Vuoden 2002 lämpöyrittäjät valittu

Translated title of the contribution: Heating entrepreneurs of the year 2002 have been selected

Eija Alakangas, Petri Halonen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Suomen parhaat lämpöyrittäjät palkittiin Jyväskylässä Lämpöyrittäjäpäivillä 22.10.2002. Kilpailu järjestettiin nyt kolmannen kerran. Pienten lämpöyrittäjien sarjassa voiton vei Tapani Brofeldt Hämeenkoskelta, osuuskunta- ja yritysmuotoisten lämpöyrittäjien sarjassa Askolan seudun puulämpöosuuskunta. PRO-lämpöyrittäjä -palkinnolla palkittiin Vöyrin yhteistyömalli. Lämpöyrittäjyys edistää Suomen ilmastostrategian ja siihen sisältyvän uusiutuvien energialähteiden edistämisohjelman tavoitteiden saavuttamista. Kilpailun tavoitteena on edistää lämpöyrittäjyyden leviämistä Suomessa ja Euroopassa. Lämpöyrittäjä 2002 -kilpailun järjestivät Motiva Oy ja EUBIONET - Euroopan bioenergiaverkostot VTT Prosessien koordinoimana. Työtehoseura, Suomen kuntaliitto, Puuenergiayhdistys, Pohjois-Karjalan ja Satakunnan ammattikorkeakoulut sekä Suomen metsäkeskukset osallistuivat kilpailun järjestämiseen. Myös Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry on tänä vuonna mukana Lämpöyrittäjä 2002 -kilpailun järjestämisessä osana maaseutuyrittäjätoiminnan kampanjointia. Lämpöyrittäjäkilpailun palkitsemisen pääkriteerit olivat liike- ja aluetaloudellinen kannattavuus, metsänhoidon edistäminen alueellisesti ja paikallaisesti, lämpöyrittäjätoiminnan edistäminen sekä paikallisen yhteistyön edistäminen.
Original languageFinnish
Article number4
JournalPuuEnergia
Issue number4
Publication statusPublished - 2002
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Fingerprint

entrepreneurship
heat

Cite this

Alakangas, E., & Halonen, P. (2002). Vuoden 2002 lämpöyrittäjät valittu. PuuEnergia, (4), [4 ].
Alakangas, Eija ; Halonen, Petri. / Vuoden 2002 lämpöyrittäjät valittu. In: PuuEnergia. 2002 ; No. 4.
@article{fb584d6119664d648a966c4fe02677e7,
title = "Vuoden 2002 l{\"a}mp{\"o}yritt{\"a}j{\"a}t valittu",
abstract = "Suomen parhaat l{\"a}mp{\"o}yritt{\"a}j{\"a}t palkittiin Jyv{\"a}skyl{\"a}ss{\"a} L{\"a}mp{\"o}yritt{\"a}j{\"a}p{\"a}ivill{\"a} 22.10.2002. Kilpailu j{\"a}rjestettiin nyt kolmannen kerran. Pienten l{\"a}mp{\"o}yritt{\"a}jien sarjassa voiton vei Tapani Brofeldt H{\"a}meenkoskelta, osuuskunta- ja yritysmuotoisten l{\"a}mp{\"o}yritt{\"a}jien sarjassa Askolan seudun puul{\"a}mp{\"o}osuuskunta. PRO-l{\"a}mp{\"o}yritt{\"a}j{\"a} -palkinnolla palkittiin V{\"o}yrin yhteisty{\"o}malli. L{\"a}mp{\"o}yritt{\"a}jyys edist{\"a}{\"a} Suomen ilmastostrategian ja siihen sis{\"a}ltyv{\"a}n uusiutuvien energial{\"a}hteiden edist{\"a}misohjelman tavoitteiden saavuttamista. Kilpailun tavoitteena on edist{\"a}{\"a} l{\"a}mp{\"o}yritt{\"a}jyyden levi{\"a}mist{\"a} Suomessa ja Euroopassa. L{\"a}mp{\"o}yritt{\"a}j{\"a} 2002 -kilpailun j{\"a}rjestiv{\"a}t Motiva Oy ja EUBIONET - Euroopan bioenergiaverkostot VTT Prosessien koordinoimana. Ty{\"o}tehoseura, Suomen kuntaliitto, Puuenergiayhdistys, Pohjois-Karjalan ja Satakunnan ammattikorkeakoulut sek{\"a} Suomen mets{\"a}keskukset osallistuivat kilpailun j{\"a}rjest{\"a}miseen. My{\"o}s Maa- ja Mets{\"a}taloustuottajain Keskusliitto MTK ry on t{\"a}n{\"a} vuonna mukana L{\"a}mp{\"o}yritt{\"a}j{\"a} 2002 -kilpailun j{\"a}rjest{\"a}misess{\"a} osana maaseutuyritt{\"a}j{\"a}toiminnan kampanjointia. L{\"a}mp{\"o}yritt{\"a}j{\"a}kilpailun palkitsemisen p{\"a}{\"a}kriteerit olivat liike- ja aluetaloudellinen kannattavuus, mets{\"a}nhoidon edist{\"a}minen alueellisesti ja paikallaisesti, l{\"a}mp{\"o}yritt{\"a}j{\"a}toiminnan edist{\"a}minen sek{\"a} paikallisen yhteisty{\"o}n edist{\"a}minen.",
author = "Eija Alakangas and Petri Halonen",
note = "Project code: C1SU000555",
year = "2002",
language = "Finnish",
journal = "BioEnergia",
issn = "1459-1820",
number = "4",

}

Alakangas, E & Halonen, P 2002, 'Vuoden 2002 lämpöyrittäjät valittu', PuuEnergia, no. 4, 4 .

Vuoden 2002 lämpöyrittäjät valittu. / Alakangas, Eija; Halonen, Petri.

In: PuuEnergia, No. 4, 4 , 2002.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Vuoden 2002 lämpöyrittäjät valittu

AU - Alakangas, Eija

AU - Halonen, Petri

N1 - Project code: C1SU000555

PY - 2002

Y1 - 2002

N2 - Suomen parhaat lämpöyrittäjät palkittiin Jyväskylässä Lämpöyrittäjäpäivillä 22.10.2002. Kilpailu järjestettiin nyt kolmannen kerran. Pienten lämpöyrittäjien sarjassa voiton vei Tapani Brofeldt Hämeenkoskelta, osuuskunta- ja yritysmuotoisten lämpöyrittäjien sarjassa Askolan seudun puulämpöosuuskunta. PRO-lämpöyrittäjä -palkinnolla palkittiin Vöyrin yhteistyömalli. Lämpöyrittäjyys edistää Suomen ilmastostrategian ja siihen sisältyvän uusiutuvien energialähteiden edistämisohjelman tavoitteiden saavuttamista. Kilpailun tavoitteena on edistää lämpöyrittäjyyden leviämistä Suomessa ja Euroopassa. Lämpöyrittäjä 2002 -kilpailun järjestivät Motiva Oy ja EUBIONET - Euroopan bioenergiaverkostot VTT Prosessien koordinoimana. Työtehoseura, Suomen kuntaliitto, Puuenergiayhdistys, Pohjois-Karjalan ja Satakunnan ammattikorkeakoulut sekä Suomen metsäkeskukset osallistuivat kilpailun järjestämiseen. Myös Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry on tänä vuonna mukana Lämpöyrittäjä 2002 -kilpailun järjestämisessä osana maaseutuyrittäjätoiminnan kampanjointia. Lämpöyrittäjäkilpailun palkitsemisen pääkriteerit olivat liike- ja aluetaloudellinen kannattavuus, metsänhoidon edistäminen alueellisesti ja paikallaisesti, lämpöyrittäjätoiminnan edistäminen sekä paikallisen yhteistyön edistäminen.

AB - Suomen parhaat lämpöyrittäjät palkittiin Jyväskylässä Lämpöyrittäjäpäivillä 22.10.2002. Kilpailu järjestettiin nyt kolmannen kerran. Pienten lämpöyrittäjien sarjassa voiton vei Tapani Brofeldt Hämeenkoskelta, osuuskunta- ja yritysmuotoisten lämpöyrittäjien sarjassa Askolan seudun puulämpöosuuskunta. PRO-lämpöyrittäjä -palkinnolla palkittiin Vöyrin yhteistyömalli. Lämpöyrittäjyys edistää Suomen ilmastostrategian ja siihen sisältyvän uusiutuvien energialähteiden edistämisohjelman tavoitteiden saavuttamista. Kilpailun tavoitteena on edistää lämpöyrittäjyyden leviämistä Suomessa ja Euroopassa. Lämpöyrittäjä 2002 -kilpailun järjestivät Motiva Oy ja EUBIONET - Euroopan bioenergiaverkostot VTT Prosessien koordinoimana. Työtehoseura, Suomen kuntaliitto, Puuenergiayhdistys, Pohjois-Karjalan ja Satakunnan ammattikorkeakoulut sekä Suomen metsäkeskukset osallistuivat kilpailun järjestämiseen. Myös Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry on tänä vuonna mukana Lämpöyrittäjä 2002 -kilpailun järjestämisessä osana maaseutuyrittäjätoiminnan kampanjointia. Lämpöyrittäjäkilpailun palkitsemisen pääkriteerit olivat liike- ja aluetaloudellinen kannattavuus, metsänhoidon edistäminen alueellisesti ja paikallaisesti, lämpöyrittäjätoiminnan edistäminen sekä paikallisen yhteistyön edistäminen.

M3 - Article

JO - BioEnergia

JF - BioEnergia

SN - 1459-1820

IS - 4

M1 - 4

ER -

Alakangas E, Halonen P. Vuoden 2002 lämpöyrittäjät valittu. PuuEnergia. 2002;(4). 4 .