Isännöinnin brändiä uudistamassa

Inka Lappalainen (Editor), Merja Airola (Editor), Maaria Nuutinen (Editor)

  Research output: Book/ReportReport

  Abstract

  Tämä opas auttaa sinua kehittämään isännöintiyrityksesi brändiä käytännönläheisesti, mutta se palvelee brändin uudistajia yli toimialarajojen. Oppaaseen on koottu menetelmiä mm. yritysidentiteetin tunnistamiseksi, sekä brändilupauksen ja -strategian että palvelukulttuurin uudistamiseksi. Oppaan avulla voit pohtia miten henkilöbrändäys sekä asukas- ja kokemuslähtöinen kehittäminen vahvistavat yrityksesi omaleimaisuutta. Tartu rohkeasti oppaaseen - antoisaa matkaa! Menetelmät on kehitetty ja testattu yhteistyössä kuuden isännöintiyrityksen kanssa. Tässä heidän palautettaan. "Isännöitsijämme ovat ymmärtäneet että tämä nykyinen ei riitä, täytyy löytää erottumistekijöitä." "Luin työkirjan ja jos meistä on ollut apua tuon kirjan luomisessa niin hieno asia. Itse ainakin aion käyttää sitä tässä yrityksessä."
  Original languageFinnish
  PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
  Number of pages28
  ISBN (Print)978-951-38-8609-7, 978-951-38-8610-3
  Publication statusPublished - 2017
  MoE publication typeD4 Published development or research report or study

  Cite this

  Lappalainen, I., Airola, M., & Nuutinen, M. (Eds.) (2017). Isännöinnin brändiä uudistamassa. VTT Technical Research Centre of Finland.
  @book{448f7c205f044511b5b12b8825fb18f4,
  title = "Is{\"a}nn{\"o}innin br{\"a}ndi{\"a} uudistamassa",
  abstract = "T{\"a}m{\"a} opas auttaa sinua kehitt{\"a}m{\"a}{\"a}n is{\"a}nn{\"o}intiyrityksesi br{\"a}ndi{\"a} k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}nl{\"a}heisesti, mutta se palvelee br{\"a}ndin uudistajia yli toimialarajojen. Oppaaseen on koottu menetelmi{\"a} mm. yritysidentiteetin tunnistamiseksi, sek{\"a} br{\"a}ndilupauksen ja -strategian ett{\"a} palvelukulttuurin uudistamiseksi. Oppaan avulla voit pohtia miten henkil{\"o}br{\"a}nd{\"a}ys sek{\"a} asukas- ja kokemusl{\"a}ht{\"o}inen kehitt{\"a}minen vahvistavat yrityksesi omaleimaisuutta. Tartu rohkeasti oppaaseen - antoisaa matkaa! Menetelm{\"a}t on kehitetty ja testattu yhteisty{\"o}ss{\"a} kuuden is{\"a}nn{\"o}intiyrityksen kanssa. T{\"a}ss{\"a} heid{\"a}n palautettaan. {"}Is{\"a}nn{\"o}itsij{\"a}mme ovat ymm{\"a}rt{\"a}neet ett{\"a} t{\"a}m{\"a} nykyinen ei riit{\"a}, t{\"a}ytyy l{\"o}yt{\"a}{\"a} erottumistekij{\"o}it{\"a}.{"} {"}Luin ty{\"o}kirjan ja jos meist{\"a} on ollut apua tuon kirjan luomisessa niin hieno asia. Itse ainakin aion k{\"a}ytt{\"a}{\"a} sit{\"a} t{\"a}ss{\"a} yrityksess{\"a}.{"}",
  editor = "Inka Lappalainen and Merja Airola and Maaria Nuutinen",
  note = "Project code: 101923",
  year = "2017",
  language = "Finnish",
  isbn = "978-951-38-8609-7",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  address = "Finland",

  }

  Lappalainen, I, Airola, M & Nuutinen, M (eds) 2017, Isännöinnin brändiä uudistamassa. VTT Technical Research Centre of Finland.

  Isännöinnin brändiä uudistamassa. / Lappalainen, Inka (Editor); Airola, Merja (Editor); Nuutinen, Maaria (Editor).

  VTT Technical Research Centre of Finland, 2017. 28 p.

  Research output: Book/ReportReport

  TY - BOOK

  T1 - Isännöinnin brändiä uudistamassa

  A2 - Lappalainen, Inka

  A2 - Airola, Merja

  A2 - Nuutinen, Maaria

  N1 - Project code: 101923

  PY - 2017

  Y1 - 2017

  N2 - Tämä opas auttaa sinua kehittämään isännöintiyrityksesi brändiä käytännönläheisesti, mutta se palvelee brändin uudistajia yli toimialarajojen. Oppaaseen on koottu menetelmiä mm. yritysidentiteetin tunnistamiseksi, sekä brändilupauksen ja -strategian että palvelukulttuurin uudistamiseksi. Oppaan avulla voit pohtia miten henkilöbrändäys sekä asukas- ja kokemuslähtöinen kehittäminen vahvistavat yrityksesi omaleimaisuutta. Tartu rohkeasti oppaaseen - antoisaa matkaa! Menetelmät on kehitetty ja testattu yhteistyössä kuuden isännöintiyrityksen kanssa. Tässä heidän palautettaan. "Isännöitsijämme ovat ymmärtäneet että tämä nykyinen ei riitä, täytyy löytää erottumistekijöitä." "Luin työkirjan ja jos meistä on ollut apua tuon kirjan luomisessa niin hieno asia. Itse ainakin aion käyttää sitä tässä yrityksessä."

  AB - Tämä opas auttaa sinua kehittämään isännöintiyrityksesi brändiä käytännönläheisesti, mutta se palvelee brändin uudistajia yli toimialarajojen. Oppaaseen on koottu menetelmiä mm. yritysidentiteetin tunnistamiseksi, sekä brändilupauksen ja -strategian että palvelukulttuurin uudistamiseksi. Oppaan avulla voit pohtia miten henkilöbrändäys sekä asukas- ja kokemuslähtöinen kehittäminen vahvistavat yrityksesi omaleimaisuutta. Tartu rohkeasti oppaaseen - antoisaa matkaa! Menetelmät on kehitetty ja testattu yhteistyössä kuuden isännöintiyrityksen kanssa. Tässä heidän palautettaan. "Isännöitsijämme ovat ymmärtäneet että tämä nykyinen ei riitä, täytyy löytää erottumistekijöitä." "Luin työkirjan ja jos meistä on ollut apua tuon kirjan luomisessa niin hieno asia. Itse ainakin aion käyttää sitä tässä yrityksessä."

  M3 - Report

  SN - 978-951-38-8609-7

  SN - 978-951-38-8610-3

  BT - Isännöinnin brändiä uudistamassa

  PB - VTT Technical Research Centre of Finland

  ER -