Johda innovaatioita

Tiina Apilo, Tapani Taskinen, Iiro Salkari

Research output: Book/ReportBook (author)

Abstract

Innovaatioita voidaan johtaa - ja niitä tulee johtaa. Innovaatioiden johtaminen on tuote-, palvelu-, liiketoiminta- ja prosessi-innovaatioiden johtamisen perusteos, joka kertoo selkeästi edellytykset tuottavien innovaatioiden syntymiselle. Tuotekeskeisestä tuotekehityshankkeiden ajasta siirtyminen tämän päivän innovaatiojohtamiseen vaatii uudenlaista strategista ajattelua, innovaatiota tukevan organisaation ja järjestelmät sekä oikeaan aikaan innovatiivisen ja tehokkaan innovaatioprosessin. Kaikkia näitä tärkeitä innovaatiojohtamisen elementtejä käsitellään tässä kirjassa käytännön yritysesimerkkien avulla ja nojautuen uusimpiin tutkimustuloksiin. Kirja antaa malleja ja työkaluja yrityksen oman innovaatiojohtamisen kehittämiseen.
Original languageFinnish
Place of PublicationHelsinki
PublisherAlma Talent
Number of pages260
ISBN (Print)978-952-14-1126-7
Publication statusPublished - 2007
MoE publication typeD5 Text book, professional manual or guide or a dictionary

Keywords

  • innovation management
  • innovation strategy
  • innovation process

Cite this

Apilo, T., Taskinen, T., & Salkari, I. (2007). Johda innovaatioita. Helsinki: Alma Talent.
Apilo, Tiina ; Taskinen, Tapani ; Salkari, Iiro. / Johda innovaatioita. Helsinki : Alma Talent, 2007. 260 p.
@book{c25369cab6694ea49c4c0377ded3f7d1,
title = "Johda innovaatioita",
abstract = "Innovaatioita voidaan johtaa - ja niit{\"a} tulee johtaa. Innovaatioiden johtaminen on tuote-, palvelu-, liiketoiminta- ja prosessi-innovaatioiden johtamisen perusteos, joka kertoo selke{\"a}sti edellytykset tuottavien innovaatioiden syntymiselle. Tuotekeskeisest{\"a} tuotekehityshankkeiden ajasta siirtyminen t{\"a}m{\"a}n p{\"a}iv{\"a}n innovaatiojohtamiseen vaatii uudenlaista strategista ajattelua, innovaatiota tukevan organisaation ja j{\"a}rjestelm{\"a}t sek{\"a} oikeaan aikaan innovatiivisen ja tehokkaan innovaatioprosessin. Kaikkia n{\"a}it{\"a} t{\"a}rkeit{\"a} innovaatiojohtamisen elementtej{\"a} k{\"a}sitell{\"a}{\"a}n t{\"a}ss{\"a} kirjassa k{\"a}yt{\"a}nn{\"o}n yritysesimerkkien avulla ja nojautuen uusimpiin tutkimustuloksiin. Kirja antaa malleja ja ty{\"o}kaluja yrityksen oman innovaatiojohtamisen kehitt{\"a}miseen.",
keywords = "innovation management, innovation strategy, innovation process",
author = "Tiina Apilo and Tapani Taskinen and Iiro Salkari",
year = "2007",
language = "Finnish",
isbn = "978-952-14-1126-7",
publisher = "Alma Talent",
address = "Finland",

}

Apilo, T, Taskinen, T & Salkari, I 2007, Johda innovaatioita. Alma Talent, Helsinki.

Johda innovaatioita. / Apilo, Tiina; Taskinen, Tapani; Salkari, Iiro.

Helsinki : Alma Talent, 2007. 260 p.

Research output: Book/ReportBook (author)

TY - BOOK

T1 - Johda innovaatioita

AU - Apilo, Tiina

AU - Taskinen, Tapani

AU - Salkari, Iiro

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Innovaatioita voidaan johtaa - ja niitä tulee johtaa. Innovaatioiden johtaminen on tuote-, palvelu-, liiketoiminta- ja prosessi-innovaatioiden johtamisen perusteos, joka kertoo selkeästi edellytykset tuottavien innovaatioiden syntymiselle. Tuotekeskeisestä tuotekehityshankkeiden ajasta siirtyminen tämän päivän innovaatiojohtamiseen vaatii uudenlaista strategista ajattelua, innovaatiota tukevan organisaation ja järjestelmät sekä oikeaan aikaan innovatiivisen ja tehokkaan innovaatioprosessin. Kaikkia näitä tärkeitä innovaatiojohtamisen elementtejä käsitellään tässä kirjassa käytännön yritysesimerkkien avulla ja nojautuen uusimpiin tutkimustuloksiin. Kirja antaa malleja ja työkaluja yrityksen oman innovaatiojohtamisen kehittämiseen.

AB - Innovaatioita voidaan johtaa - ja niitä tulee johtaa. Innovaatioiden johtaminen on tuote-, palvelu-, liiketoiminta- ja prosessi-innovaatioiden johtamisen perusteos, joka kertoo selkeästi edellytykset tuottavien innovaatioiden syntymiselle. Tuotekeskeisestä tuotekehityshankkeiden ajasta siirtyminen tämän päivän innovaatiojohtamiseen vaatii uudenlaista strategista ajattelua, innovaatiota tukevan organisaation ja järjestelmät sekä oikeaan aikaan innovatiivisen ja tehokkaan innovaatioprosessin. Kaikkia näitä tärkeitä innovaatiojohtamisen elementtejä käsitellään tässä kirjassa käytännön yritysesimerkkien avulla ja nojautuen uusimpiin tutkimustuloksiin. Kirja antaa malleja ja työkaluja yrityksen oman innovaatiojohtamisen kehittämiseen.

KW - innovation management

KW - innovation strategy

KW - innovation process

M3 - Book (author)

SN - 978-952-14-1126-7

BT - Johda innovaatioita

PB - Alma Talent

CY - Helsinki

ER -

Apilo T, Taskinen T, Salkari I. Johda innovaatioita. Helsinki: Alma Talent, 2007. 260 p.