Informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset yhtenäistävät maiden välisiä käytäntöjä

R. Kulmala, Satu Innamaa

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Mahdollisimman yhtenäinen informaatioinfrastruktuuri tukee älyliikennepalveluiden jatkuvuutta yli rajojen ja kansainvälisiä liikennekäytäviä pitkin. EasyWay-nimisen EU-hankkeen VIKING-alue, eli Pohjoismaat, Baltia ja Pohjois-Saksa, teki yhteiset liikennepalveluita tukevan informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset ja pitkän tähtäimen suunnitelman sen toteuttamiseksi.
Original languageFinnish
Number of pages4
JournalLiikenteen suunta
Issue number1
Publication statusPublished - 2013
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

@article{6725cb76ec5c494fa0ace79dfe1d2dac,
title = "Informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset yhten{\"a}ist{\"a}v{\"a}t maiden v{\"a}lisi{\"a} k{\"a}yt{\"a}nt{\"o}j{\"a}",
abstract = "Mahdollisimman yhten{\"a}inen informaatioinfrastruktuuri tukee {\"a}lyliikennepalveluiden jatkuvuutta yli rajojen ja kansainv{\"a}lisi{\"a} liikennek{\"a}yt{\"a}vi{\"a} pitkin. EasyWay-nimisen EU-hankkeen VIKING-alue, eli Pohjoismaat, Baltia ja Pohjois-Saksa, teki yhteiset liikennepalveluita tukevan informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset ja pitk{\"a}n t{\"a}ht{\"a}imen suunnitelman sen toteuttamiseksi.",
author = "R. Kulmala and Satu Innamaa",
year = "2013",
language = "Finnish",
journal = "Liikenteen suunta",
issn = "1799-2052",
number = "1",

}

Informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset yhtenäistävät maiden välisiä käytäntöjä. / Kulmala, R.; Innamaa, Satu.

In: Liikenteen suunta, No. 1, 2013.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset yhtenäistävät maiden välisiä käytäntöjä

AU - Kulmala, R.

AU - Innamaa, Satu

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Mahdollisimman yhtenäinen informaatioinfrastruktuuri tukee älyliikennepalveluiden jatkuvuutta yli rajojen ja kansainvälisiä liikennekäytäviä pitkin. EasyWay-nimisen EU-hankkeen VIKING-alue, eli Pohjoismaat, Baltia ja Pohjois-Saksa, teki yhteiset liikennepalveluita tukevan informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset ja pitkän tähtäimen suunnitelman sen toteuttamiseksi.

AB - Mahdollisimman yhtenäinen informaatioinfrastruktuuri tukee älyliikennepalveluiden jatkuvuutta yli rajojen ja kansainvälisiä liikennekäytäviä pitkin. EasyWay-nimisen EU-hankkeen VIKING-alue, eli Pohjoismaat, Baltia ja Pohjois-Saksa, teki yhteiset liikennepalveluita tukevan informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset ja pitkän tähtäimen suunnitelman sen toteuttamiseksi.

M3 - Article

JO - Liikenteen suunta

JF - Liikenteen suunta

SN - 1799-2052

IS - 1

ER -