Innostuneet alueet

A. Hautamäki, Kaisa Oksanen

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter or book articleProfessional

Abstract

Artikkeli käsittelee innostuneita alueita ja se on tehty osana eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan Innostunut yhteiskunta -jaoston työtä. Tekstissä argumentoidaan, että Suomen tulevaisuus ratkaistaan alueilla. Tällä tarkoitetaan sitä, että kaikki voimavarat paikallistuvat ja toimivat paikallisesti. Uudet ideat syntyvät ihmisten kohdatessa ja tehdessä yhteistyötä paikallisesti. Ihmisille on tärkeää missä he asuvat ja keiden kanssa he ovat tekemisissä. Vastaavasti alueille on tärkeää se millaisia ihmisiä siellä asuu, elää ja tekee työtä. Alueet menestyvät, jos siellä asuvat ihmiset voivat hyvin ja ovat aktiivisia omassa ja työelämässään.
Original languageFinnish
Title of host publicationInnostunut yhteiskunta
Pages66-75
Publication statusPublished - 2014
MoE publication typeD2 Article in professional manuals or guides or professional information systems or text book material

Publication series

SeriesEduskunnan tulevaisuusvaliokunnan julkaisu
Number8/2014
ISSN2342-6594

Cite this

Hautamäki, A., & Oksanen, K. (2014). Innostuneet alueet. In Innostunut yhteiskunta (pp. 66-75). Eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan julkaisu, No. 8/2014
Hautamäki, A. ; Oksanen, Kaisa. / Innostuneet alueet. Innostunut yhteiskunta. 2014. pp. 66-75 (Eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan julkaisu; No. 8/2014).
@inbook{88a73f403b0a4fc39a70739b8ad896d2,
title = "Innostuneet alueet",
abstract = "Artikkeli k{\"a}sittelee innostuneita alueita ja se on tehty osana eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan Innostunut yhteiskunta -jaoston ty{\"o}t{\"a}. Tekstiss{\"a} argumentoidaan, ett{\"a} Suomen tulevaisuus ratkaistaan alueilla. T{\"a}ll{\"a} tarkoitetaan sit{\"a}, ett{\"a} kaikki voimavarat paikallistuvat ja toimivat paikallisesti. Uudet ideat syntyv{\"a}t ihmisten kohdatessa ja tehdess{\"a} yhteisty{\"o}t{\"a} paikallisesti. Ihmisille on t{\"a}rke{\"a}{\"a} miss{\"a} he asuvat ja keiden kanssa he ovat tekemisiss{\"a}. Vastaavasti alueille on t{\"a}rke{\"a}{\"a} se millaisia ihmisi{\"a} siell{\"a} asuu, el{\"a}{\"a} ja tekee ty{\"o}t{\"a}. Alueet menestyv{\"a}t, jos siell{\"a} asuvat ihmiset voivat hyvin ja ovat aktiivisia omassa ja ty{\"o}el{\"a}m{\"a}ss{\"a}{\"a}n.",
author = "A. Hautam{\"a}ki and Kaisa Oksanen",
year = "2014",
language = "Finnish",
isbn = "978-951-53-3573-9",
series = "Eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan julkaisu",
publisher = "Suomen valtio",
number = "8/2014",
pages = "66--75",
booktitle = "Innostunut yhteiskunta",

}

Hautamäki, A & Oksanen, K 2014, Innostuneet alueet. in Innostunut yhteiskunta. Eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan julkaisu, no. 8/2014, pp. 66-75.

Innostuneet alueet. / Hautamäki, A.; Oksanen, Kaisa.

Innostunut yhteiskunta. 2014. p. 66-75 (Eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan julkaisu; No. 8/2014).

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter or book articleProfessional

TY - CHAP

T1 - Innostuneet alueet

AU - Hautamäki, A.

AU - Oksanen, Kaisa

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Artikkeli käsittelee innostuneita alueita ja se on tehty osana eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan Innostunut yhteiskunta -jaoston työtä. Tekstissä argumentoidaan, että Suomen tulevaisuus ratkaistaan alueilla. Tällä tarkoitetaan sitä, että kaikki voimavarat paikallistuvat ja toimivat paikallisesti. Uudet ideat syntyvät ihmisten kohdatessa ja tehdessä yhteistyötä paikallisesti. Ihmisille on tärkeää missä he asuvat ja keiden kanssa he ovat tekemisissä. Vastaavasti alueille on tärkeää se millaisia ihmisiä siellä asuu, elää ja tekee työtä. Alueet menestyvät, jos siellä asuvat ihmiset voivat hyvin ja ovat aktiivisia omassa ja työelämässään.

AB - Artikkeli käsittelee innostuneita alueita ja se on tehty osana eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan Innostunut yhteiskunta -jaoston työtä. Tekstissä argumentoidaan, että Suomen tulevaisuus ratkaistaan alueilla. Tällä tarkoitetaan sitä, että kaikki voimavarat paikallistuvat ja toimivat paikallisesti. Uudet ideat syntyvät ihmisten kohdatessa ja tehdessä yhteistyötä paikallisesti. Ihmisille on tärkeää missä he asuvat ja keiden kanssa he ovat tekemisissä. Vastaavasti alueille on tärkeää se millaisia ihmisiä siellä asuu, elää ja tekee työtä. Alueet menestyvät, jos siellä asuvat ihmiset voivat hyvin ja ovat aktiivisia omassa ja työelämässään.

M3 - Chapter or book article

SN - 978-951-53-3573-9

SN - 978-951-53-3574-6

T3 - Eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan julkaisu

SP - 66

EP - 75

BT - Innostunut yhteiskunta

ER -

Hautamäki A, Oksanen K. Innostuneet alueet. In Innostunut yhteiskunta. 2014. p. 66-75. (Eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan julkaisu; No. 8/2014).