FAULT - vikapuiden laadintaohjelmisto

Juha Räty

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Julkaisussa kuvataan FAULT-nimistä vikapuiden laadintaohjelmaa. Vikapuu on luotettavuustekniikan havainnollisimpia ja yleisimmin käytetty-jä mallintamismenetelmiä. FAULT-ohjelma sisältää vikapuiden laadinnassa ja ylläpidossa tarvittavat toiminnot sekä liitynnän monipuolisiin laskentaohjelmiin, kuten RELVEC-ohjelmaan. FAULT-ohjelma on luonteeltaan interaktiivinen ja sen toiminnot on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Ohjelma toimii mikrotietokoneessa ja se on kirjoitettu Pascal-kielellä.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages42
ISBN (Print)951-38-2563-9
Publication statusPublished - 1986
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number568
ISSN0358-5085

Keywords

  • fault detection
  • fault tree method
  • error detection
  • software
  • microcomputers
  • users manuals

Cite this

Räty, J. (1986). FAULT - vikapuiden laadintaohjelmisto. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 568
Räty, Juha. / FAULT - vikapuiden laadintaohjelmisto. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1986. 42 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 568).
@book{11c3fdb1a66e48c1ae98f0db4235455a,
title = "FAULT - vikapuiden laadintaohjelmisto",
abstract = "Julkaisussa kuvataan FAULT-nimist{\"a} vikapuiden laadintaohjelmaa. Vikapuu on luotettavuustekniikan havainnollisimpia ja yleisimmin k{\"a}ytetty-j{\"a} mallintamismenetelmi{\"a}. FAULT-ohjelma sis{\"a}lt{\"a}{\"a} vikapuiden laadinnassa ja yll{\"a}pidossa tarvittavat toiminnot sek{\"a} liitynn{\"a}n monipuolisiin laskentaohjelmiin, kuten RELVEC-ohjelmaan. FAULT-ohjelma on luonteeltaan interaktiivinen ja sen toiminnot on suunniteltu helppok{\"a}ytt{\"o}isiksi. Ohjelma toimii mikrotietokoneessa ja se on kirjoitettu Pascal-kielell{\"a}.",
keywords = "fault detection, fault tree method, error detection, software, microcomputers, users manuals",
author = "Juha R{\"a}ty",
year = "1986",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-2563-9",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "568",
address = "Finland",

}

Räty, J 1986, FAULT - vikapuiden laadintaohjelmisto. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 568, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

FAULT - vikapuiden laadintaohjelmisto. / Räty, Juha.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1986. 42 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 568).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - FAULT - vikapuiden laadintaohjelmisto

AU - Räty, Juha

PY - 1986

Y1 - 1986

N2 - Julkaisussa kuvataan FAULT-nimistä vikapuiden laadintaohjelmaa. Vikapuu on luotettavuustekniikan havainnollisimpia ja yleisimmin käytetty-jä mallintamismenetelmiä. FAULT-ohjelma sisältää vikapuiden laadinnassa ja ylläpidossa tarvittavat toiminnot sekä liitynnän monipuolisiin laskentaohjelmiin, kuten RELVEC-ohjelmaan. FAULT-ohjelma on luonteeltaan interaktiivinen ja sen toiminnot on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Ohjelma toimii mikrotietokoneessa ja se on kirjoitettu Pascal-kielellä.

AB - Julkaisussa kuvataan FAULT-nimistä vikapuiden laadintaohjelmaa. Vikapuu on luotettavuustekniikan havainnollisimpia ja yleisimmin käytetty-jä mallintamismenetelmiä. FAULT-ohjelma sisältää vikapuiden laadinnassa ja ylläpidossa tarvittavat toiminnot sekä liitynnän monipuolisiin laskentaohjelmiin, kuten RELVEC-ohjelmaan. FAULT-ohjelma on luonteeltaan interaktiivinen ja sen toiminnot on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Ohjelma toimii mikrotietokoneessa ja se on kirjoitettu Pascal-kielellä.

KW - fault detection

KW - fault tree method

KW - error detection

KW - software

KW - microcomputers

KW - users manuals

M3 - Report

SN - 951-38-2563-9

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - FAULT - vikapuiden laadintaohjelmisto

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Räty J. FAULT - vikapuiden laadintaohjelmisto. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1986. 42 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 568).