iPolycond conductive compounds

Research output: Contribution to conferenceConference articleProfessional

Abstract

EU-projektissa Polycond on kehitetty hiilinanoputkia ja sähköä johtavia polymeerejä sekä näiden hybridejä sisältäviä materiaaleja ja niiden prosesseja. Kyseiset uudet materiaalit soveltuvat ESD- ja EMI-suojaukseen. Ne ovat keveämpiä, lujempia, jossain tapauksessa halvempia kuin tällä hetkellä markkinoilla olevat muovimateriaalit. Projektin tuloksena syntyi useita uudentyyppisiä tuotteita autoteollisuuteen, elektroniikkateollisuuteen, armeijan EMI-suojaukseen jne. Nyt näille etsitään markkinoita ympäri Euroopan ja jaetaan projektissa syntynyttä tieto-taitoa Euroopan muoviteollisuuden toimijoille.
Original languageEnglish
Publication statusPublished - 2010
MoE publication typeNot Eligible
EventMuoviSki 2010 -
Duration: 12 Feb 201014 Feb 2010

Seminar

SeminarMuoviSki 2010
Period12/02/1014/02/10

Keywords

  • carbon nanotubes
  • ESD-protection
  • EMI-protection
  • electrically conductive thermoplastics

Cite this

Immonen, K. (2010). iPolycond conductive compounds. Paper presented at MuoviSki 2010, .
Immonen, Kirsi. / iPolycond conductive compounds. Paper presented at MuoviSki 2010, .
@conference{1296f22b1f8a434683eeb961b4fbda38,
title = "iPolycond conductive compounds",
abstract = "EU-projektissa Polycond on kehitetty hiilinanoputkia ja s{\"a}hk{\"o}{\"a} johtavia polymeerej{\"a} sek{\"a} n{\"a}iden hybridej{\"a} sis{\"a}lt{\"a}vi{\"a} materiaaleja ja niiden prosesseja. Kyseiset uudet materiaalit soveltuvat ESD- ja EMI-suojaukseen. Ne ovat keve{\"a}mpi{\"a}, lujempia, jossain tapauksessa halvempia kuin t{\"a}ll{\"a} hetkell{\"a} markkinoilla olevat muovimateriaalit. Projektin tuloksena syntyi useita uudentyyppisi{\"a} tuotteita autoteollisuuteen, elektroniikkateollisuuteen, armeijan EMI-suojaukseen jne. Nyt n{\"a}ille etsit{\"a}{\"a}n markkinoita ymp{\"a}ri Euroopan ja jaetaan projektissa syntynytt{\"a} tieto-taitoa Euroopan muoviteollisuuden toimijoille.",
keywords = "carbon nanotubes, ESD-protection, EMI-protection, electrically conductive thermoplastics",
author = "Kirsi Immonen",
note = "Project code: 35981; MuoviSki 2010 ; Conference date: 12-02-2010 Through 14-02-2010",
year = "2010",
language = "English",

}

Immonen, K 2010, 'iPolycond conductive compounds', Paper presented at MuoviSki 2010, 12/02/10 - 14/02/10.

iPolycond conductive compounds. / Immonen, Kirsi.

2010. Paper presented at MuoviSki 2010, .

Research output: Contribution to conferenceConference articleProfessional

TY - CONF

T1 - iPolycond conductive compounds

AU - Immonen, Kirsi

N1 - Project code: 35981

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - EU-projektissa Polycond on kehitetty hiilinanoputkia ja sähköä johtavia polymeerejä sekä näiden hybridejä sisältäviä materiaaleja ja niiden prosesseja. Kyseiset uudet materiaalit soveltuvat ESD- ja EMI-suojaukseen. Ne ovat keveämpiä, lujempia, jossain tapauksessa halvempia kuin tällä hetkellä markkinoilla olevat muovimateriaalit. Projektin tuloksena syntyi useita uudentyyppisiä tuotteita autoteollisuuteen, elektroniikkateollisuuteen, armeijan EMI-suojaukseen jne. Nyt näille etsitään markkinoita ympäri Euroopan ja jaetaan projektissa syntynyttä tieto-taitoa Euroopan muoviteollisuuden toimijoille.

AB - EU-projektissa Polycond on kehitetty hiilinanoputkia ja sähköä johtavia polymeerejä sekä näiden hybridejä sisältäviä materiaaleja ja niiden prosesseja. Kyseiset uudet materiaalit soveltuvat ESD- ja EMI-suojaukseen. Ne ovat keveämpiä, lujempia, jossain tapauksessa halvempia kuin tällä hetkellä markkinoilla olevat muovimateriaalit. Projektin tuloksena syntyi useita uudentyyppisiä tuotteita autoteollisuuteen, elektroniikkateollisuuteen, armeijan EMI-suojaukseen jne. Nyt näille etsitään markkinoita ympäri Euroopan ja jaetaan projektissa syntynyttä tieto-taitoa Euroopan muoviteollisuuden toimijoille.

KW - carbon nanotubes

KW - ESD-protection

KW - EMI-protection

KW - electrically conductive thermoplastics

M3 - Conference article

ER -

Immonen K. iPolycond conductive compounds. 2010. Paper presented at MuoviSki 2010, .