Jasper Mardon Memorial -palkinto VTT Tietotekniikkaan

Hannu Linna

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

VTT Tietotekniikan ryhmäpäällikkö Hannu Linnan ja erikoistutkija Markku Parolan sekä Metso Automationin Jorrna Virtasen esitelmä on saanut Jasper Mardon Memorial -palkinnon. "Better productivity by measuring web tension profile " -esitelmä palkittiin parhaana teknisenä paperina Australian ja - Uuden Seelannin massa- ja paperiteollisuuden järjestön Appitan konferenssissa 30.4.-2.5.2001. Jasper Mardon Memorial Prize on uusi palkinto, joka tullaan jakamaan myös muiden alan merkittävimpien järjestöjen vuosikokouksissa.
Original languageFinnish
Article number11
JournalGT-lehti
Issue number4
Publication statusPublished - 2001
MoE publication typeD1 Article in a trade journal
Event55th Appita Annual Conference - Hobart, Australia
Duration: 30 Mar 20012 May 2001

Cite this

@article{487dc326de6242499087fc127b8a4e67,
title = "Jasper Mardon Memorial -palkinto VTT Tietotekniikkaan",
abstract = "VTT Tietotekniikan ryhm{\"a}p{\"a}{\"a}llikk{\"o} Hannu Linnan ja erikoistutkija Markku Parolan sek{\"a} Metso Automationin Jorrna Virtasen esitelm{\"a} on saanut Jasper Mardon Memorial -palkinnon. {"}Better productivity by measuring web tension profile {"} -esitelm{\"a} palkittiin parhaana teknisen{\"a} paperina Australian ja - Uuden Seelannin massa- ja paperiteollisuuden j{\"a}rjest{\"o}n Appitan konferenssissa 30.4.-2.5.2001. Jasper Mardon Memorial Prize on uusi palkinto, joka tullaan jakamaan my{\"o}s muiden alan merkitt{\"a}vimpien j{\"a}rjest{\"o}jen vuosikokouksissa.",
author = "Hannu Linna",
year = "2001",
language = "Finnish",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "4",

}

Jasper Mardon Memorial -palkinto VTT Tietotekniikkaan. / Linna, Hannu.

In: GT-lehti, No. 4, 11, 2001.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Jasper Mardon Memorial -palkinto VTT Tietotekniikkaan

AU - Linna, Hannu

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - VTT Tietotekniikan ryhmäpäällikkö Hannu Linnan ja erikoistutkija Markku Parolan sekä Metso Automationin Jorrna Virtasen esitelmä on saanut Jasper Mardon Memorial -palkinnon. "Better productivity by measuring web tension profile " -esitelmä palkittiin parhaana teknisenä paperina Australian ja - Uuden Seelannin massa- ja paperiteollisuuden järjestön Appitan konferenssissa 30.4.-2.5.2001. Jasper Mardon Memorial Prize on uusi palkinto, joka tullaan jakamaan myös muiden alan merkittävimpien järjestöjen vuosikokouksissa.

AB - VTT Tietotekniikan ryhmäpäällikkö Hannu Linnan ja erikoistutkija Markku Parolan sekä Metso Automationin Jorrna Virtasen esitelmä on saanut Jasper Mardon Memorial -palkinnon. "Better productivity by measuring web tension profile " -esitelmä palkittiin parhaana teknisenä paperina Australian ja - Uuden Seelannin massa- ja paperiteollisuuden järjestön Appitan konferenssissa 30.4.-2.5.2001. Jasper Mardon Memorial Prize on uusi palkinto, joka tullaan jakamaan myös muiden alan merkittävimpien järjestöjen vuosikokouksissa.

M3 - Article

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 4

M1 - 11

ER -