Ilmoitusvaraukset sähköisesti aikakauslehtiin

Hannele Antikainen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Aikakauslehtien Liiton omistama Aikakausmedia Oy on kehittänyt sähköisen ilmoitusvarausjärjestelmän ilmoitustilan kaupan osapuolille. Ilmoitusvarausjärjestelmän avulla mainostajat ja media- ja mainostoimistot voivat varata ilmoitustilaa aikakauslehdistä keskitetysti yhden sähköisen järjestelmän avulla. Järjestelmän ovat elo-syyskuussa ottaneet käyttöönsä A-lehdet Oy, Helsinki Media Oy, Kirjamedia Oy, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry, Yhtyneet Kuvalehdet Oy ja Oy Valitut Palat – Reader’s Digest Ab.
Original languageFinnish
Article number15
JournalGT-lehti
Issue number6
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Antikainen, H. (2001). Ilmoitusvaraukset sähköisesti aikakauslehtiin. GT-lehti, (6), [15].
Antikainen, Hannele. / Ilmoitusvaraukset sähköisesti aikakauslehtiin. In: GT-lehti. 2001 ; No. 6.
@article{17bed366e67942c6a687f04fc280b78b,
title = "Ilmoitusvaraukset s{\"a}hk{\"o}isesti aikakauslehtiin",
abstract = "Aikakauslehtien Liiton omistama Aikakausmedia Oy on kehitt{\"a}nyt s{\"a}hk{\"o}isen ilmoitusvarausj{\"a}rjestelm{\"a}n ilmoitustilan kaupan osapuolille. Ilmoitusvarausj{\"a}rjestelm{\"a}n avulla mainostajat ja media- ja mainostoimistot voivat varata ilmoitustilaa aikakauslehdist{\"a} keskitetysti yhden s{\"a}hk{\"o}isen j{\"a}rjestelm{\"a}n avulla. J{\"a}rjestelm{\"a}n ovat elo-syyskuussa ottaneet k{\"a}ytt{\"o}{\"o}ns{\"a} A-lehdet Oy, Helsinki Media Oy, Kirjamedia Oy, Opetusalan Ammattij{\"a}rjest{\"o} OAJ ry, Yhtyneet Kuvalehdet Oy ja Oy Valitut Palat – Reader’s Digest Ab.",
author = "Hannele Antikainen",
year = "2001",
language = "Finnish",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "6",

}

Ilmoitusvaraukset sähköisesti aikakauslehtiin. / Antikainen, Hannele.

In: GT-lehti, No. 6, 15, 2001.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Ilmoitusvaraukset sähköisesti aikakauslehtiin

AU - Antikainen, Hannele

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Aikakauslehtien Liiton omistama Aikakausmedia Oy on kehittänyt sähköisen ilmoitusvarausjärjestelmän ilmoitustilan kaupan osapuolille. Ilmoitusvarausjärjestelmän avulla mainostajat ja media- ja mainostoimistot voivat varata ilmoitustilaa aikakauslehdistä keskitetysti yhden sähköisen järjestelmän avulla. Järjestelmän ovat elo-syyskuussa ottaneet käyttöönsä A-lehdet Oy, Helsinki Media Oy, Kirjamedia Oy, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry, Yhtyneet Kuvalehdet Oy ja Oy Valitut Palat – Reader’s Digest Ab.

AB - Aikakauslehtien Liiton omistama Aikakausmedia Oy on kehittänyt sähköisen ilmoitusvarausjärjestelmän ilmoitustilan kaupan osapuolille. Ilmoitusvarausjärjestelmän avulla mainostajat ja media- ja mainostoimistot voivat varata ilmoitustilaa aikakauslehdistä keskitetysti yhden sähköisen järjestelmän avulla. Järjestelmän ovat elo-syyskuussa ottaneet käyttöönsä A-lehdet Oy, Helsinki Media Oy, Kirjamedia Oy, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry, Yhtyneet Kuvalehdet Oy ja Oy Valitut Palat – Reader’s Digest Ab.

M3 - Article

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 6

M1 - 15

ER -