Graafisen alan nykytila ja kehitystrendit

Hannele Antikainen, Timo Siivonen

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Tämä GT-raportti on katsaus viestintäalan, ja erityisesti graafisen toimialan ja sen tekniikan kehitykseen. Raportti on järjestyksessä jo neljäs toimiala- ja tekniikkakatsaus. Raportin ensimmäinen osa käsittelee toimialan kehitystä Suomessa. Ensimmäisen osan lopussa on ennusteet koko viestintäalan kehityksestä kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Raportin toisessa osassa käydään läpi ajankohtaisia julkaisu-, tieto- ja tietoliikennetekniikan aiheita.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages39
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesGT-raportti
Number1/1999
ISSN1456-1689

Cite this

Antikainen, H., & Siivonen, T. (1999). Graafisen alan nykytila ja kehitystrendit. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. GT-raportti, No. 1/1999
Antikainen, Hannele ; Siivonen, Timo. / Graafisen alan nykytila ja kehitystrendit. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1999. 39 p. (GT-raportti; No. 1/1999).
@book{b8378bf27d8441f6ba577a455e468ca3,
title = "Graafisen alan nykytila ja kehitystrendit",
abstract = "T{\"a}m{\"a} GT-raportti on katsaus viestint{\"a}alan, ja erityisesti graafisen toimialan ja sen tekniikan kehitykseen. Raportti on j{\"a}rjestyksess{\"a} jo nelj{\"a}s toimiala- ja tekniikkakatsaus. Raportin ensimm{\"a}inen osa k{\"a}sittelee toimialan kehityst{\"a} Suomessa. Ensimm{\"a}isen osan lopussa on ennusteet koko viestint{\"a}alan kehityksest{\"a} kahdeksi vuodeksi eteenp{\"a}in. Raportin toisessa osassa k{\"a}yd{\"a}{\"a}n l{\"a}pi ajankohtaisia julkaisu-, tieto- ja tietoliikennetekniikan aiheita.",
author = "Hannele Antikainen and Timo Siivonen",
year = "1999",
language = "Finnish",
series = "GT-raportti",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "1/1999",
address = "Finland",

}

Antikainen, H & Siivonen, T 1999, Graafisen alan nykytila ja kehitystrendit. GT-raportti, no. 1/1999, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Graafisen alan nykytila ja kehitystrendit. / Antikainen, Hannele; Siivonen, Timo.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1999. 39 p. (GT-raportti; No. 1/1999).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Graafisen alan nykytila ja kehitystrendit

AU - Antikainen, Hannele

AU - Siivonen, Timo

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - Tämä GT-raportti on katsaus viestintäalan, ja erityisesti graafisen toimialan ja sen tekniikan kehitykseen. Raportti on järjestyksessä jo neljäs toimiala- ja tekniikkakatsaus. Raportin ensimmäinen osa käsittelee toimialan kehitystä Suomessa. Ensimmäisen osan lopussa on ennusteet koko viestintäalan kehityksestä kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Raportin toisessa osassa käydään läpi ajankohtaisia julkaisu-, tieto- ja tietoliikennetekniikan aiheita.

AB - Tämä GT-raportti on katsaus viestintäalan, ja erityisesti graafisen toimialan ja sen tekniikan kehitykseen. Raportti on järjestyksessä jo neljäs toimiala- ja tekniikkakatsaus. Raportin ensimmäinen osa käsittelee toimialan kehitystä Suomessa. Ensimmäisen osan lopussa on ennusteet koko viestintäalan kehityksestä kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Raportin toisessa osassa käydään läpi ajankohtaisia julkaisu-, tieto- ja tietoliikennetekniikan aiheita.

M3 - Report

T3 - GT-raportti

BT - Graafisen alan nykytila ja kehitystrendit

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Antikainen H, Siivonen T. Graafisen alan nykytila ja kehitystrendit. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1999. 39 p. (GT-raportti; No. 1/1999).