmänä (NT ENVIR 009) ja ensi vuoden aikana myös suomenkielisenä. Laatuohjeen on tarkoitus korvata vanha Polttoturpeen laatuohje turpeen toimitussopimusten liitteenä viimeistään siinä vaiheessa kun vanhat sopimuskaudet umpeutuvat.

M3 - Article

JO - BioEnergia

JF - BioEnergia

SN - 1459-1820

IS - 4

M1 - 2

ER -

Alakangas E, Silpola J, Nuutila M. Energiaturpeen laatuohjeen päivitys loppusuoralla. BioEnergia. 2005;(4). 2 .