Esineiden internet on jo täällä! muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta

  Research output: Contribution to conferenceConference articleProfessional

  Abstract

  Tiina Kymäläinen on tehnyt 15 vuotta muotoilulähtöistä teknologiatutkimusta VTT:llä. Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta helmikuussa tohtoriksi väitellyt Tiina Kymäläinen on tutkinut esineiden internetin käyttökokemukseen perustuva kehitystyötä. Avuspuheenvuorossa Kymäläinen valottaa väitöstutkimustaan, joka edistää esineiden internetin käyttökokemuksen ekologista suunnittelua ja tulevaisuusorientoitunutta tutkimusta.
  Original languageFinnish
  Number of pages26
  Publication statusPublished - 2015
  MoE publication typeNot Eligible
  EventDesign Club Työpäivä: Teknologia, teollinen internet, design - Helsinki, Finland
  Duration: 2 Mar 20152 Mar 2015

  Seminar

  SeminarDesign Club Työpäivä
  CountryFinland
  CityHelsinki
  Period2/03/152/03/15

  Keywords

  • design research
  • Internet of Things
  • science fiction prototyping
  • innoleap process

  Cite this

  Kymäläinen, T. (2015). Esineiden internet on jo täällä! muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta. Paper presented at Design Club Työpäivä, Helsinki, Finland.
  Kymäläinen, Tiina. / Esineiden internet on jo täällä! muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta. Paper presented at Design Club Työpäivä, Helsinki, Finland.26 p.
  @conference{76b93f989ec84bf7827f3cc54031903b,
  title = "Esineiden internet on jo t{\"a}{\"a}ll{\"a}!: muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta",
  abstract = "Tiina Kym{\"a}l{\"a}inen on tehnyt 15 vuotta muotoilul{\"a}ht{\"o}ist{\"a} teknologiatutkimusta VTT:ll{\"a}. Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta helmikuussa tohtoriksi v{\"a}itellyt Tiina Kym{\"a}l{\"a}inen on tutkinut esineiden internetin k{\"a}ytt{\"o}kokemukseen perustuva kehitysty{\"o}t{\"a}. Avuspuheenvuorossa Kym{\"a}l{\"a}inen valottaa v{\"a}it{\"o}stutkimustaan, joka edist{\"a}{\"a} esineiden internetin k{\"a}ytt{\"o}kokemuksen ekologista suunnittelua ja tulevaisuusorientoitunutta tutkimusta.",
  keywords = "design research, Internet of Things, science fiction prototyping, innoleap process",
  author = "Tiina Kym{\"a}l{\"a}inen",
  year = "2015",
  language = "Finnish",
  note = "null ; Conference date: 02-03-2015 Through 02-03-2015",

  }

  Kymäläinen, T 2015, 'Esineiden internet on jo täällä! muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta', Paper presented at Design Club Työpäivä, Helsinki, Finland, 2/03/15 - 2/03/15.

  Esineiden internet on jo täällä! muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta. / Kymäläinen, Tiina.

  2015. Paper presented at Design Club Työpäivä, Helsinki, Finland.

  Research output: Contribution to conferenceConference articleProfessional

  TY - CONF

  T1 - Esineiden internet on jo täällä!

  T2 - muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta

  AU - Kymäläinen, Tiina

  PY - 2015

  Y1 - 2015

  N2 - Tiina Kymäläinen on tehnyt 15 vuotta muotoilulähtöistä teknologiatutkimusta VTT:llä. Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta helmikuussa tohtoriksi väitellyt Tiina Kymäläinen on tutkinut esineiden internetin käyttökokemukseen perustuva kehitystyötä. Avuspuheenvuorossa Kymäläinen valottaa väitöstutkimustaan, joka edistää esineiden internetin käyttökokemuksen ekologista suunnittelua ja tulevaisuusorientoitunutta tutkimusta.

  AB - Tiina Kymäläinen on tehnyt 15 vuotta muotoilulähtöistä teknologiatutkimusta VTT:llä. Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta helmikuussa tohtoriksi väitellyt Tiina Kymäläinen on tutkinut esineiden internetin käyttökokemukseen perustuva kehitystyötä. Avuspuheenvuorossa Kymäläinen valottaa väitöstutkimustaan, joka edistää esineiden internetin käyttökokemuksen ekologista suunnittelua ja tulevaisuusorientoitunutta tutkimusta.

  KW - design research

  KW - Internet of Things

  KW - science fiction prototyping

  KW - innoleap process

  M3 - Conference article

  ER -

  Kymäläinen T. Esineiden internet on jo täällä! muotoilukokemuksia sen kokemuksellisuudesta. 2015. Paper presented at Design Club Työpäivä, Helsinki, Finland.