Esimerkki moniakselisesta tarkkuuskoneistuksesta moniteknologisessa tutkimusympäristössä

Research output: Contribution to conferenceConference articleProfessional

Abstract

Artikkeli käsittelee moniteknologisen asiakaskunnan ja erityisesti moniteknologisen tutkimusorganisaation asettamia vaatimuksia ja haasteita moniakselista tarkkuustyöstöä tekevälle mekaniikan suunnittelu- ja valmistusprosessille. Tällaisia vaatimuksia ovat esimerkiksi laaja materiaalien kirjo, tarkat toleranssivaatimukset, hankalan geometria rakenteet ja tuotteiden vaativat käyttöolosuhteet. Erityisesti käsitetellään vaatimuksia optomekaniikan suunnittelun ja toteutuksen kannalta.
Original languageFinnish
Publication statusPublished - 2007
MoE publication typeNot Eligible
EventTyövälinevalmistajien neuvottelupäivät - Naantali, Finland
Duration: 25 Jan 200726 Jan 2007

Other

OtherTyövälinevalmistajien neuvottelupäivät
CountryFinland
CityNaantali
Period25/01/0726/01/07

Keywords

  • 5-axial machining
  • high precision machining

Cite this

Jokelainen, K. (2007). Esimerkki moniakselisesta tarkkuuskoneistuksesta moniteknologisessa tutkimusympäristössä. Paper presented at Työvälinevalmistajien neuvottelupäivät, Naantali, Finland.
Jokelainen, Kimmo. / Esimerkki moniakselisesta tarkkuuskoneistuksesta moniteknologisessa tutkimusympäristössä. Paper presented at Työvälinevalmistajien neuvottelupäivät, Naantali, Finland.
@conference{f08c592536f3405c9eac143154ed6754,
title = "Esimerkki moniakselisesta tarkkuuskoneistuksesta moniteknologisessa tutkimusymp{\"a}rist{\"o}ss{\"a}",
abstract = "Artikkeli k{\"a}sittelee moniteknologisen asiakaskunnan ja erityisesti moniteknologisen tutkimusorganisaation asettamia vaatimuksia ja haasteita moniakselista tarkkuusty{\"o}st{\"o}{\"a} tekev{\"a}lle mekaniikan suunnittelu- ja valmistusprosessille. T{\"a}llaisia vaatimuksia ovat esimerkiksi laaja materiaalien kirjo, tarkat toleranssivaatimukset, hankalan geometria rakenteet ja tuotteiden vaativat k{\"a}ytt{\"o}olosuhteet. Erityisesti k{\"a}sitetell{\"a}{\"a}n vaatimuksia optomekaniikan suunnittelun ja toteutuksen kannalta.",
keywords = "5-axial machining, high precision machining",
author = "Kimmo Jokelainen",
year = "2007",
language = "Finnish",
note = "null ; Conference date: 25-01-2007 Through 26-01-2007",

}

Jokelainen, K 2007, 'Esimerkki moniakselisesta tarkkuuskoneistuksesta moniteknologisessa tutkimusympäristössä', Paper presented at Työvälinevalmistajien neuvottelupäivät, Naantali, Finland, 25/01/07 - 26/01/07.

Esimerkki moniakselisesta tarkkuuskoneistuksesta moniteknologisessa tutkimusympäristössä. / Jokelainen, Kimmo.

2007. Paper presented at Työvälinevalmistajien neuvottelupäivät, Naantali, Finland.

Research output: Contribution to conferenceConference articleProfessional

TY - CONF

T1 - Esimerkki moniakselisesta tarkkuuskoneistuksesta moniteknologisessa tutkimusympäristössä

AU - Jokelainen, Kimmo

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Artikkeli käsittelee moniteknologisen asiakaskunnan ja erityisesti moniteknologisen tutkimusorganisaation asettamia vaatimuksia ja haasteita moniakselista tarkkuustyöstöä tekevälle mekaniikan suunnittelu- ja valmistusprosessille. Tällaisia vaatimuksia ovat esimerkiksi laaja materiaalien kirjo, tarkat toleranssivaatimukset, hankalan geometria rakenteet ja tuotteiden vaativat käyttöolosuhteet. Erityisesti käsitetellään vaatimuksia optomekaniikan suunnittelun ja toteutuksen kannalta.

AB - Artikkeli käsittelee moniteknologisen asiakaskunnan ja erityisesti moniteknologisen tutkimusorganisaation asettamia vaatimuksia ja haasteita moniakselista tarkkuustyöstöä tekevälle mekaniikan suunnittelu- ja valmistusprosessille. Tällaisia vaatimuksia ovat esimerkiksi laaja materiaalien kirjo, tarkat toleranssivaatimukset, hankalan geometria rakenteet ja tuotteiden vaativat käyttöolosuhteet. Erityisesti käsitetellään vaatimuksia optomekaniikan suunnittelun ja toteutuksen kannalta.

KW - 5-axial machining

KW - high precision machining

M3 - Conference article

ER -

Jokelainen K. Esimerkki moniakselisesta tarkkuuskoneistuksesta moniteknologisessa tutkimusympäristössä. 2007. Paper presented at Työvälinevalmistajien neuvottelupäivät, Naantali, Finland.