Helsingin Sanomat ja kauppalehti soveltavat XML:ää

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  XML:n rooli toteutuksissa voi vaihdella. XML:ää voidaan käyttää tiedon näyttämiseen, välittämiseen, tulostamiseen ja varastointiin. Sitä voidaan käyttää datasisällön välittämiseen organisaatioiden välillä (vrt. EDI), sovelluksen eri kerrosten välillä (käyttöliittymä, business-logiikka, tietokannat) ja eri sovellusten välillä. XML voi toimia myös etäkutsujen välittäjänä. Tässä artikkelissa esitellään kaksi käytännön esimerkkiä XML:ää hyödyntävistä ratkaisuista.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)6-7
  JournalGT-lehti
  Issue number3
  Publication statusPublished - 2000
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Keywords

  • xml

  Cite this

  @article{d3ccf76dd6a94077a972a3b80d4a9c5c,
  title = "Helsingin Sanomat ja kauppalehti soveltavat XML:{\"a}{\"a}",
  abstract = "XML:n rooli toteutuksissa voi vaihdella. XML:{\"a}{\"a} voidaan k{\"a}ytt{\"a}{\"a} tiedon n{\"a}ytt{\"a}miseen, v{\"a}litt{\"a}miseen, tulostamiseen ja varastointiin. Sit{\"a} voidaan k{\"a}ytt{\"a}{\"a} datasis{\"a}ll{\"o}n v{\"a}litt{\"a}miseen organisaatioiden v{\"a}lill{\"a} (vrt. EDI), sovelluksen eri kerrosten v{\"a}lill{\"a} (k{\"a}ytt{\"o}liittym{\"a}, business-logiikka, tietokannat) ja eri sovellusten v{\"a}lill{\"a}. XML voi toimia my{\"o}s et{\"a}kutsujen v{\"a}litt{\"a}j{\"a}n{\"a}. T{\"a}ss{\"a} artikkelissa esitell{\"a}{\"a}n kaksi k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n esimerkki{\"a} XML:{\"a}{\"a} hy{\"o}dynt{\"a}vist{\"a} ratkaisuista.",
  keywords = "xml",
  author = "Sari Vainikainen",
  note = "LIS: A3 CA2: 1204 CA2: 1203 CA: TTE",
  year = "2000",
  language = "Finnish",
  pages = "6--7",
  journal = "GT-lehti",
  issn = "1456-1662",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  number = "3",

  }

  Helsingin Sanomat ja kauppalehti soveltavat XML:ää. / Vainikainen, Sari.

  In: GT-lehti, No. 3, 2000, p. 6-7.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Helsingin Sanomat ja kauppalehti soveltavat XML:ää

  AU - Vainikainen, Sari

  N1 - LIS: A3 CA2: 1204 CA2: 1203 CA: TTE

  PY - 2000

  Y1 - 2000

  N2 - XML:n rooli toteutuksissa voi vaihdella. XML:ää voidaan käyttää tiedon näyttämiseen, välittämiseen, tulostamiseen ja varastointiin. Sitä voidaan käyttää datasisällön välittämiseen organisaatioiden välillä (vrt. EDI), sovelluksen eri kerrosten välillä (käyttöliittymä, business-logiikka, tietokannat) ja eri sovellusten välillä. XML voi toimia myös etäkutsujen välittäjänä. Tässä artikkelissa esitellään kaksi käytännön esimerkkiä XML:ää hyödyntävistä ratkaisuista.

  AB - XML:n rooli toteutuksissa voi vaihdella. XML:ää voidaan käyttää tiedon näyttämiseen, välittämiseen, tulostamiseen ja varastointiin. Sitä voidaan käyttää datasisällön välittämiseen organisaatioiden välillä (vrt. EDI), sovelluksen eri kerrosten välillä (käyttöliittymä, business-logiikka, tietokannat) ja eri sovellusten välillä. XML voi toimia myös etäkutsujen välittäjänä. Tässä artikkelissa esitellään kaksi käytännön esimerkkiä XML:ää hyödyntävistä ratkaisuista.

  KW - xml

  M3 - Article

  SP - 6

  EP - 7

  JO - GT-lehti

  JF - GT-lehti

  SN - 1456-1662

  IS - 3

  ER -