Hermoverkko järjestää uutisartikkelit

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Viime vuosina on markkinoille tullut joukko uudentyyppisiä esitysalustoja, kuten sähkökirjat ja MP3-soittimet. Lähivuosina nähtäneen sovelluksia myös uudelleen tulostettavasta sähköpaperista ja sähköisesti pyyhittävästä musteesta. Näiden esitysalustojen yhteinen piirre on se, että niiden käyttäjä kykenee helposti selaamaan aineistoa eteen- ja taaksepäin, mutta liikkuminen internetmäisten hyperlinkkien avulla on vähintäänkin hankalaa, jollei mahdotonta. Ne siis tukevat peräkkäistä esitystapaa. Nyt on tutkittu, miten erilliset artikkelit voidaan panna automaattisesti sellaiseen järjestykseen, että peräkkäinen kerronta etenee juohevasti.
Original languageFinnish
Pages (from-to)5 - 8
JournalGT-lehti
Issue number2
Publication statusPublished - 2000
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{c2261b7c7db04e548e59b7cad7f15591,
title = "Hermoverkko j{\"a}rjest{\"a}{\"a} uutisartikkelit",
abstract = "Viime vuosina on markkinoille tullut joukko uudentyyppisi{\"a} esitysalustoja, kuten s{\"a}hk{\"o}kirjat ja MP3-soittimet. L{\"a}hivuosina n{\"a}ht{\"a}neen sovelluksia my{\"o}s uudelleen tulostettavasta s{\"a}hk{\"o}paperista ja s{\"a}hk{\"o}isesti pyyhitt{\"a}v{\"a}st{\"a} musteesta. N{\"a}iden esitysalustojen yhteinen piirre on se, ett{\"a} niiden k{\"a}ytt{\"a}j{\"a} kykenee helposti selaamaan aineistoa eteen- ja taaksep{\"a}in, mutta liikkuminen internetm{\"a}isten hyperlinkkien avulla on v{\"a}hint{\"a}{\"a}nkin hankalaa, jollei mahdotonta. Ne siis tukevat per{\"a}kk{\"a}ist{\"a} esitystapaa. Nyt on tutkittu, miten erilliset artikkelit voidaan panna automaattisesti sellaiseen j{\"a}rjestykseen, ett{\"a} per{\"a}kk{\"a}inen kerronta etenee juohevasti.",
author = "Ville Ollikainen",
note = "LIS: A3 CA2: 1204 CA2: 1203 CA: TTE",
year = "2000",
language = "Finnish",
pages = "5 -- 8",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "2",

}

Hermoverkko järjestää uutisartikkelit. / Ollikainen, Ville.

In: GT-lehti, No. 2, 2000, p. 5 - 8.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Hermoverkko järjestää uutisartikkelit

AU - Ollikainen, Ville

N1 - LIS: A3 CA2: 1204 CA2: 1203 CA: TTE

PY - 2000

Y1 - 2000

N2 - Viime vuosina on markkinoille tullut joukko uudentyyppisiä esitysalustoja, kuten sähkökirjat ja MP3-soittimet. Lähivuosina nähtäneen sovelluksia myös uudelleen tulostettavasta sähköpaperista ja sähköisesti pyyhittävästä musteesta. Näiden esitysalustojen yhteinen piirre on se, että niiden käyttäjä kykenee helposti selaamaan aineistoa eteen- ja taaksepäin, mutta liikkuminen internetmäisten hyperlinkkien avulla on vähintäänkin hankalaa, jollei mahdotonta. Ne siis tukevat peräkkäistä esitystapaa. Nyt on tutkittu, miten erilliset artikkelit voidaan panna automaattisesti sellaiseen järjestykseen, että peräkkäinen kerronta etenee juohevasti.

AB - Viime vuosina on markkinoille tullut joukko uudentyyppisiä esitysalustoja, kuten sähkökirjat ja MP3-soittimet. Lähivuosina nähtäneen sovelluksia myös uudelleen tulostettavasta sähköpaperista ja sähköisesti pyyhittävästä musteesta. Näiden esitysalustojen yhteinen piirre on se, että niiden käyttäjä kykenee helposti selaamaan aineistoa eteen- ja taaksepäin, mutta liikkuminen internetmäisten hyperlinkkien avulla on vähintäänkin hankalaa, jollei mahdotonta. Ne siis tukevat peräkkäistä esitystapaa. Nyt on tutkittu, miten erilliset artikkelit voidaan panna automaattisesti sellaiseen järjestykseen, että peräkkäinen kerronta etenee juohevasti.

M3 - Article

SP - 5

EP - 8

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 2

ER -