Eri leipomohiivakantojen ja erään hapantaikinahiivan asetaatti-, propioneetti-, sorbaatti-, sokeri- ja rasvatoleranssi

Maija-Liisa Suihko, Veijo Mäkinen

Research output: Book/ReportReport

Original languageFinnish
Place of PublicationHelsinki
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages37
ISBN (Print)951-38-0265-5
Publication statusPublished - 1975
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto
Number11
ISSN0355-354X

Cite this

Suihko, M-L., & Mäkinen, V. (1975). Eri leipomohiivakantojen ja erään hapantaikinahiivan asetaatti-, propioneetti-, sorbaatti-, sokeri- ja rasvatoleranssi. VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto, No. 11