Grafimedialta MediaFlow työnkulun hallintaan

Hannele Antikainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Uusi MediaFIow on Grafimedian kehittämä ratkaisu työnkulun hallintaan. Se on räätälöitävä työnkulun hallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan hallita monenlaisia julkaisujen tuotantoympäristöjä. Ensimmäisenä sitä sovelletaan sanomalehtien ilmoitustuotantoon. Turun Sanomissa on käynnissä pilottiprojekti, jossa hallitaan MediaFlown avulla ilmoitustuotannon työnkulkua. MediaFlow täydentää Grafimedian tuotepalettia, johon kuuluu aiemmin Maria-nimellä tunnettu Media Vu-materiaalinhallintajärjestelmä, MediaWeb, joka on sekä verkkojulkaisujen tuotantoväline että yhteisöportaalien hallintaväline, ja MediaEdit, joka on tarkoitettu toimituksellisen sisällön tuotantoon.
Original languageFinnish
Pages (from-to)17-19
JournalGT-lehti
Issue number2
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Antikainen, H. (2001). Grafimedialta MediaFlow työnkulun hallintaan. GT-lehti, (2), 17-19.
Antikainen, Hannele. / Grafimedialta MediaFlow työnkulun hallintaan. In: GT-lehti. 2001 ; No. 2. pp. 17-19.
@article{13d3d121a7884d44955bd8f68e578e18,
title = "Grafimedialta MediaFlow ty{\"o}nkulun hallintaan",
abstract = "Uusi MediaFIow on Grafimedian kehitt{\"a}m{\"a} ratkaisu ty{\"o}nkulun hallintaan. Se on r{\"a}{\"a}t{\"a}l{\"o}it{\"a}v{\"a} ty{\"o}nkulun hallintaj{\"a}rjestelm{\"a}, jonka avulla voidaan hallita monenlaisia julkaisujen tuotantoymp{\"a}rist{\"o}j{\"a}. Ensimm{\"a}isen{\"a} sit{\"a} sovelletaan sanomalehtien ilmoitustuotantoon. Turun Sanomissa on k{\"a}ynniss{\"a} pilottiprojekti, jossa hallitaan MediaFlown avulla ilmoitustuotannon ty{\"o}nkulkua. MediaFlow t{\"a}ydent{\"a}{\"a} Grafimedian tuotepalettia, johon kuuluu aiemmin Maria-nimell{\"a} tunnettu Media Vu-materiaalinhallintaj{\"a}rjestelm{\"a}, MediaWeb, joka on sek{\"a} verkkojulkaisujen tuotantov{\"a}line ett{\"a} yhteis{\"o}portaalien hallintav{\"a}line, ja MediaEdit, joka on tarkoitettu toimituksellisen sis{\"a}ll{\"o}n tuotantoon.",
author = "Hannele Antikainen",
year = "2001",
language = "Finnish",
pages = "17--19",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "2",

}

Antikainen, H 2001, 'Grafimedialta MediaFlow työnkulun hallintaan', GT-lehti, no. 2, pp. 17-19.

Grafimedialta MediaFlow työnkulun hallintaan. / Antikainen, Hannele.

In: GT-lehti, No. 2, 2001, p. 17-19.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Grafimedialta MediaFlow työnkulun hallintaan

AU - Antikainen, Hannele

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Uusi MediaFIow on Grafimedian kehittämä ratkaisu työnkulun hallintaan. Se on räätälöitävä työnkulun hallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan hallita monenlaisia julkaisujen tuotantoympäristöjä. Ensimmäisenä sitä sovelletaan sanomalehtien ilmoitustuotantoon. Turun Sanomissa on käynnissä pilottiprojekti, jossa hallitaan MediaFlown avulla ilmoitustuotannon työnkulkua. MediaFlow täydentää Grafimedian tuotepalettia, johon kuuluu aiemmin Maria-nimellä tunnettu Media Vu-materiaalinhallintajärjestelmä, MediaWeb, joka on sekä verkkojulkaisujen tuotantoväline että yhteisöportaalien hallintaväline, ja MediaEdit, joka on tarkoitettu toimituksellisen sisällön tuotantoon.

AB - Uusi MediaFIow on Grafimedian kehittämä ratkaisu työnkulun hallintaan. Se on räätälöitävä työnkulun hallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan hallita monenlaisia julkaisujen tuotantoympäristöjä. Ensimmäisenä sitä sovelletaan sanomalehtien ilmoitustuotantoon. Turun Sanomissa on käynnissä pilottiprojekti, jossa hallitaan MediaFlown avulla ilmoitustuotannon työnkulkua. MediaFlow täydentää Grafimedian tuotepalettia, johon kuuluu aiemmin Maria-nimellä tunnettu Media Vu-materiaalinhallintajärjestelmä, MediaWeb, joka on sekä verkkojulkaisujen tuotantoväline että yhteisöportaalien hallintaväline, ja MediaEdit, joka on tarkoitettu toimituksellisen sisällön tuotantoon.

M3 - Article

SP - 17

EP - 19

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 2

ER -