Graafisen alan insinööripäivä

Johannes Gutenberg vai Bill Gates?

Timo Siivonen, Olli Kuusisto

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

"Gutenbergilainen vuosituhat on päättymässä. Tietoyhteiskunnan vuosituhat on alkamassa. Onko kolmannen vuosituhannen Gutenberg jo syntynyt, ja onko hän kenties Bill Gates?" Näin pohdiskeli graafisen alan visioita Hansaprintin Esa Honka insinööripäivän avausesitelmässään. Honka toi kuitenkin esille vankkumattoman uskonsa painotuotteiden tulevaisuuteen. Hansaprint esimerkiksi on toteuttamassa mittavaa graafisen tuotannon investointiohjelmaa. Ellen uskoisi alan tulevaisuuteen, en olisi näiden investointien takana, vakuutti Honka.
Original languageFinnish
Pages (from-to)13-14
JournalGT-lehti
Issue number2
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{0cca22d824b3438e8957d8514550ee1e,
title = "Graafisen alan insin{\"o}{\"o}rip{\"a}iv{\"a}: Johannes Gutenberg vai Bill Gates?",
abstract = "{"}Gutenbergilainen vuosituhat on p{\"a}{\"a}ttym{\"a}ss{\"a}. Tietoyhteiskunnan vuosituhat on alkamassa. Onko kolmannen vuosituhannen Gutenberg jo syntynyt, ja onko h{\"a}n kenties Bill Gates?{"} N{\"a}in pohdiskeli graafisen alan visioita Hansaprintin Esa Honka insin{\"o}{\"o}rip{\"a}iv{\"a}n avausesitelm{\"a}ss{\"a}{\"a}n. Honka toi kuitenkin esille vankkumattoman uskonsa painotuotteiden tulevaisuuteen. Hansaprint esimerkiksi on toteuttamassa mittavaa graafisen tuotannon investointiohjelmaa. Ellen uskoisi alan tulevaisuuteen, en olisi n{\"a}iden investointien takana, vakuutti Honka.",
author = "Timo Siivonen and Olli Kuusisto",
note = "LIS: A3 CA2: 1204 CA: TTE",
year = "1999",
language = "Finnish",
pages = "13--14",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "2",

}

Graafisen alan insinööripäivä : Johannes Gutenberg vai Bill Gates? / Siivonen, Timo; Kuusisto, Olli.

In: GT-lehti, No. 2, 1999, p. 13-14.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Graafisen alan insinööripäivä

T2 - Johannes Gutenberg vai Bill Gates?

AU - Siivonen, Timo

AU - Kuusisto, Olli

N1 - LIS: A3 CA2: 1204 CA: TTE

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - "Gutenbergilainen vuosituhat on päättymässä. Tietoyhteiskunnan vuosituhat on alkamassa. Onko kolmannen vuosituhannen Gutenberg jo syntynyt, ja onko hän kenties Bill Gates?" Näin pohdiskeli graafisen alan visioita Hansaprintin Esa Honka insinööripäivän avausesitelmässään. Honka toi kuitenkin esille vankkumattoman uskonsa painotuotteiden tulevaisuuteen. Hansaprint esimerkiksi on toteuttamassa mittavaa graafisen tuotannon investointiohjelmaa. Ellen uskoisi alan tulevaisuuteen, en olisi näiden investointien takana, vakuutti Honka.

AB - "Gutenbergilainen vuosituhat on päättymässä. Tietoyhteiskunnan vuosituhat on alkamassa. Onko kolmannen vuosituhannen Gutenberg jo syntynyt, ja onko hän kenties Bill Gates?" Näin pohdiskeli graafisen alan visioita Hansaprintin Esa Honka insinööripäivän avausesitelmässään. Honka toi kuitenkin esille vankkumattoman uskonsa painotuotteiden tulevaisuuteen. Hansaprint esimerkiksi on toteuttamassa mittavaa graafisen tuotannon investointiohjelmaa. Ellen uskoisi alan tulevaisuuteen, en olisi näiden investointien takana, vakuutti Honka.

M3 - Article

SP - 13

EP - 14

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 2

ER -