Painolaatu entistä paremmaksi Kärkimedialehdissä

Translated title of the contribution: Improving the quality in the Top Media newspapers

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  Kärkimedian aineistosiirtoverkon valmistuttua huomattiin pian, että painettu tulos oli eri lehdissä erilainen eikä aina tyydyttänyt asiakkaita. Ilmoittajan kannaltahan on olennaista, että väri-ilmoitukset toistuvat kaikissa sanomalehdissä suunnitelluilla värisävyillä. Kehitetty Kärkilaatu (Colornet) -ohjelmisto kerää spektrofotometristä mittaustietoa painotuotteesta sekä paikalliseen että keskitettyyn tietokantaan. Tieto esitetään erilaisin tilastollisin näkymin ja keskitetyssä tietokannassa olevaa tietoa voidaan tarkastella www-selaimen avulla.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)38-39
  JournalSuomen Lehdistö
  Volume68
  Issue number3
  Publication statusPublished - 1999
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Cite this

  @article{d206df72556046a5ba9ed1a06492d138,
  title = "Painolaatu entist{\"a} paremmaksi K{\"a}rkimedialehdiss{\"a}",
  abstract = "K{\"a}rkimedian aineistosiirtoverkon valmistuttua huomattiin pian, ett{\"a} painettu tulos oli eri lehdiss{\"a} erilainen eik{\"a} aina tyydytt{\"a}nyt asiakkaita. Ilmoittajan kannaltahan on olennaista, ett{\"a} v{\"a}ri-ilmoitukset toistuvat kaikissa sanomalehdiss{\"a} suunnitelluilla v{\"a}ris{\"a}vyill{\"a}. Kehitetty K{\"a}rkilaatu (Colornet) -ohjelmisto ker{\"a}{\"a} spektrofotometrist{\"a} mittaustietoa painotuotteesta sek{\"a} paikalliseen ett{\"a} keskitettyyn tietokantaan. Tieto esitet{\"a}{\"a}n erilaisin tilastollisin n{\"a}kymin ja keskitetyss{\"a} tietokannassa olevaa tietoa voidaan tarkastella www-selaimen avulla.",
  author = "Olli Nurmi",
  note = "Project code: T9SU00044",
  year = "1999",
  language = "Finnish",
  volume = "68",
  pages = "38--39",
  journal = "Suomen Lehdist{\"o}",
  issn = "0039-5587",
  publisher = "Sanomalehtien liitto",
  number = "3",

  }

  Painolaatu entistä paremmaksi Kärkimedialehdissä. / Nurmi, Olli.

  In: Suomen Lehdistö, Vol. 68, No. 3, 1999, p. 38-39.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Painolaatu entistä paremmaksi Kärkimedialehdissä

  AU - Nurmi, Olli

  N1 - Project code: T9SU00044

  PY - 1999

  Y1 - 1999

  N2 - Kärkimedian aineistosiirtoverkon valmistuttua huomattiin pian, että painettu tulos oli eri lehdissä erilainen eikä aina tyydyttänyt asiakkaita. Ilmoittajan kannaltahan on olennaista, että väri-ilmoitukset toistuvat kaikissa sanomalehdissä suunnitelluilla värisävyillä. Kehitetty Kärkilaatu (Colornet) -ohjelmisto kerää spektrofotometristä mittaustietoa painotuotteesta sekä paikalliseen että keskitettyyn tietokantaan. Tieto esitetään erilaisin tilastollisin näkymin ja keskitetyssä tietokannassa olevaa tietoa voidaan tarkastella www-selaimen avulla.

  AB - Kärkimedian aineistosiirtoverkon valmistuttua huomattiin pian, että painettu tulos oli eri lehdissä erilainen eikä aina tyydyttänyt asiakkaita. Ilmoittajan kannaltahan on olennaista, että väri-ilmoitukset toistuvat kaikissa sanomalehdissä suunnitelluilla värisävyillä. Kehitetty Kärkilaatu (Colornet) -ohjelmisto kerää spektrofotometristä mittaustietoa painotuotteesta sekä paikalliseen että keskitettyyn tietokantaan. Tieto esitetään erilaisin tilastollisin näkymin ja keskitetyssä tietokannassa olevaa tietoa voidaan tarkastella www-selaimen avulla.

  M3 - Article

  VL - 68

  SP - 38

  EP - 39

  JO - Suomen Lehdistö

  JF - Suomen Lehdistö

  SN - 0039-5587

  IS - 3

  ER -