Helsingin Sanomat ja kauppalehti soveltavat XML:ää

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

XML:n rooli toteutuksissa voi vaihdella. XML:ää voidaan käyttää tiedon näyttämiseen, välittämiseen, tulostamiseen ja varastointiin. Sitä voidaan käyttää datasisällön välittämiseen organisaatioiden välillä (vrt. EDI), sovelluksen eri kerrosten välillä (käyttöliittymä, business-logiikka, tietokannat) ja eri sovellusten välillä. XML voi toimia myös etäkutsujen välittäjänä. Tässä artikkelissa esitellään kaksi käytännön esimerkkiä XML:ää hyödyntävistä ratkaisuista.
Original languageFinnish
Pages (from-to)6-7
JournalGT-lehti
Issue number3
Publication statusPublished - 2000
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Keywords

  • xml

Cite this

@article{d3ccf76dd6a94077a972a3b80d4a9c5c,
title = "Helsingin Sanomat ja kauppalehti soveltavat XML:{\"a}{\"a}",
abstract = "XML:n rooli toteutuksissa voi vaihdella. XML:{\"a}{\"a} voidaan k{\"a}ytt{\"a}{\"a} tiedon n{\"a}ytt{\"a}miseen, v{\"a}litt{\"a}miseen, tulostamiseen ja varastointiin. Sit{\"a} voidaan k{\"a}ytt{\"a}{\"a} datasis{\"a}ll{\"o}n v{\"a}litt{\"a}miseen organisaatioiden v{\"a}lill{\"a} (vrt. EDI), sovelluksen eri kerrosten v{\"a}lill{\"a} (k{\"a}ytt{\"o}liittym{\"a}, business-logiikka, tietokannat) ja eri sovellusten v{\"a}lill{\"a}. XML voi toimia my{\"o}s et{\"a}kutsujen v{\"a}litt{\"a}j{\"a}n{\"a}. T{\"a}ss{\"a} artikkelissa esitell{\"a}{\"a}n kaksi k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n esimerkki{\"a} XML:{\"a}{\"a} hy{\"o}dynt{\"a}vist{\"a} ratkaisuista.",
keywords = "xml",
author = "Sari Vainikainen",
note = "LIS: A3 CA2: 1204 CA2: 1203 CA: TTE",
year = "2000",
language = "Finnish",
pages = "6--7",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "3",

}

Helsingin Sanomat ja kauppalehti soveltavat XML:ää. / Vainikainen, Sari.

In: GT-lehti, No. 3, 2000, p. 6-7.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Helsingin Sanomat ja kauppalehti soveltavat XML:ää

AU - Vainikainen, Sari

N1 - LIS: A3 CA2: 1204 CA2: 1203 CA: TTE

PY - 2000

Y1 - 2000

N2 - XML:n rooli toteutuksissa voi vaihdella. XML:ää voidaan käyttää tiedon näyttämiseen, välittämiseen, tulostamiseen ja varastointiin. Sitä voidaan käyttää datasisällön välittämiseen organisaatioiden välillä (vrt. EDI), sovelluksen eri kerrosten välillä (käyttöliittymä, business-logiikka, tietokannat) ja eri sovellusten välillä. XML voi toimia myös etäkutsujen välittäjänä. Tässä artikkelissa esitellään kaksi käytännön esimerkkiä XML:ää hyödyntävistä ratkaisuista.

AB - XML:n rooli toteutuksissa voi vaihdella. XML:ää voidaan käyttää tiedon näyttämiseen, välittämiseen, tulostamiseen ja varastointiin. Sitä voidaan käyttää datasisällön välittämiseen organisaatioiden välillä (vrt. EDI), sovelluksen eri kerrosten välillä (käyttöliittymä, business-logiikka, tietokannat) ja eri sovellusten välillä. XML voi toimia myös etäkutsujen välittäjänä. Tässä artikkelissa esitellään kaksi käytännön esimerkkiä XML:ää hyödyntävistä ratkaisuista.

KW - xml

M3 - Article

SP - 6

EP - 7

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 3

ER -