Kännykkäpalvelut tukemaan mobiilia elämäntyyliä

Sonja Kangas

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  Abstract

  EU-jäsenmaiden tutkijatapaamisessa Hampurissa 5. – 7.10.2001 matkapuhelinten ympärillä tapahtuva tutkimus näytti olevan keskeisen ajan hermoilla olemisen mittari. Israel ja Iso-Britannia toivat esille edelläkävijän asenteella nuorten medioiden käytön, vuorovaikutteisen viihteen ja mobiilipalveluiden tutkimuksiaan. Suomessa edellä mainittuja aihealueita on kuitenkin tutkittu jo vuosia. Israelin innovatiiviset uudet ideat toteutettiin Suomessa jo useampia vuosia sitten. Samoin käyttäjiä ja mobiilipalveluitakin on tutkittu useampaan otteeseen eri näkökulmista. Tässä artikkelissa kuvaan lyhyesti mobiilikulttuurin ja palveluiden tutkimusta Suomessa.
  Original languageFinnish
  Pages (from-to)24-26
  JournalGT-lehti
  Issue number7
  Publication statusPublished - 2001
  MoE publication typeD1 Article in a trade journal

  Cite this

  Kangas, Sonja. / Kännykkäpalvelut tukemaan mobiilia elämäntyyliä. In: GT-lehti. 2001 ; No. 7. pp. 24-26.
  @article{4a3bce783e01440fa67d2f64e2d60205,
  title = "K{\"a}nnykk{\"a}palvelut tukemaan mobiilia el{\"a}m{\"a}ntyyli{\"a}",
  abstract = "EU-j{\"a}senmaiden tutkijatapaamisessa Hampurissa 5. – 7.10.2001 matkapuhelinten ymp{\"a}rill{\"a} tapahtuva tutkimus n{\"a}ytti olevan keskeisen ajan hermoilla olemisen mittari. Israel ja Iso-Britannia toivat esille edell{\"a}k{\"a}vij{\"a}n asenteella nuorten medioiden k{\"a}yt{\"o}n, vuorovaikutteisen viihteen ja mobiilipalveluiden tutkimuksiaan. Suomessa edell{\"a} mainittuja aihealueita on kuitenkin tutkittu jo vuosia. Israelin innovatiiviset uudet ideat toteutettiin Suomessa jo useampia vuosia sitten. Samoin k{\"a}ytt{\"a}ji{\"a} ja mobiilipalveluitakin on tutkittu useampaan otteeseen eri n{\"a}k{\"o}kulmista. T{\"a}ss{\"a} artikkelissa kuvaan lyhyesti mobiilikulttuurin ja palveluiden tutkimusta Suomessa.",
  author = "Sonja Kangas",
  year = "2001",
  language = "Finnish",
  pages = "24--26",
  journal = "GT-lehti",
  issn = "1456-1662",
  publisher = "VTT Technical Research Centre of Finland",
  number = "7",

  }

  Kännykkäpalvelut tukemaan mobiilia elämäntyyliä. / Kangas, Sonja.

  In: GT-lehti, No. 7, 2001, p. 24-26.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Kännykkäpalvelut tukemaan mobiilia elämäntyyliä

  AU - Kangas, Sonja

  PY - 2001

  Y1 - 2001

  N2 - EU-jäsenmaiden tutkijatapaamisessa Hampurissa 5. – 7.10.2001 matkapuhelinten ympärillä tapahtuva tutkimus näytti olevan keskeisen ajan hermoilla olemisen mittari. Israel ja Iso-Britannia toivat esille edelläkävijän asenteella nuorten medioiden käytön, vuorovaikutteisen viihteen ja mobiilipalveluiden tutkimuksiaan. Suomessa edellä mainittuja aihealueita on kuitenkin tutkittu jo vuosia. Israelin innovatiiviset uudet ideat toteutettiin Suomessa jo useampia vuosia sitten. Samoin käyttäjiä ja mobiilipalveluitakin on tutkittu useampaan otteeseen eri näkökulmista. Tässä artikkelissa kuvaan lyhyesti mobiilikulttuurin ja palveluiden tutkimusta Suomessa.

  AB - EU-jäsenmaiden tutkijatapaamisessa Hampurissa 5. – 7.10.2001 matkapuhelinten ympärillä tapahtuva tutkimus näytti olevan keskeisen ajan hermoilla olemisen mittari. Israel ja Iso-Britannia toivat esille edelläkävijän asenteella nuorten medioiden käytön, vuorovaikutteisen viihteen ja mobiilipalveluiden tutkimuksiaan. Suomessa edellä mainittuja aihealueita on kuitenkin tutkittu jo vuosia. Israelin innovatiiviset uudet ideat toteutettiin Suomessa jo useampia vuosia sitten. Samoin käyttäjiä ja mobiilipalveluitakin on tutkittu useampaan otteeseen eri näkökulmista. Tässä artikkelissa kuvaan lyhyesti mobiilikulttuurin ja palveluiden tutkimusta Suomessa.

  M3 - Article

  SP - 24

  EP - 26

  JO - GT-lehti

  JF - GT-lehti

  SN - 1456-1662

  IS - 7

  ER -