Painolaatu entistä paremmaksi Kärkimedialehdissä

Translated title of the contribution: Improving the quality in the Top Media newspapers

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Kärkimedian aineistosiirtoverkon valmistuttua huomattiin pian, että painettu tulos oli eri lehdissä erilainen eikä aina tyydyttänyt asiakkaita. Ilmoittajan kannaltahan on olennaista, että väri-ilmoitukset toistuvat kaikissa sanomalehdissä suunnitelluilla värisävyillä. Kehitetty Kärkilaatu (Colornet) -ohjelmisto kerää spektrofotometristä mittaustietoa painotuotteesta sekä paikalliseen että keskitettyyn tietokantaan. Tieto esitetään erilaisin tilastollisin näkymin ja keskitetyssä tietokannassa olevaa tietoa voidaan tarkastella www-selaimen avulla.
Original languageFinnish
Pages (from-to)38-39
JournalSuomen Lehdistö
Volume68
Issue number3
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{d206df72556046a5ba9ed1a06492d138,
title = "Painolaatu entist{\"a} paremmaksi K{\"a}rkimedialehdiss{\"a}",
abstract = "K{\"a}rkimedian aineistosiirtoverkon valmistuttua huomattiin pian, ett{\"a} painettu tulos oli eri lehdiss{\"a} erilainen eik{\"a} aina tyydytt{\"a}nyt asiakkaita. Ilmoittajan kannaltahan on olennaista, ett{\"a} v{\"a}ri-ilmoitukset toistuvat kaikissa sanomalehdiss{\"a} suunnitelluilla v{\"a}ris{\"a}vyill{\"a}. Kehitetty K{\"a}rkilaatu (Colornet) -ohjelmisto ker{\"a}{\"a} spektrofotometrist{\"a} mittaustietoa painotuotteesta sek{\"a} paikalliseen ett{\"a} keskitettyyn tietokantaan. Tieto esitet{\"a}{\"a}n erilaisin tilastollisin n{\"a}kymin ja keskitetyss{\"a} tietokannassa olevaa tietoa voidaan tarkastella www-selaimen avulla.",
author = "Olli Nurmi",
note = "Project code: T9SU00044",
year = "1999",
language = "Finnish",
volume = "68",
pages = "38--39",
journal = "Suomen Lehdist{\"o}",
issn = "0039-5587",
publisher = "Sanomalehtien liitto",
number = "3",

}

Painolaatu entistä paremmaksi Kärkimedialehdissä. / Nurmi, Olli.

In: Suomen Lehdistö, Vol. 68, No. 3, 1999, p. 38-39.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Painolaatu entistä paremmaksi Kärkimedialehdissä

AU - Nurmi, Olli

N1 - Project code: T9SU00044

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - Kärkimedian aineistosiirtoverkon valmistuttua huomattiin pian, että painettu tulos oli eri lehdissä erilainen eikä aina tyydyttänyt asiakkaita. Ilmoittajan kannaltahan on olennaista, että väri-ilmoitukset toistuvat kaikissa sanomalehdissä suunnitelluilla värisävyillä. Kehitetty Kärkilaatu (Colornet) -ohjelmisto kerää spektrofotometristä mittaustietoa painotuotteesta sekä paikalliseen että keskitettyyn tietokantaan. Tieto esitetään erilaisin tilastollisin näkymin ja keskitetyssä tietokannassa olevaa tietoa voidaan tarkastella www-selaimen avulla.

AB - Kärkimedian aineistosiirtoverkon valmistuttua huomattiin pian, että painettu tulos oli eri lehdissä erilainen eikä aina tyydyttänyt asiakkaita. Ilmoittajan kannaltahan on olennaista, että väri-ilmoitukset toistuvat kaikissa sanomalehdissä suunnitelluilla värisävyillä. Kehitetty Kärkilaatu (Colornet) -ohjelmisto kerää spektrofotometristä mittaustietoa painotuotteesta sekä paikalliseen että keskitettyyn tietokantaan. Tieto esitetään erilaisin tilastollisin näkymin ja keskitetyssä tietokannassa olevaa tietoa voidaan tarkastella www-selaimen avulla.

M3 - Article

VL - 68

SP - 38

EP - 39

JO - Suomen Lehdistö

JF - Suomen Lehdistö

SN - 0039-5587

IS - 3

ER -