Joko käynnistettäisi interaktiivinen paikallisviestintäpalvelu?

Timo Siivonen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

Paikallislehden verkkoversion tekemisessä ei kysymys ole vain kosmetiikasta. Keskipitkällä aikavälillä kysymys on henkiinjäämisestä. Ellei paikallislehti lähde kehittämään uusia viestintäpalveluja, tekee joku muu senja valtaa paikkakunnan viestintämarkkinat. Useat sanomalehdet tarjoavat www-palveluja ja interaktiivisia palveluja painetun lehden rinnalla. Toistaiseksi nämä palvelut ovat kuitenkin olleet lähinnä investointeja tulevaisuuteen. Palvelujen kehittämisen ja ylläpitämisen kustannukset ovat suuremmat kuin palveluista saadut tuotot.
Original languageFinnish
Pages (from-to)28-31
JournalGT-lehti
Issue number1
Publication statusPublished - 1999
MoE publication typeD1 Article in a trade journal

Cite this

Siivonen, Timo. / Joko käynnistettäisi interaktiivinen paikallisviestintäpalvelu?. In: GT-lehti. 1999 ; No. 1. pp. 28-31.
@article{3ca9781d8a3d4e9092ff513a7c35a13a,
title = "Joko k{\"a}ynnistett{\"a}isi interaktiivinen paikallisviestint{\"a}palvelu?",
abstract = "Paikallislehden verkkoversion tekemisess{\"a} ei kysymys ole vain kosmetiikasta. Keskipitk{\"a}ll{\"a} aikav{\"a}lill{\"a} kysymys on henkiinj{\"a}{\"a}misest{\"a}. Ellei paikallislehti l{\"a}hde kehitt{\"a}m{\"a}{\"a}n uusia viestint{\"a}palveluja, tekee joku muu senja valtaa paikkakunnan viestint{\"a}markkinat. Useat sanomalehdet tarjoavat www-palveluja ja interaktiivisia palveluja painetun lehden rinnalla. Toistaiseksi n{\"a}m{\"a} palvelut ovat kuitenkin olleet l{\"a}hinn{\"a} investointeja tulevaisuuteen. Palvelujen kehitt{\"a}misen ja yll{\"a}pit{\"a}misen kustannukset ovat suuremmat kuin palveluista saadut tuotot.",
author = "Timo Siivonen",
year = "1999",
language = "Finnish",
pages = "28--31",
journal = "GT-lehti",
issn = "1456-1662",
publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
number = "1",

}

Joko käynnistettäisi interaktiivinen paikallisviestintäpalvelu? / Siivonen, Timo.

In: GT-lehti, No. 1, 1999, p. 28-31.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Joko käynnistettäisi interaktiivinen paikallisviestintäpalvelu?

AU - Siivonen, Timo

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - Paikallislehden verkkoversion tekemisessä ei kysymys ole vain kosmetiikasta. Keskipitkällä aikavälillä kysymys on henkiinjäämisestä. Ellei paikallislehti lähde kehittämään uusia viestintäpalveluja, tekee joku muu senja valtaa paikkakunnan viestintämarkkinat. Useat sanomalehdet tarjoavat www-palveluja ja interaktiivisia palveluja painetun lehden rinnalla. Toistaiseksi nämä palvelut ovat kuitenkin olleet lähinnä investointeja tulevaisuuteen. Palvelujen kehittämisen ja ylläpitämisen kustannukset ovat suuremmat kuin palveluista saadut tuotot.

AB - Paikallislehden verkkoversion tekemisessä ei kysymys ole vain kosmetiikasta. Keskipitkällä aikavälillä kysymys on henkiinjäämisestä. Ellei paikallislehti lähde kehittämään uusia viestintäpalveluja, tekee joku muu senja valtaa paikkakunnan viestintämarkkinat. Useat sanomalehdet tarjoavat www-palveluja ja interaktiivisia palveluja painetun lehden rinnalla. Toistaiseksi nämä palvelut ovat kuitenkin olleet lähinnä investointeja tulevaisuuteen. Palvelujen kehittämisen ja ylläpitämisen kustannukset ovat suuremmat kuin palveluista saadut tuotot.

M3 - Article

SP - 28

EP - 31

JO - GT-lehti

JF - GT-lehti

SN - 1456-1662

IS - 1

ER -