Entsyymeillä makua elintarvikkeisiin

Raija-Liisa Heiniö, Annikka Mustranta, Liisa Lähteenmäki, Kaisa Poutanen, Johanna Buchert

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)52 - 53
JournalKehittyvä elintarvike
Volume16
Issue number2
Publication statusPublished - 2005
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Heiniö, R-L., Mustranta, A., Lähteenmäki, L., Poutanen, K., & Buchert, J. (2005). Entsyymeillä makua elintarvikkeisiin. Kehittyvä elintarvike, 16(2), 52 - 53.
Heiniö, Raija-Liisa ; Mustranta, Annikka ; Lähteenmäki, Liisa ; Poutanen, Kaisa ; Buchert, Johanna. / Entsyymeillä makua elintarvikkeisiin. In: Kehittyvä elintarvike. 2005 ; Vol. 16, No. 2. pp. 52 - 53.
@article{710bd7452af444e6bb9dbc43aaf77039,
title = "Entsyymeill{\"a} makua elintarvikkeisiin",
author = "Raija-Liisa Heini{\"o} and Annikka Mustranta and Liisa L{\"a}hteenm{\"a}ki and Kaisa Poutanen and Johanna Buchert",
year = "2005",
language = "Finnish",
volume = "16",
pages = "52 -- 53",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "2",

}

Heiniö, R-L, Mustranta, A, Lähteenmäki, L, Poutanen, K & Buchert, J 2005, 'Entsyymeillä makua elintarvikkeisiin', Kehittyvä elintarvike, vol. 16, no. 2, pp. 52 - 53.

Entsyymeillä makua elintarvikkeisiin. / Heiniö, Raija-Liisa; Mustranta, Annikka; Lähteenmäki, Liisa; Poutanen, Kaisa; Buchert, Johanna.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 16, No. 2, 2005, p. 52 - 53.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Entsyymeillä makua elintarvikkeisiin

AU - Heiniö, Raija-Liisa

AU - Mustranta, Annikka

AU - Lähteenmäki, Liisa

AU - Poutanen, Kaisa

AU - Buchert, Johanna

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Article

VL - 16

SP - 52

EP - 53

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 2

ER -

Heiniö R-L, Mustranta A, Lähteenmäki L, Poutanen K, Buchert J. Entsyymeillä makua elintarvikkeisiin. Kehittyvä elintarvike. 2005;16(2):52 - 53.