Johda innovaatioita

Tiina Apilo, Tapani Taskinen, Iiro Salkari

  Research output: Book/ReportBook (author)

  Abstract

  Innovaatioita voidaan johtaa - ja niitä tulee johtaa. Innovaatioiden johtaminen on tuote-, palvelu-, liiketoiminta- ja prosessi-innovaatioiden johtamisen perusteos, joka kertoo selkeästi edellytykset tuottavien innovaatioiden syntymiselle. Tuotekeskeisestä tuotekehityshankkeiden ajasta siirtyminen tämän päivän innovaatiojohtamiseen vaatii uudenlaista strategista ajattelua, innovaatiota tukevan organisaation ja järjestelmät sekä oikeaan aikaan innovatiivisen ja tehokkaan innovaatioprosessin. Kaikkia näitä tärkeitä innovaatiojohtamisen elementtejä käsitellään tässä kirjassa käytännön yritysesimerkkien avulla ja nojautuen uusimpiin tutkimustuloksiin. Kirja antaa malleja ja työkaluja yrityksen oman innovaatiojohtamisen kehittämiseen.
  Original languageFinnish
  Place of PublicationHelsinki
  PublisherAlma Talent
  Number of pages260
  ISBN (Print)978-952-14-1126-7
  Publication statusPublished - 2007
  MoE publication typeD5 Text book, professional manual or guide or a dictionary

  Keywords

  • innovation management
  • innovation strategy
  • innovation process

  Cite this

  Apilo, T., Taskinen, T., & Salkari, I. (2007). Johda innovaatioita. Helsinki: Alma Talent.
  Apilo, Tiina ; Taskinen, Tapani ; Salkari, Iiro. / Johda innovaatioita. Helsinki : Alma Talent, 2007. 260 p.
  @book{c25369cab6694ea49c4c0377ded3f7d1,
  title = "Johda innovaatioita",
  abstract = "Innovaatioita voidaan johtaa - ja niit{\"a} tulee johtaa. Innovaatioiden johtaminen on tuote-, palvelu-, liiketoiminta- ja prosessi-innovaatioiden johtamisen perusteos, joka kertoo selke{\"a}sti edellytykset tuottavien innovaatioiden syntymiselle. Tuotekeskeisest{\"a} tuotekehityshankkeiden ajasta siirtyminen t{\"a}m{\"a}n p{\"a}iv{\"a}n innovaatiojohtamiseen vaatii uudenlaista strategista ajattelua, innovaatiota tukevan organisaation ja j{\"a}rjestelm{\"a}t sek{\"a} oikeaan aikaan innovatiivisen ja tehokkaan innovaatioprosessin. Kaikkia n{\"a}it{\"a} t{\"a}rkeit{\"a} innovaatiojohtamisen elementtej{\"a} k{\"a}sitell{\"a}{\"a}n t{\"a}ss{\"a} kirjassa k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n yritysesimerkkien avulla ja nojautuen uusimpiin tutkimustuloksiin. Kirja antaa malleja ja ty{\"o}kaluja yrityksen oman innovaatiojohtamisen kehitt{\"a}miseen.",
  keywords = "innovation management, innovation strategy, innovation process",
  author = "Tiina Apilo and Tapani Taskinen and Iiro Salkari",
  year = "2007",
  language = "Finnish",
  isbn = "978-952-14-1126-7",
  publisher = "Alma Talent",
  address = "Finland",

  }

  Apilo, T, Taskinen, T & Salkari, I 2007, Johda innovaatioita. Alma Talent, Helsinki.

  Johda innovaatioita. / Apilo, Tiina; Taskinen, Tapani; Salkari, Iiro.

  Helsinki : Alma Talent, 2007. 260 p.

  Research output: Book/ReportBook (author)

  TY - BOOK

  T1 - Johda innovaatioita

  AU - Apilo, Tiina

  AU - Taskinen, Tapani

  AU - Salkari, Iiro

  PY - 2007

  Y1 - 2007

  N2 - Innovaatioita voidaan johtaa - ja niitä tulee johtaa. Innovaatioiden johtaminen on tuote-, palvelu-, liiketoiminta- ja prosessi-innovaatioiden johtamisen perusteos, joka kertoo selkeästi edellytykset tuottavien innovaatioiden syntymiselle. Tuotekeskeisestä tuotekehityshankkeiden ajasta siirtyminen tämän päivän innovaatiojohtamiseen vaatii uudenlaista strategista ajattelua, innovaatiota tukevan organisaation ja järjestelmät sekä oikeaan aikaan innovatiivisen ja tehokkaan innovaatioprosessin. Kaikkia näitä tärkeitä innovaatiojohtamisen elementtejä käsitellään tässä kirjassa käytännön yritysesimerkkien avulla ja nojautuen uusimpiin tutkimustuloksiin. Kirja antaa malleja ja työkaluja yrityksen oman innovaatiojohtamisen kehittämiseen.

  AB - Innovaatioita voidaan johtaa - ja niitä tulee johtaa. Innovaatioiden johtaminen on tuote-, palvelu-, liiketoiminta- ja prosessi-innovaatioiden johtamisen perusteos, joka kertoo selkeästi edellytykset tuottavien innovaatioiden syntymiselle. Tuotekeskeisestä tuotekehityshankkeiden ajasta siirtyminen tämän päivän innovaatiojohtamiseen vaatii uudenlaista strategista ajattelua, innovaatiota tukevan organisaation ja järjestelmät sekä oikeaan aikaan innovatiivisen ja tehokkaan innovaatioprosessin. Kaikkia näitä tärkeitä innovaatiojohtamisen elementtejä käsitellään tässä kirjassa käytännön yritysesimerkkien avulla ja nojautuen uusimpiin tutkimustuloksiin. Kirja antaa malleja ja työkaluja yrityksen oman innovaatiojohtamisen kehittämiseen.

  KW - innovation management

  KW - innovation strategy

  KW - innovation process

  M3 - Book (author)

  SN - 978-952-14-1126-7

  BT - Johda innovaatioita

  PB - Alma Talent

  CY - Helsinki

  ER -

  Apilo T, Taskinen T, Salkari I. Johda innovaatioita. Helsinki: Alma Talent, 2007. 260 p.