Riktlinjer för sensorisk bedömning av livsmedelsförpackningar

Translated title of the contribution: Guidelines for requirement specifications for food analyses

G. Forsgren, G. Hyldig, A. Forkelsdottir, E. Martinsdottir, L.B.U. Strandos, Raija-Liisa Heiniö, L. Kristoffersson

Research output: Book/ReportReport

Original languageSwedish
Publication statusPublished - 2007
MoE publication typeNot Eligible

Publication series

SeriesNMKL-prosedyre
Number19

Cite this

Forsgren, G., Hyldig, G., Forkelsdottir, A., Martinsdottir, E., Strandos, L. B. U., Heiniö, R-L., & Kristoffersson, L. (2007). Riktlinjer för sensorisk bedömning av livsmedelsförpackningar. NMKL-prosedyre, No. 19
Forsgren, G. ; Hyldig, G. ; Forkelsdottir, A. ; Martinsdottir, E. ; Strandos, L.B.U. ; Heiniö, Raija-Liisa ; Kristoffersson, L. / Riktlinjer för sensorisk bedömning av livsmedelsförpackningar. 2007. (NMKL-prosedyre; No. 19).
@book{bbb7257e3609429a85777dd67f584714,
title = "Riktlinjer f{\"o}r sensorisk bed{\"o}mning av livsmedelsf{\"o}rpackningar",
author = "G. Forsgren and G. Hyldig and A. Forkelsdottir and E. Martinsdottir and L.B.U. Strandos and Raija-Liisa Heini{\"o} and L. Kristoffersson",
year = "2007",
language = "Swedish",
series = "NMKL-prosedyre",
number = "19",

}

Forsgren, G, Hyldig, G, Forkelsdottir, A, Martinsdottir, E, Strandos, LBU, Heiniö, R-L & Kristoffersson, L 2007, Riktlinjer för sensorisk bedömning av livsmedelsförpackningar. NMKL-prosedyre, no. 19.

Riktlinjer för sensorisk bedömning av livsmedelsförpackningar. / Forsgren, G.; Hyldig, G.; Forkelsdottir, A.; Martinsdottir, E.; Strandos, L.B.U.; Heiniö, Raija-Liisa; Kristoffersson, L.

2007. (NMKL-prosedyre; No. 19).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Riktlinjer för sensorisk bedömning av livsmedelsförpackningar

AU - Forsgren, G.

AU - Hyldig, G.

AU - Forkelsdottir, A.

AU - Martinsdottir, E.

AU - Strandos, L.B.U.

AU - Heiniö, Raija-Liisa

AU - Kristoffersson, L.

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Report

T3 - NMKL-prosedyre

BT - Riktlinjer för sensorisk bedömning av livsmedelsförpackningar

ER -

Forsgren G, Hyldig G, Forkelsdottir A, Martinsdottir E, Strandos LBU, Heiniö R-L et al. Riktlinjer för sensorisk bedömning av livsmedelsförpackningar. 2007. (NMKL-prosedyre; No. 19).