Fortran-ohjelmien hankinta ja käyttöönotto VTT:n Cyber 170 -keskustietokoneella

Jussi Vanne, Kristiina Soini

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Atk-teknisen toteutuksen helpottamiseksi ja tehostamiseksi on tehty ohjeet, joiden avulla voidaan NOS-käyttöjärjestelmän ohjauskielen ja apuohjelmien avulla suorittaa automaattisesti käyttöönottovaiheiden toimintoja. Opas selvittää saadun Fortran-kielisen ohjelman hankintaa ja käyttöönottoa VTT:n Cyber 170 -keskustietokoneella. Jos toimintayksiköllä on tiedossa ohjelma, joka saattaa sopia tiettyyn tehtävään, oppaan avulla voidaan selvittää, onko ohjelma käytettävissä Cyberilla ja miten sen käyttöönotto kannattaa toteuttaa.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages79
ISBN (Print)951-38-1524-2
Publication statusPublished - 1982
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number155
ISSN0358-5085

Cite this

Vanne, J., & Soini, K. (1982). Fortran-ohjelmien hankinta ja käyttöönotto VTT:n Cyber 170 -keskustietokoneella. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 155
Vanne, Jussi ; Soini, Kristiina. / Fortran-ohjelmien hankinta ja käyttöönotto VTT:n Cyber 170 -keskustietokoneella. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 79 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 155).
@book{6c11e531afa84644adedaa9296748506,
title = "Fortran-ohjelmien hankinta ja k{\"a}ytt{\"o}{\"o}notto VTT:n Cyber 170 -keskustietokoneella",
abstract = "Atk-teknisen toteutuksen helpottamiseksi ja tehostamiseksi on tehty ohjeet, joiden avulla voidaan NOS-k{\"a}ytt{\"o}j{\"a}rjestelm{\"a}n ohjauskielen ja apuohjelmien avulla suorittaa automaattisesti k{\"a}ytt{\"o}{\"o}nottovaiheiden toimintoja. Opas selvitt{\"a}{\"a} saadun Fortran-kielisen ohjelman hankintaa ja k{\"a}ytt{\"o}{\"o}nottoa VTT:n Cyber 170 -keskustietokoneella. Jos toimintayksik{\"o}ll{\"a} on tiedossa ohjelma, joka saattaa sopia tiettyyn teht{\"a}v{\"a}{\"a}n, oppaan avulla voidaan selvitt{\"a}{\"a}, onko ohjelma k{\"a}ytett{\"a}viss{\"a} Cyberilla ja miten sen k{\"a}ytt{\"o}{\"o}notto kannattaa toteuttaa.",
author = "Jussi Vanne and Kristiina Soini",
year = "1982",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-1524-2",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "155",
address = "Finland",

}

Vanne, J & Soini, K 1982, Fortran-ohjelmien hankinta ja käyttöönotto VTT:n Cyber 170 -keskustietokoneella. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 155, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Fortran-ohjelmien hankinta ja käyttöönotto VTT:n Cyber 170 -keskustietokoneella. / Vanne, Jussi; Soini, Kristiina.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 79 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 155).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Fortran-ohjelmien hankinta ja käyttöönotto VTT:n Cyber 170 -keskustietokoneella

AU - Vanne, Jussi

AU - Soini, Kristiina

PY - 1982

Y1 - 1982

N2 - Atk-teknisen toteutuksen helpottamiseksi ja tehostamiseksi on tehty ohjeet, joiden avulla voidaan NOS-käyttöjärjestelmän ohjauskielen ja apuohjelmien avulla suorittaa automaattisesti käyttöönottovaiheiden toimintoja. Opas selvittää saadun Fortran-kielisen ohjelman hankintaa ja käyttöönottoa VTT:n Cyber 170 -keskustietokoneella. Jos toimintayksiköllä on tiedossa ohjelma, joka saattaa sopia tiettyyn tehtävään, oppaan avulla voidaan selvittää, onko ohjelma käytettävissä Cyberilla ja miten sen käyttöönotto kannattaa toteuttaa.

AB - Atk-teknisen toteutuksen helpottamiseksi ja tehostamiseksi on tehty ohjeet, joiden avulla voidaan NOS-käyttöjärjestelmän ohjauskielen ja apuohjelmien avulla suorittaa automaattisesti käyttöönottovaiheiden toimintoja. Opas selvittää saadun Fortran-kielisen ohjelman hankintaa ja käyttöönottoa VTT:n Cyber 170 -keskustietokoneella. Jos toimintayksiköllä on tiedossa ohjelma, joka saattaa sopia tiettyyn tehtävään, oppaan avulla voidaan selvittää, onko ohjelma käytettävissä Cyberilla ja miten sen käyttöönotto kannattaa toteuttaa.

M3 - Report

SN - 951-38-1524-2

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - Fortran-ohjelmien hankinta ja käyttöönotto VTT:n Cyber 170 -keskustietokoneella

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Vanne J, Soini K. Fortran-ohjelmien hankinta ja käyttöönotto VTT:n Cyber 170 -keskustietokoneella. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1982. 79 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 155).