Hygieniariskin arviointimallin uusi versio valmistunut

Liisa Sunila-Elosuo, Mikko Tuominen, Kaarina Aarnisalo, Laura Raaska, Pirkko Tuominen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Original languageFinnish
Article number43
JournalKehittyvä elintarvike
Volume18
Issue number3
Publication statusPublished - 2007
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Sunila-Elosuo, L., Tuominen, M., Aarnisalo, K., Raaska, L., & Tuominen, P. (2007). Hygieniariskin arviointimallin uusi versio valmistunut. Kehittyvä elintarvike, 18(3), [43].
Sunila-Elosuo, Liisa ; Tuominen, Mikko ; Aarnisalo, Kaarina ; Raaska, Laura ; Tuominen, Pirkko. / Hygieniariskin arviointimallin uusi versio valmistunut. In: Kehittyvä elintarvike. 2007 ; Vol. 18, No. 3.
@article{3fe7dca89652413587212afb86858d18,
title = "Hygieniariskin arviointimallin uusi versio valmistunut",
author = "Liisa Sunila-Elosuo and Mikko Tuominen and Kaarina Aarnisalo and Laura Raaska and Pirkko Tuominen",
year = "2007",
language = "Finnish",
volume = "18",
journal = "Kehittyv{\"a} elintarvike",
issn = "0787-8273",
publisher = "Elintarviketieteiden Seura ry. ETS",
number = "3",

}

Sunila-Elosuo, L, Tuominen, M, Aarnisalo, K, Raaska, L & Tuominen, P 2007, 'Hygieniariskin arviointimallin uusi versio valmistunut', Kehittyvä elintarvike, vol. 18, no. 3, 43.

Hygieniariskin arviointimallin uusi versio valmistunut. / Sunila-Elosuo, Liisa; Tuominen, Mikko; Aarnisalo, Kaarina; Raaska, Laura; Tuominen, Pirkko.

In: Kehittyvä elintarvike, Vol. 18, No. 3, 43, 2007.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Hygieniariskin arviointimallin uusi versio valmistunut

AU - Sunila-Elosuo, Liisa

AU - Tuominen, Mikko

AU - Aarnisalo, Kaarina

AU - Raaska, Laura

AU - Tuominen, Pirkko

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Article

VL - 18

JO - Kehittyvä elintarvike

JF - Kehittyvä elintarvike

SN - 0787-8273

IS - 3

M1 - 43

ER -

Sunila-Elosuo L, Tuominen M, Aarnisalo K, Raaska L, Tuominen P. Hygieniariskin arviointimallin uusi versio valmistunut. Kehittyvä elintarvike. 2007;18(3). 43.