Esineiden internet on jo täällä! muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta

Research output: Contribution to conferenceConference articleProfessional

Abstract

Tiina Kymäläinen on tehnyt 15 vuotta muotoilulähtöistä teknologiatutkimusta VTT:llä. Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta helmikuussa tohtoriksi väitellyt Tiina Kymäläinen on tutkinut esineiden internetin käyttökokemukseen perustuva kehitystyötä. Avuspuheenvuorossa Kymäläinen valottaa väitöstutkimustaan, joka edistää esineiden internetin käyttökokemuksen ekologista suunnittelua ja tulevaisuusorientoitunutta tutkimusta.
Original languageFinnish
Number of pages26
Publication statusPublished - 2015
MoE publication typeNot Eligible
EventDesign Club Työpäivä: Teknologia, teollinen internet, design - Helsinki, Finland
Duration: 2 Mar 20152 Mar 2015

Seminar

SeminarDesign Club Työpäivä
CountryFinland
CityHelsinki
Period2/03/152/03/15

Keywords

  • design research
  • Internet of Things
  • science fiction prototyping
  • innoleap process

Cite this

Kymäläinen, T. (2015). Esineiden internet on jo täällä! muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta. Paper presented at Design Club Työpäivä, Helsinki, Finland.
Kymäläinen, Tiina. / Esineiden internet on jo täällä! muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta. Paper presented at Design Club Työpäivä, Helsinki, Finland.26 p.
@conference{76b93f989ec84bf7827f3cc54031903b,
title = "Esineiden internet on jo t{\"a}{\"a}ll{\"a}!: muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta",
abstract = "Tiina Kym{\"a}l{\"a}inen on tehnyt 15 vuotta muotoilul{\"a}ht{\"o}ist{\"a} teknologiatutkimusta VTT:ll{\"a}. Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta helmikuussa tohtoriksi v{\"a}itellyt Tiina Kym{\"a}l{\"a}inen on tutkinut esineiden internetin k{\"a}ytt{\"o}kokemukseen perustuva kehitysty{\"o}t{\"a}. Avuspuheenvuorossa Kym{\"a}l{\"a}inen valottaa v{\"a}it{\"o}stutkimustaan, joka edist{\"a}{\"a} esineiden internetin k{\"a}ytt{\"o}kokemuksen ekologista suunnittelua ja tulevaisuusorientoitunutta tutkimusta.",
keywords = "design research, Internet of Things, science fiction prototyping, innoleap process",
author = "Tiina Kym{\"a}l{\"a}inen",
year = "2015",
language = "Finnish",
note = "null ; Conference date: 02-03-2015 Through 02-03-2015",

}

Kymäläinen, T 2015, 'Esineiden internet on jo täällä! muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta' Paper presented at Design Club Työpäivä, Helsinki, Finland, 2/03/15 - 2/03/15, .

Esineiden internet on jo täällä! muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta. / Kymäläinen, Tiina.

2015. Paper presented at Design Club Työpäivä, Helsinki, Finland.

Research output: Contribution to conferenceConference articleProfessional

TY - CONF

T1 - Esineiden internet on jo täällä!

T2 - muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta

AU - Kymäläinen, Tiina

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Tiina Kymäläinen on tehnyt 15 vuotta muotoilulähtöistä teknologiatutkimusta VTT:llä. Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta helmikuussa tohtoriksi väitellyt Tiina Kymäläinen on tutkinut esineiden internetin käyttökokemukseen perustuva kehitystyötä. Avuspuheenvuorossa Kymäläinen valottaa väitöstutkimustaan, joka edistää esineiden internetin käyttökokemuksen ekologista suunnittelua ja tulevaisuusorientoitunutta tutkimusta.

AB - Tiina Kymäläinen on tehnyt 15 vuotta muotoilulähtöistä teknologiatutkimusta VTT:llä. Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta helmikuussa tohtoriksi väitellyt Tiina Kymäläinen on tutkinut esineiden internetin käyttökokemukseen perustuva kehitystyötä. Avuspuheenvuorossa Kymäläinen valottaa väitöstutkimustaan, joka edistää esineiden internetin käyttökokemuksen ekologista suunnittelua ja tulevaisuusorientoitunutta tutkimusta.

KW - design research

KW - Internet of Things

KW - science fiction prototyping

KW - innoleap process

M3 - Conference article

ER -

Kymäläinen T. Esineiden internet on jo täällä! muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta. 2015. Paper presented at Design Club Työpäivä, Helsinki, Finland.