Panimopohjahiivojen maltoosin ja maltotrioosin kulutukseen vaikuttavat geneettiset ja ympäristötekijät

Translated title of the contribution: Genetic and environmental factors affecting alfa-glucoside uptake by lager yeasts

Jyri-Pekka Multanen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)52-57
JournalMallas ja Olut
Issue number2
Publication statusPublished - 2008
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{0488f01fc31a47a7878d59bfa1cf965f,
title = "Panimopohjahiivojen maltoosin ja maltotrioosin kulutukseen vaikuttavat geneettiset ja ymp{\"a}rist{\"o}tekij{\"a}t",
author = "Jyri-Pekka Multanen",
year = "2008",
language = "Finnish",
pages = "52--57",
journal = "Mallas ja Olut",
issn = "0356-3014",
number = "2",

}

Panimopohjahiivojen maltoosin ja maltotrioosin kulutukseen vaikuttavat geneettiset ja ympäristötekijät. / Multanen, Jyri-Pekka.

In: Mallas ja Olut, No. 2 , 2008, p. 52-57.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Panimopohjahiivojen maltoosin ja maltotrioosin kulutukseen vaikuttavat geneettiset ja ympäristötekijät

AU - Multanen, Jyri-Pekka

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Article

SP - 52

EP - 57

JO - Mallas ja Olut

JF - Mallas ja Olut

SN - 0356-3014

IS - 2

ER -