GT-seminaari 2000: Digitaalisesta painamisesta sittenkin valtavirtaa

Hannele Antikainen, Timo Siivonen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Digitaalisen painamisen mahdollisuuksia ei ole vielä osattu hyödyntää suoramarkkinoinnissa, jossa kuitenkin on helposti löydettävissä potentiaalisia käyttökohteita. Suurin tähän on se, että tietokantaosaaminen ja digitaalisen painamisen osaaminen eivät ole oikeastaan vielä kohdanneet toisiaan. GT-seminaarin muita aiheita oli sähköinen kaupankäynti, WAP kirjapainojen toiminnanohjauksessa sekä viestintäpolitiikka. Seminaarin avauksessa VTT Tietotekniikan tutkimusjohtaja Pekka Silvennoinen kiinnitti huomiota viestintämaailman muutoksiin ja mainitsi AOL - Time Warner -fuusion. VTT Tietotekniikan uusi, vuoden alussa voimaan tullutta organisaatiota on hiottu vastaamaan tällaisten muutosten synnyttämiin haasteisiin.
Original languageFinnish
Pages (from-to)6-8
JournalGT-lehti
Issue number1
Publication statusPublished - 2000
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Antikainen, H., & Siivonen, T. (2000). GT-seminaari 2000: Digitaalisesta painamisesta sittenkin valtavirtaa. GT-lehti, (1), 6-8.
Antikainen, Hannele ; Siivonen, Timo. / GT-seminaari 2000 : Digitaalisesta painamisesta sittenkin valtavirtaa. In: GT-lehti. 2000 ; No. 1. pp. 6-8.
@article{f25285d864f4422588191b8dc27f864e,
title = "GT-seminaari 2000: Digitaalisesta painamisesta sittenkin valtavirtaa",
abstract = "Digitaalisen painamisen mahdollisuuksia ei ole viel{\"a} osattu hy{\"o}dynt{\"a}{\"a} suoramarkkinoinnissa, jossa kuitenkin on helposti l{\"o}ydett{\"a}viss{\"a} potentiaalisia k{\"a}ytt{\"o}kohteita. Suurin t{\"a}h{\"a}n on se, ett{\"a} tietokantaosaaminen ja digitaalisen painamisen osaaminen eiv{\"a}t ole oikeastaan viel{\"a} kohdanneet toisiaan. GT-seminaarin muita aiheita oli s{\"a}hk{\"o}inen kaupank{\"a}ynti, WAP kirjapainojen toiminnanohjauksessa sek{\"a} viestint{\"a}politiikka. Seminaarin avauksessa VTT Tietotekniikan tutkimusjohtaja Pekka Silvennoinen kiinnitti huomiota viestint{\"a}maailman muutoksiin ja mainitsi AOL - Time Warner -fuusion. VTT Tietotekniikan uusi, vuoden alussa voimaan tullutta organisaatiota on hiottu vastaamaan t{\"a}llaisten muutosten synnytt{\"a}miin haasteisiin.",
author = "Hannele Antikainen and Timo Siivonen",
year = "2000",
language = "Finnish",
pages = "6--8",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "1",

}

Antikainen, H & Siivonen, T 2000, 'GT-seminaari 2000: Digitaalisesta painamisesta sittenkin valtavirtaa', GT-lehti, no. 1, pp. 6-8.

GT-seminaari 2000 : Digitaalisesta painamisesta sittenkin valtavirtaa. / Antikainen, Hannele; Siivonen, Timo.

In: GT-lehti, No. 1, 2000, p. 6-8.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - GT-seminaari 2000

T2 - Digitaalisesta painamisesta sittenkin valtavirtaa

AU - Antikainen, Hannele

AU - Siivonen, Timo

PY - 2000

Y1 - 2000

N2 - Digitaalisen painamisen mahdollisuuksia ei ole vielä osattu hyödyntää suoramarkkinoinnissa, jossa kuitenkin on helposti löydettävissä potentiaalisia käyttökohteita. Suurin tähän on se, että tietokantaosaaminen ja digitaalisen painamisen osaaminen eivät ole oikeastaan vielä kohdanneet toisiaan. GT-seminaarin muita aiheita oli sähköinen kaupankäynti, WAP kirjapainojen toiminnanohjauksessa sekä viestintäpolitiikka. Seminaarin avauksessa VTT Tietotekniikan tutkimusjohtaja Pekka Silvennoinen kiinnitti huomiota viestintämaailman muutoksiin ja mainitsi AOL - Time Warner -fuusion. VTT Tietotekniikan uusi, vuoden alussa voimaan tullutta organisaatiota on hiottu vastaamaan tällaisten muutosten synnyttämiin haasteisiin.

AB - Digitaalisen painamisen mahdollisuuksia ei ole vielä osattu hyödyntää suoramarkkinoinnissa, jossa kuitenkin on helposti löydettävissä potentiaalisia käyttökohteita. Suurin tähän on se, että tietokantaosaaminen ja digitaalisen painamisen osaaminen eivät ole oikeastaan vielä kohdanneet toisiaan. GT-seminaarin muita aiheita oli sähköinen kaupankäynti, WAP kirjapainojen toiminnanohjauksessa sekä viestintäpolitiikka. Seminaarin avauksessa VTT Tietotekniikan tutkimusjohtaja Pekka Silvennoinen kiinnitti huomiota viestintämaailman muutoksiin ja mainitsi AOL - Time Warner -fuusion. VTT Tietotekniikan uusi, vuoden alussa voimaan tullutta organisaatiota on hiottu vastaamaan tällaisten muutosten synnyttämiin haasteisiin.

M3 - Article

SP - 6

EP - 8

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 1

ER -