Huonelämpötilan hallinnan käyttöliittymien kehittäminen

Sami Karjalainen

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter or book articleProfessional

  Abstract

  Tässä LVI-tiedonjyväkortissa esitetään suunnitteluohjeisto huonelämpötilan hallinnan käyttöliittymien kehittämiseen. Tarkoituksena on auttaa laitteiden ja järjestelmien suunnittelijoita kehittämään sellaisia lämmönsäätöjärjestelmiä ja niiden käyttöliittymiä, joita käyttäjät osaavat ja haluavat käyttää. Ohjeen on laatinut TkT Sami Karjalainen ja se pohjautuu hänen väitöstutkimukseensa The Characteristics of Usable Room Temperature Control (VTT Publications 662). LVI-tiedonjyväkortissa LVI 00-40083 käsitellään yleisemmin helppokäyttöisen talotekniikan kehittämistä.
  Original languageFinnish
  Title of host publicationLVI-kortisto
  PublisherRakennustieto oy
  ChapterLVI Tiedonjyvät
  Number of pages3
  Publication statusPublished - 2010
  MoE publication typeD2 Article in professional manuals or guides or professional information systems or text book material

  Cite this

  Karjalainen, S. (2010). Huonelämpötilan hallinnan käyttöliittymien kehittäminen. In LVI-kortisto [LVI 00-40084] Rakennustieto oy.
  Karjalainen, Sami. / Huonelämpötilan hallinnan käyttöliittymien kehittäminen. LVI-kortisto. Rakennustieto oy, 2010.
  @inbook{b05ace38b6bd4a98ad6e993c5722abf4,
  title = "Huonel{\"a}mp{\"o}tilan hallinnan k{\"a}ytt{\"o}liittymien kehitt{\"a}minen",
  abstract = "T{\"a}ss{\"a} LVI-tiedonjyv{\"a}kortissa esitet{\"a}{\"a}n suunnitteluohjeisto huonel{\"a}mp{\"o}tilan hallinnan k{\"a}ytt{\"o}liittymien kehitt{\"a}miseen. Tarkoituksena on auttaa laitteiden ja j{\"a}rjestelmien suunnittelijoita kehitt{\"a}m{\"a}{\"a}n sellaisia l{\"a}mm{\"o}ns{\"a}{\"a}t{\"o}j{\"a}rjestelmi{\"a} ja niiden k{\"a}ytt{\"o}liittymi{\"a}, joita k{\"a}ytt{\"a}j{\"a}t osaavat ja haluavat k{\"a}ytt{\"a}{\"a}. Ohjeen on laatinut TkT Sami Karjalainen ja se pohjautuu h{\"a}nen v{\"a}it{\"o}stutkimukseensa The Characteristics of Usable Room Temperature Control (VTT Publications 662). LVI-tiedonjyv{\"a}kortissa LVI 00-40083 k{\"a}sitell{\"a}{\"a}n yleisemmin helppok{\"a}ytt{\"o}isen talotekniikan kehitt{\"a}mist{\"a}.",
  author = "Sami Karjalainen",
  note = "Peruttu 14.8.2018",
  year = "2010",
  language = "Finnish",
  booktitle = "LVI-kortisto",
  publisher = "Rakennustieto oy",
  address = "Finland",

  }

  Karjalainen, S 2010, Huonelämpötilan hallinnan käyttöliittymien kehittäminen. in LVI-kortisto., LVI 00-40084, Rakennustieto oy.

  Huonelämpötilan hallinnan käyttöliittymien kehittäminen. / Karjalainen, Sami.

  LVI-kortisto. Rakennustieto oy, 2010. LVI 00-40084.

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter or book articleProfessional

  TY - CHAP

  T1 - Huonelämpötilan hallinnan käyttöliittymien kehittäminen

  AU - Karjalainen, Sami

  N1 - Peruttu 14.8.2018

  PY - 2010

  Y1 - 2010

  N2 - Tässä LVI-tiedonjyväkortissa esitetään suunnitteluohjeisto huonelämpötilan hallinnan käyttöliittymien kehittämiseen. Tarkoituksena on auttaa laitteiden ja järjestelmien suunnittelijoita kehittämään sellaisia lämmönsäätöjärjestelmiä ja niiden käyttöliittymiä, joita käyttäjät osaavat ja haluavat käyttää. Ohjeen on laatinut TkT Sami Karjalainen ja se pohjautuu hänen väitöstutkimukseensa The Characteristics of Usable Room Temperature Control (VTT Publications 662). LVI-tiedonjyväkortissa LVI 00-40083 käsitellään yleisemmin helppokäyttöisen talotekniikan kehittämistä.

  AB - Tässä LVI-tiedonjyväkortissa esitetään suunnitteluohjeisto huonelämpötilan hallinnan käyttöliittymien kehittämiseen. Tarkoituksena on auttaa laitteiden ja järjestelmien suunnittelijoita kehittämään sellaisia lämmönsäätöjärjestelmiä ja niiden käyttöliittymiä, joita käyttäjät osaavat ja haluavat käyttää. Ohjeen on laatinut TkT Sami Karjalainen ja se pohjautuu hänen väitöstutkimukseensa The Characteristics of Usable Room Temperature Control (VTT Publications 662). LVI-tiedonjyväkortissa LVI 00-40083 käsitellään yleisemmin helppokäyttöisen talotekniikan kehittämistä.

  M3 - Chapter or book article

  BT - LVI-kortisto

  PB - Rakennustieto oy

  ER -

  Karjalainen S. Huonelämpötilan hallinnan käyttöliittymien kehittäminen. In LVI-kortisto. Rakennustieto oy. 2010. LVI 00-40084