Informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset yhtenäistävät maiden välisiä käytäntöjä

R. Kulmala, Satu Innamaa

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  Mahdollisimman yhtenäinen informaatioinfrastruktuuri tukee älyliikennepalveluiden jatkuvuutta yli rajojen ja kansainvälisiä liikennekäytäviä pitkin. EasyWay-nimisen EU-hankkeen VIKING-alue, eli Pohjoismaat, Baltia ja Pohjois-Saksa, teki yhteiset liikennepalveluita tukevan informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset ja pitkän tähtäimen suunnitelman sen toteuttamiseksi.
  Original languageFinnish
  Number of pages4
  JournalLiikenteen suunta
  Issue number1
  Publication statusPublished - 2013
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Cite this

  @article{6725cb76ec5c494fa0ace79dfe1d2dac,
  title = "Informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset yhten{\"a}ist{\"a}v{\"a}t maiden v{\"a}lisi{\"a} k{\"a}yt{\"a}nt{\"o}j{\"a}",
  abstract = "Mahdollisimman yhten{\"a}inen informaatioinfrastruktuuri tukee {\"a}lyliikennepalveluiden jatkuvuutta yli rajojen ja kansainv{\"a}lisi{\"a} liikennek{\"a}yt{\"a}vi{\"a} pitkin. EasyWay-nimisen EU-hankkeen VIKING-alue, eli Pohjoismaat, Baltia ja Pohjois-Saksa, teki yhteiset liikennepalveluita tukevan informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset ja pitk{\"a}n t{\"a}ht{\"a}imen suunnitelman sen toteuttamiseksi.",
  author = "R. Kulmala and Satu Innamaa",
  year = "2013",
  language = "Finnish",
  journal = "Liikenteen suunta",
  issn = "1799-2052",
  number = "1",

  }

  Informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset yhtenäistävät maiden välisiä käytäntöjä. / Kulmala, R.; Innamaa, Satu.

  In: Liikenteen suunta, No. 1, 2013.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset yhtenäistävät maiden välisiä käytäntöjä

  AU - Kulmala, R.

  AU - Innamaa, Satu

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Mahdollisimman yhtenäinen informaatioinfrastruktuuri tukee älyliikennepalveluiden jatkuvuutta yli rajojen ja kansainvälisiä liikennekäytäviä pitkin. EasyWay-nimisen EU-hankkeen VIKING-alue, eli Pohjoismaat, Baltia ja Pohjois-Saksa, teki yhteiset liikennepalveluita tukevan informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset ja pitkän tähtäimen suunnitelman sen toteuttamiseksi.

  AB - Mahdollisimman yhtenäinen informaatioinfrastruktuuri tukee älyliikennepalveluiden jatkuvuutta yli rajojen ja kansainvälisiä liikennekäytäviä pitkin. EasyWay-nimisen EU-hankkeen VIKING-alue, eli Pohjoismaat, Baltia ja Pohjois-Saksa, teki yhteiset liikennepalveluita tukevan informaatioinfrastruktuurin toteutussuositukset ja pitkän tähtäimen suunnitelman sen toteuttamiseksi.

  M3 - Article

  JO - Liikenteen suunta

  JF - Liikenteen suunta

  SN - 1799-2052

  IS - 1

  ER -