Eri leipomohiivakantojen ja erään hapantaikinahiivan asetaatti-, propioneetti-, sorbaatti-, sokeri- ja rasvatoleranssi

Maija-Liisa Suihko, Veijo Mäkinen

Research output: Book/ReportReportProfessional

Original languageFinnish
Place of PublicationHelsinki
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages37
ISBN (Print)951-38-0265-5
Publication statusPublished - 1975
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

NameValtion teknillinen tutkimuskeskus, biotekniikan laboratorio, tiedonanto
PublisherVTT
Volume11
ISSN (Print)0355-354x

Cite this

Suihko, M-L., & Mäkinen, V. (1975). Eri leipomohiivakantojen ja erään hapantaikinahiivan asetaatti-, propioneetti-, sorbaatti-, sokeri- ja rasvatoleranssi. Helsinki: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto, No. 11
Suihko, Maija-Liisa ; Mäkinen, Veijo. / Eri leipomohiivakantojen ja erään hapantaikinahiivan asetaatti-, propioneetti-, sorbaatti-, sokeri- ja rasvatoleranssi. Helsinki : VTT Technical Research Centre of Finland, 1975. 37 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto; No. 11).
@book{e0f25ecab6974b22b63b113ad2893de6,
title = "Eri leipomohiivakantojen ja er{\"a}{\"a}n hapantaikinahiivan asetaatti-, propioneetti-, sorbaatti-, sokeri- ja rasvatoleranssi",
author = "Maija-Liisa Suihko and Veijo M{\"a}kinen",
year = "1975",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-0265-5",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus, biotekniikan laboratorio, tiedonanto",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
address = "Finland",

}

Suihko, M-L & Mäkinen, V 1975, Eri leipomohiivakantojen ja erään hapantaikinahiivan asetaatti-, propioneetti-, sorbaatti-, sokeri- ja rasvatoleranssi. Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto, no. 11, VTT Technical Research Centre of Finland, Helsinki.

Eri leipomohiivakantojen ja erään hapantaikinahiivan asetaatti-, propioneetti-, sorbaatti-, sokeri- ja rasvatoleranssi. / Suihko, Maija-Liisa; Mäkinen, Veijo.

Helsinki : VTT Technical Research Centre of Finland, 1975. 37 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto; No. 11).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Eri leipomohiivakantojen ja erään hapantaikinahiivan asetaatti-, propioneetti-, sorbaatti-, sokeri- ja rasvatoleranssi

AU - Suihko, Maija-Liisa

AU - Mäkinen, Veijo

PY - 1975

Y1 - 1975

M3 - Report

SN - 951-38-0265-5

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus, biotekniikan laboratorio, tiedonanto

BT - Eri leipomohiivakantojen ja erään hapantaikinahiivan asetaatti-, propioneetti-, sorbaatti-, sokeri- ja rasvatoleranssi

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Helsinki

ER -

Suihko M-L, Mäkinen V. Eri leipomohiivakantojen ja erään hapantaikinahiivan asetaatti-, propioneetti-, sorbaatti-, sokeri- ja rasvatoleranssi. Helsinki: VTT Technical Research Centre of Finland, 1975. 37 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus: Biotekniikan laboratorio. Tiedonanto; No. 11).