Maun muutokset oluen hapettumisessa

Translated title of the contribution: Flavour changes in oxidising beer

Hannele Virtanen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)37-42
JournalMallas ja Olut
Issue number2
Publication statusPublished - 2007
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Virtanen, H. (2007). Maun muutokset oluen hapettumisessa. Mallas ja Olut, (2), 37-42.
Virtanen, Hannele. / Maun muutokset oluen hapettumisessa. In: Mallas ja Olut. 2007 ; No. 2. pp. 37-42.
@article{eea279f860cb427787cd1ed53513ac77,
title = "Maun muutokset oluen hapettumisessa",
author = "Hannele Virtanen",
year = "2007",
language = "Finnish",
pages = "37--42",
journal = "Mallas ja Olut",
issn = "0356-3014",
number = "2",

}

Virtanen, H 2007, 'Maun muutokset oluen hapettumisessa', Mallas ja Olut, no. 2, pp. 37-42.

Maun muutokset oluen hapettumisessa. / Virtanen, Hannele.

In: Mallas ja Olut, No. 2, 2007, p. 37-42.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Maun muutokset oluen hapettumisessa

AU - Virtanen, Hannele

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Article

SP - 37

EP - 42

JO - Mallas ja Olut

JF - Mallas ja Olut

SN - 0356-3014

IS - 2

ER -