Isännöinnin brändiä uudistamassa

Inka Lappalainen (Editor), Merja Airola (Editor), Maaria Nuutinen (Editor)

Research output: Book/ReportReport

Abstract

Tämä opas auttaa sinua kehittämään isännöintiyrityksesi brändiä käytännönläheisesti, mutta se palvelee brändin uudistajia yli toimialarajojen. Oppaaseen on koottu menetelmiä mm. yritysidentiteetin tunnistamiseksi, sekä brändilupauksen ja -strategian että palvelukulttuurin uudistamiseksi. Oppaan avulla voit pohtia miten henkilöbrändäys sekä asukas- ja kokemuslähtöinen kehittäminen vahvistavat yrityksesi omaleimaisuutta. Tartu rohkeasti oppaaseen - antoisaa matkaa! Menetelmät on kehitetty ja testattu yhteistyössä kuuden isännöintiyrityksen kanssa. Tässä heidän palautettaan. "Isännöitsijämme ovat ymmärtäneet että tämä nykyinen ei riitä, täytyy löytää erottumistekijöitä." "Luin työkirjan ja jos meistä on ollut apua tuon kirjan luomisessa niin hieno asia. Itse ainakin aion käyttää sitä tässä yrityksessä."
Original languageFinnish
PublisherVTT Technical Research Centre of Finland
Number of pages28
ISBN (Print)978-951-38-8609-7, 978-951-38-8610-3
Publication statusPublished - 2017
MoE publication typeD4 Published development or research report or study

Cite this

Lappalainen, I., Airola, M., & Nuutinen, M. (Eds.) (2017). Isännöinnin brändiä uudistamassa. VTT Technical Research Centre of Finland.
@book{448f7c205f044511b5b12b8825fb18f4,
title = "Is{\"a}nn{\"o}innin br{\"a}ndi{\"a} uudistamassa",
abstract = "T{\"a}m{\"a} opas auttaa sinua kehitt{\"a}m{\"a}{\"a}n is{\"a}nn{\"o}intiyrityksesi br{\"a}ndi{\"a} k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}nl{\"a}heisesti, mutta se palvelee br{\"a}ndin uudistajia yli toimialarajojen. Oppaaseen on koottu menetelmi{\"a} mm. yritysidentiteetin tunnistamiseksi, sek{\"a} br{\"a}ndilupauksen ja -strategian ett{\"a} palvelukulttuurin uudistamiseksi. Oppaan avulla voit pohtia miten henkil{\"o}br{\"a}nd{\"a}ys sek{\"a} asukas- ja kokemusl{\"a}ht{\"o}inen kehitt{\"a}minen vahvistavat yrityksesi omaleimaisuutta. Tartu rohkeasti oppaaseen - antoisaa matkaa! Menetelm{\"a}t on kehitetty ja testattu yhteisty{\"o}ss{\"a} kuuden is{\"a}nn{\"o}intiyrityksen kanssa. T{\"a}ss{\"a} heid{\"a}n palautettaan. {"}Is{\"a}nn{\"o}itsij{\"a}mme ovat ymm{\"a}rt{\"a}neet ett{\"a} t{\"a}m{\"a} nykyinen ei riit{\"a}, t{\"a}ytyy l{\"o}yt{\"a}{\"a} erottumistekij{\"o}it{\"a}.{"} {"}Luin ty{\"o}kirjan ja jos meist{\"a} on ollut apua tuon kirjan luomisessa niin hieno asia. Itse ainakin aion k{\"a}ytt{\"a}{\"a} sit{\"a} t{\"a}ss{\"a} yrityksess{\"a}.{"}",
editor = "Inka Lappalainen and Merja Airola and Maaria Nuutinen",
note = "Project code: 101923",
year = "2017",
language = "Finnish",
isbn = "978-951-38-8609-7",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
address = "Finland",

}

Lappalainen, I, Airola, M & Nuutinen, M (eds) 2017, Isännöinnin brändiä uudistamassa. VTT Technical Research Centre of Finland.

Isännöinnin brändiä uudistamassa. / Lappalainen, Inka (Editor); Airola, Merja (Editor); Nuutinen, Maaria (Editor).

VTT Technical Research Centre of Finland, 2017. 28 p.

Research output: Book/ReportReport

TY - BOOK

T1 - Isännöinnin brändiä uudistamassa

A2 - Lappalainen, Inka

A2 - Airola, Merja

A2 - Nuutinen, Maaria

N1 - Project code: 101923

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Tämä opas auttaa sinua kehittämään isännöintiyrityksesi brändiä käytännönläheisesti, mutta se palvelee brändin uudistajia yli toimialarajojen. Oppaaseen on koottu menetelmiä mm. yritysidentiteetin tunnistamiseksi, sekä brändilupauksen ja -strategian että palvelukulttuurin uudistamiseksi. Oppaan avulla voit pohtia miten henkilöbrändäys sekä asukas- ja kokemuslähtöinen kehittäminen vahvistavat yrityksesi omaleimaisuutta. Tartu rohkeasti oppaaseen - antoisaa matkaa! Menetelmät on kehitetty ja testattu yhteistyössä kuuden isännöintiyrityksen kanssa. Tässä heidän palautettaan. "Isännöitsijämme ovat ymmärtäneet että tämä nykyinen ei riitä, täytyy löytää erottumistekijöitä." "Luin työkirjan ja jos meistä on ollut apua tuon kirjan luomisessa niin hieno asia. Itse ainakin aion käyttää sitä tässä yrityksessä."

AB - Tämä opas auttaa sinua kehittämään isännöintiyrityksesi brändiä käytännönläheisesti, mutta se palvelee brändin uudistajia yli toimialarajojen. Oppaaseen on koottu menetelmiä mm. yritysidentiteetin tunnistamiseksi, sekä brändilupauksen ja -strategian että palvelukulttuurin uudistamiseksi. Oppaan avulla voit pohtia miten henkilöbrändäys sekä asukas- ja kokemuslähtöinen kehittäminen vahvistavat yrityksesi omaleimaisuutta. Tartu rohkeasti oppaaseen - antoisaa matkaa! Menetelmät on kehitetty ja testattu yhteistyössä kuuden isännöintiyrityksen kanssa. Tässä heidän palautettaan. "Isännöitsijämme ovat ymmärtäneet että tämä nykyinen ei riitä, täytyy löytää erottumistekijöitä." "Luin työkirjan ja jos meistä on ollut apua tuon kirjan luomisessa niin hieno asia. Itse ainakin aion käyttää sitä tässä yrityksessä."

M3 - Report

SN - 978-951-38-8609-7

SN - 978-951-38-8610-3

BT - Isännöinnin brändiä uudistamassa

PB - VTT Technical Research Centre of Finland

ER -