Huokoisuusmittaus elohopeatunkeuman avulla

Marita Honkasalo, Jussi Ranta

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Viimeaikaisia elohopeaporosimetriaa käsitteleviä artikkeleita tarkastellaan kirjallisuuskatsauksen pohjalta. Joistakin tutkimuksista mainitaan vain viite, ja kiintoisammista tutkimuksista ja aiheista, kuten betoni- ja paperinäytteistä, esitetään tarkempi kuvaus. Kirjallisuudesta on koottu kontaktikulman ja elohopean pintajännityksen arvoja. Raporttiin on lisäksi koottu muutamia kiinnostavimpia esimerkkejä VTT:n poltto- ja voiteluainelaboratoriossa porosimetrillä tehdyistä testiajoista. Vastaavista näytteistä esitetään myos joitakin käytettävissä olevaan materiaaliin.perustuvia kirjallisuustietoja.
Original languageFinnish
Place of PublicationEspoo
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages82
ISBN (Print)951-38-1725-3
Publication statusPublished - 1983
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Publication series

SeriesValtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita
Number206
ISSN0358-5085

Fingerprint

mercury
porosity

Cite this

Honkasalo, M., & Ranta, J. (1983). Huokoisuusmittaus elohopeatunkeuman avulla. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, No. 206
Honkasalo, Marita ; Ranta, Jussi. / Huokoisuusmittaus elohopeatunkeuman avulla. Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 82 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 206).
@book{079e87c8c05641428d6ed352a50433d0,
title = "Huokoisuusmittaus elohopeatunkeuman avulla",
abstract = "Viimeaikaisia elohopeaporosimetriaa k{\"a}sittelevi{\"a} artikkeleita tarkastellaan kirjallisuuskatsauksen pohjalta. Joistakin tutkimuksista mainitaan vain viite, ja kiintoisammista tutkimuksista ja aiheista, kuten betoni- ja paperin{\"a}ytteist{\"a}, esitet{\"a}{\"a}n tarkempi kuvaus. Kirjallisuudesta on koottu kontaktikulman ja elohopean pintaj{\"a}nnityksen arvoja. Raporttiin on lis{\"a}ksi koottu muutamia kiinnostavimpia esimerkkej{\"a} VTT:n poltto- ja voiteluainelaboratoriossa porosimetrill{\"a} tehdyist{\"a} testiajoista. Vastaavista n{\"a}ytteist{\"a} esitet{\"a}{\"a}n myos joitakin k{\"a}ytett{\"a}viss{\"a} olevaan materiaaliin.perustuvia kirjallisuustietoja.",
author = "Marita Honkasalo and Jussi Ranta",
year = "1983",
language = "Finnish",
isbn = "951-38-1725-3",
series = "Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "206",
address = "Finland",

}

Honkasalo, M & Ranta, J 1983, Huokoisuusmittaus elohopeatunkeuman avulla. Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita, no. 206, VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo.

Huokoisuusmittaus elohopeatunkeuman avulla. / Honkasalo, Marita; Ranta, Jussi.

Espoo : VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 82 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 206).

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Huokoisuusmittaus elohopeatunkeuman avulla

AU - Honkasalo, Marita

AU - Ranta, Jussi

PY - 1983

Y1 - 1983

N2 - Viimeaikaisia elohopeaporosimetriaa käsitteleviä artikkeleita tarkastellaan kirjallisuuskatsauksen pohjalta. Joistakin tutkimuksista mainitaan vain viite, ja kiintoisammista tutkimuksista ja aiheista, kuten betoni- ja paperinäytteistä, esitetään tarkempi kuvaus. Kirjallisuudesta on koottu kontaktikulman ja elohopean pintajännityksen arvoja. Raporttiin on lisäksi koottu muutamia kiinnostavimpia esimerkkejä VTT:n poltto- ja voiteluainelaboratoriossa porosimetrillä tehdyistä testiajoista. Vastaavista näytteistä esitetään myos joitakin käytettävissä olevaan materiaaliin.perustuvia kirjallisuustietoja.

AB - Viimeaikaisia elohopeaporosimetriaa käsitteleviä artikkeleita tarkastellaan kirjallisuuskatsauksen pohjalta. Joistakin tutkimuksista mainitaan vain viite, ja kiintoisammista tutkimuksista ja aiheista, kuten betoni- ja paperinäytteistä, esitetään tarkempi kuvaus. Kirjallisuudesta on koottu kontaktikulman ja elohopean pintajännityksen arvoja. Raporttiin on lisäksi koottu muutamia kiinnostavimpia esimerkkejä VTT:n poltto- ja voiteluainelaboratoriossa porosimetrillä tehdyistä testiajoista. Vastaavista näytteistä esitetään myos joitakin käytettävissä olevaan materiaaliin.perustuvia kirjallisuustietoja.

M3 - Report

SN - 951-38-1725-3

T3 - Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita

BT - Huokoisuusmittaus elohopeatunkeuman avulla

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

CY - Espoo

ER -

Honkasalo M, Ranta J. Huokoisuusmittaus elohopeatunkeuman avulla. Espoo: VTT Technical Research Centre of Finland, 1983. 82 p. (Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tiedotteita; No. 206).