Entsyymeillä ja raskituksella lisäaineettomia leipomotuotteita

Kati Katina, Heikki Manner

Research output: Contribution to journalArticleGeneral public

Original languageFinnish
Article number5/2011
Pages (from-to)42-45
JournalKehittyvä elintarvike
Publication statusPublished - 2011
MoE publication typeE1 Popularised article, newspaper article

Cite this

Katina, Kati ; Manner, Heikki. / Entsyymeillä ja raskituksella lisäaineettomia leipomotuotteita. In: Kehittyvä elintarvike. 2011 ; pp. 42-45.
@article{9b8e897704044085b4fc1cacd51e62e2,
title = "Entsyymeill{\"a} ja raskituksella lis{\"a}aineettomia leipomotuotteita",
author = "Kati Katina and Heikki Manner",
year = "2011",
language = "Finnish",
pages = "42--45",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",

}

Entsyymeillä ja raskituksella lisäaineettomia leipomotuotteita. / Katina, Kati; Manner, Heikki.

In: Kehittyvä elintarvike, 2011, p. 42-45.

Research output: Contribution to journalArticleGeneral public

TY - JOUR

T1 - Entsyymeillä ja raskituksella lisäaineettomia leipomotuotteita

AU - Katina, Kati

AU - Manner, Heikki

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Article

SP - 42

EP - 45

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

M1 - 5/2011

ER -