Graafisen alan insinööripäivä: Johannes Gutenberg vai Bill Gates?

Timo Siivonen, Olli Kuusisto

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  "Gutenbergilainen vuosituhat on päättymässä. Tietoyhteiskunnan vuosituhat on alkamassa. Onko kolmannen vuosituhannen Gutenberg jo syntynyt, ja onko hän kenties Bill Gates?" Näin pohdiskeli graafisen alan visioita Hansaprintin Esa Honka insinööripäivän avausesitelmässään. Honka toi kuitenkin esille vankkumattoman uskonsa painotuotteiden tulevaisuuteen. Hansaprint esimerkiksi on toteuttamassa mittavaa graafisen tuotannon investointiohjelmaa. Ellen uskoisi alan tulevaisuuteen, en olisi näiden investointien takana, vakuutti Honka.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)13-14
  JournalGT-lehti
  Issue number2
  Publication statusPublished - 1999
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Cite this

  @article{0cca22d824b3438e8957d8514550ee1e,
  title = "Graafisen alan insin{\"o}{\"o}rip{\"a}iv{\"a}: Johannes Gutenberg vai Bill Gates?",
  abstract = "{"}Gutenbergilainen vuosituhat on p{\"a}{\"a}ttym{\"a}ss{\"a}. Tietoyhteiskunnan vuosituhat on alkamassa. Onko kolmannen vuosituhannen Gutenberg jo syntynyt, ja onko h{\"a}n kenties Bill Gates?{"} N{\"a}in pohdiskeli graafisen alan visioita Hansaprintin Esa Honka insin{\"o}{\"o}rip{\"a}iv{\"a}n avausesitelm{\"a}ss{\"a}{\"a}n. Honka toi kuitenkin esille vankkumattoman uskonsa painotuotteiden tulevaisuuteen. Hansaprint esimerkiksi on toteuttamassa mittavaa graafisen tuotannon investointiohjelmaa. Ellen uskoisi alan tulevaisuuteen, en olisi n{\"a}iden investointien takana, vakuutti Honka.",
  author = "Timo Siivonen and Olli Kuusisto",
  note = "LIS: A3 CA2: 1204 CA: TTE",
  year = "1999",
  language = "Finnish",
  pages = "13--14",
  journal = "GT-lehti",
  issn = "1456-1662",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  number = "2",

  }

  Graafisen alan insinööripäivä : Johannes Gutenberg vai Bill Gates? / Siivonen, Timo; Kuusisto, Olli.

  In: GT-lehti, No. 2, 1999, p. 13-14.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Graafisen alan insinööripäivä

  T2 - Johannes Gutenberg vai Bill Gates?

  AU - Siivonen, Timo

  AU - Kuusisto, Olli

  N1 - LIS: A3 CA2: 1204 CA: TTE

  PY - 1999

  Y1 - 1999

  N2 - "Gutenbergilainen vuosituhat on päättymässä. Tietoyhteiskunnan vuosituhat on alkamassa. Onko kolmannen vuosituhannen Gutenberg jo syntynyt, ja onko hän kenties Bill Gates?" Näin pohdiskeli graafisen alan visioita Hansaprintin Esa Honka insinööripäivän avausesitelmässään. Honka toi kuitenkin esille vankkumattoman uskonsa painotuotteiden tulevaisuuteen. Hansaprint esimerkiksi on toteuttamassa mittavaa graafisen tuotannon investointiohjelmaa. Ellen uskoisi alan tulevaisuuteen, en olisi näiden investointien takana, vakuutti Honka.

  AB - "Gutenbergilainen vuosituhat on päättymässä. Tietoyhteiskunnan vuosituhat on alkamassa. Onko kolmannen vuosituhannen Gutenberg jo syntynyt, ja onko hän kenties Bill Gates?" Näin pohdiskeli graafisen alan visioita Hansaprintin Esa Honka insinööripäivän avausesitelmässään. Honka toi kuitenkin esille vankkumattoman uskonsa painotuotteiden tulevaisuuteen. Hansaprint esimerkiksi on toteuttamassa mittavaa graafisen tuotannon investointiohjelmaa. Ellen uskoisi alan tulevaisuuteen, en olisi näiden investointien takana, vakuutti Honka.

  M3 - Article

  SP - 13

  EP - 14

  JO - GT-lehti

  JF - GT-lehti

  SN - 1456-1662

  IS - 2

  ER -