Hygieenisen suunnittelun periaatteet elintarviketehtaille uusiutuivat

Gun Wirtanen, Satu Salo

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Pages (from-to)42-43
JournalKehittyvä elintarvike
Issue number4
Publication statusPublished - 2015
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{66c465f10dfe41bc9d7dff6958a51808,
title = "Hygieenisen suunnittelun periaatteet elintarviketehtaille uusiutuivat",
author = "Gun Wirtanen and Satu Salo",
year = "2015",
language = "Finnish",
pages = "42--43",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "4",

}

Hygieenisen suunnittelun periaatteet elintarviketehtaille uusiutuivat. / Wirtanen, Gun; Salo, Satu.

In: Kehittyvä elintarvike, No. 4, 2015, p. 42-43.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Hygieenisen suunnittelun periaatteet elintarviketehtaille uusiutuivat

AU - Wirtanen, Gun

AU - Salo, Satu

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Article

SP - 42

EP - 43

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 4

ER -